Adatok
tj82
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Régen jelentkeztem kerti beszámolóval, ennek szerencsére csak az az oka, hogy a folyamatos szüretelés, feldolgozás és rendezvényeken, fesztiválokon való részvétel és munkám mellett nem volt rá időm. Szerencsére az enyhe ősz igyekszik kárpótolni a nagyon ramaty nyarat és…..
tj82
2014.10.21 08:15:53
@GaBko: Értem, látom kinn van a telefonszámod, jövő héten (most elutazunk...) keresni foglak, az a biztos. Üvegházban is termesztesz(látom, hogy a képeken szabadföldi dolgok vannak), vagy csak időszakosan? Azaz ha az idei készlet elfogy, mikor lesz új?
Közben megnéztem a szószod összetevőit alaposabban, Jolokia-félékről tudom, hogy egy jelnetős ideig a világ legerősebb paprikáiként voltak számon tartva, és hogy a másik összetevőd a Trinidad Scorpion taszította le a trónról, de nem vagyok naprakész, a Carolina Reaperre rá kellett keresnem de most már tudom, hogy az ő legerősebb példányai vannak ma a lista élén... hát ehhez képest szinte meglepő, hogy a cuccaid gyümölcsös friss íze milyen hangsúlyos és nem csak a rendkívül erős csípősséget érezni... na a lényeg hogy nagyon jó, nem akarom túldicsérni :)
Közben megnéztem a szószod összetevőit alaposabban, Jolokia-félékről tudom, hogy egy jelnetős ideig a világ legerősebb paprikáiként voltak számon tartva, és hogy a másik összetevőd a Trinidad Scorpion taszította le a trónról, de nem vagyok naprakész, a Carolina Reaperre rá kellett keresnem de most már tudom, hogy az ő legerősebb példányai vannak ma a lista élén... hát ehhez képest szinte meglepő, hogy a cuccaid gyümölcsös friss íze milyen hangsúlyos és nem csak a rendkívül erős csípősséget érezni... na a lényeg hogy nagyon jó, nem akarom túldicsérni :)
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Nem csak hogy igaziból csípős amit csinálsz (akinek már a sós pista erős talán ezt nem is érti), hanem nagyon üde és intenzív paprika íz jellemzi a termékeidet. Jól meglocsoltam a vacsorámat a szósszal, még fél óra múlva is éreztem az aromát... sokféle csípős szószt vettem már, de eddig a tied a legjobb. Nem üti agyon só, ecet, hőkezelés igazi üde paprika íz.
Megkérdezhetem, hogy hogyan tartósítod? Felbontás után igényel hűtést/meddig tartható el? (Bár brutál ereje ellenére már látom, hogy nem lesz hosszú életű az üvegcse)
A jövőben is megtalálható leszel szombatonként a nagymarosi piacon? Nagyon szívesen vennék még ebből a finomságból :)