Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boros Bea

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barátság szövődik a lelkek között. Barátság akkor, amikor nem tudod, melyik utat válaszd. Barátság akkor, amikor beismered, hibáztál. Bocsánatot kérsz. Igen. Azt hiszem, a legnagyobb pillanatok akkor történnek, amikor nem azt nézed, hogy te hol törtél meg, hanem, hogy a másikat megbántottad-e.…..
Amikor megtudtam, hogy a kis pocaklakónknak nincs szívhangja, folyamatosan bújtam az internetet. Arra jutottam, hogy nagyon kevesen írnak a vetélésről. Mintha tabu témának számítana, holott nagyon sok nő esik át ezen a traumán/tapasztaláson. Van, aki az elején, s van, aki bizony a 12. hét után.…..
Ha az Univerzum feléd fordulna, és azt mondaná neked: Kérlek soha ne kérdőjelezd meg azt, hogy szerethető vagy. Mert az vagy! S bár lehet, hogy te azt gondolod, hoztál rossz döntéseket, de hidd el, nincs olyan, hogy rossz döntés. Csak döntés van. Mindent s mindenkit azért küldtem az életedbe,…..
  Az ágyban fekve hűvös levegő szökött be az ablakon. Megérintette álmos arcomat, s beletúrtam a fejemet a puha kispárnámba. Átkaroltam és a lábaim közé gyűrtem a takarómat. Reggel hét óra volt. Már a madarak is csiripelve köszöntötték az ébredő természetet, s próbálták erővel feltölteni a…..
Egyszer csak megérkezik. Nem akkor, amikor Te akarod, hanem akkor, amikor megértél rá. Nem előbb, nem később, hanem pontosan abban a pillanatban, amikor befogadóvá váltál arra, hogy felismerd és megéld. Érezni fogod. Olyan, mint amikor egy hosszú nap után megérkezel az otthonodba. Oda, ahol melegség…..
  Nem érdekel, hogy miből élsz. Az érdekel, hogy képes vagy-e akkor is felállni, amikor romba dől körülötted minden. Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad. Az érdekel, hogy milyen vagy valójában. Nem érdekel, ha a barátaiddal átmulatod az egész éjszakát. Az érdekel, hogy bármikor…..
Tapasztalni jöttél erre a világra. Megfigyelni, hogy Te mi és ki is vagy valójában.  Mindenben és mindenkiben Te köszönsz vissza. Néha fájdalmasnak tűnhet...mondjuk amikor a másikban olyat látsz, ami téged zavar, de tudd, azért történik mindez, mert dolgod van vele. Mindenkivel és mindennel.  Pont…..
Te hiszel benne? Napi útravaló I. 2019.03.26 17:31:31
Napi útravaló Ahhoz, hogy meg tudjon hozzád érkezni a szeretet, önmagad felé kell szeretettel fordulnod. S hogy ezt hogyan teheted meg? Figyeld meg, hogy milyen értékek rejlenek benned. Milyen belső és külső tulajdonságokkal rendelkezel, amelyekről úgy érzed, hogy értékesek. Ne a jó és a rossz…..
Ha ott a helye az életedben, meg fog érkezni. Egy váratlan pillanatban felbukkan és megmutatja, hogy volt értelme várni. Volt értelme a legnagyobb viharokban is kitartani, hiszen amit az érkezésével kaptál, azt nem pótolhatja semmi. Végre tényleg azt érzed, hogy megérte az a sok-sok próbálkozás.…..
A szeretet ott tud virágozni, ahol olyan talajt talál, mely tápanyagokkal teli. S én hiszem, hogy Te is szeretnél önmagadban olyan környezetet teremteni, amelyben a szeretet virága meg tud jelenni. Amelyben az életet csodaként éled meg, s nem pedig kudarcként. Amelyben azoknak az embereknek a…..
Hiszem, hogy minden, ami megjelenik az életünkben, az azért jön, hogy tanítson bennünket. Megmutasson magunkból valami újat, amiről nem is tudtunk, hogy létezik. Megmutasson valami más nézőpontot, ami által talán az egész életünket újraértékeljük. Minden lépés tartogat valamit a számunkra. A kérdés…..
  Köszönsz. Mindig köszönsz. Belenézel annak a szemébe, akivel beszélgetsz, s figyeled minden mondatát; figyeled magad, hogy mi a reakciód. Kérdezel. Kimutatod, hogy nem a falnak beszél, hanem egy olyan embernek, aki képes arra, hogy meghallja mindazt, amit a másik mond neki. Tiszteletet adsz és…..
  Megérzed a változás szelét. Egyszer csak kitárul előtted az az ajtó, ami eddig mindvégig zárva volt. Már számtalanszor megpróbáltad kinyitni, néha sikerült is, de csak résnyire. Valami mindig megakadályozott abban, hogy teljesen kinyíljon és megélhesd végre azt, amit mindig is akartál. Aztán…..
Azt tudtam, hogy milyen nélküle. Csak elképzelni tudtam, hogy milyen lehet vele. Órákat merengtem, hogy vajon milyen lehet a karjai közt a csillagokat figyelni, s milyen lehet a naplementében a csókjainak édes ízét érezni. Sokszor eszembe jutott, hogy milyen lenne, ha reggelente a másik oldalamon Ő…..
Nem elég az, ha megérinted. Nem elég az, ha a derekát gyengéden megfogod, majd szépen lassan magadhoz húzod. Nem elég az, ha a szájára egy csókot lehetsz. Egyszerűen nem elég. Sokkal több kell. Ha szereted, nem éred be ennyivel. Legszívesebben a bőre alá is bebújjnál és elkísérnéd őt, bármerre is…..
Reggel, amikor kinyitod a szemed, amikor mosolyra húzod a szád, amikor meghallod a madarak éneklésének csodálatos dallamát, képzeld el, hogy ez a nap azért jött el, hogy minél több örömben legyen részed. Képzeld el, ahogyan gyengéden megsimogatom az arcodat és megpuszilom a homlokodat. Érzed,…..
Valahol létezel, s én várlak. Van, hogy iszonyúan hiányzol és legszívesebben kiszakítanálak az álmaimból, de minden pillanatban, amikor fájdalmat érzek, megszólal egy hang, ami arra késztet, hogy ne adjam fel és várjak türelemmel. Néha megmosolyogtatsz. Küldesz magadból egy darabot, ami ugyan erőt…..
Azzal, hogy adsz, megszépíted a világot és létrehozol egy olyan környezetet, ahol jó érzés honol és felszabadul a lélek. Adni jó, hiszen ezáltal örömet okozol a másiknak és szebbé varázsolod a napját. Lehet ez egy mosoly, egy kedves gesztus vagy egy tárgyi ajándék, mind-mind pozitívan hat az…..
Minél jobban akarod, annál jobban távolodik el Tőled. Minél jobban harcolsz ellene, annál erősebb. Hiába vetsz be minden trükköt, s játszmázol, hogy azzal megszerezd és a magadévá tedd, ezzel csak egy kulcsot adsz a kezébe, hogy hatalma legyen feletted. Majd amikor elfáradsz, s már nem érdekel, hogy…..
Csillogó szemeidnek fénye még mindig előttem lebeg, s nézem az ajtót, hátha újra bekopogtatsz, s megsimogatod a fejem. Igazából hiányzik az, hogy odabújjak hozzád, hogy megcsókoljam a szád és esténként a karjaid közt lépjek át az álmok kapuján. Kíváncsi lennék, hogy vajon Te gondolsz-e rám, hogy…..
Eredményes nem a könnyű lépések által leszel, hanem a verejtékes, vért izzadós út az, amivel sikert érhetsz el. Addig, ameddig az átlagos hétköznapi életed éled, addig ameddig nem teszel többet, mint amennyit eddig tettél, nem fog megváltozni a teljesítményed. Nem fogsz fejlődni, nem fogsz…..
És igen, Szeretlek! Hogy miért? Fogalmam sincsen.. Azt tudom: hogy amikor a szemedbe nézek megszűnik körülöttem minden, nem érdekel senki és semmi más csakis Te hogy a gondolataim túlnyomó részében a Te képed jelenik meg és ilyenkor a pulzusom az egekben hogy minden egyes érintésed a…..
Játszunk egy kicsit. Végy egy mély lélegzetet, s ahogy a levegőt kifújod, képzeld el, hogy a folyóparton sétálsz és én ott vagyok melletted. A szellő gyengéden megérinti a bőrödet, a madarak csiripelnek, s körülöttünk békésen pihennek a fák, miközben egy lépéssel közelebb kerülök hozzád. Észre sem…..
Egy kapcsolat arról szól, hogy Én adok és Te is adsz nekem valamit. Nem azért, mert elvárom, hanem azért, mert neked is szükséged van arra, hogy adj és arra is, hogy kapj. Amikor valami ajándékkal leplek meg Téged, legyen az egy szó, egy ölelés vagy egy tárgyi ajándék, azt azért teszem, hogy örömet…..
Sokszor mentem már el melletted, de nem kötötted le a figyelmem. Aztán egy találkozás során, mindent felforgattál és megmutattad, hogy van egy különleges kapcsolat, ami mélyen az emlékeimben marad. Olyan volt, mint amikor tükörbe nézel és a hibáidat is felfedezed, de nem harcolsz ellene, hanem…..