Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tj82

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen jelentkeztem kerti beszámolóval, ennek szerencsére csak az az oka, hogy a folyamatos szüretelés, feldolgozás és rendezvényeken, fesztiválokon való részvétel és munkám mellett nem volt rá időm. Szerencsére az enyhe ősz igyekszik kárpótolni a nagyon ramaty nyarat és…..
tj82 2014.10.21 08:15:53
@GaBko: Értem, látom kinn van a telefonszámod, jövő héten (most elutazunk...) keresni foglak, az a biztos. Üvegházban is termesztesz(látom, hogy a képeken szabadföldi dolgok vannak), vagy csak időszakosan? Azaz ha az idei készlet elfogy, mikor lesz új?
Közben megnéztem a szószod összetevőit alaposabban, Jolokia-félékről tudom, hogy egy jelnetős ideig a világ legerősebb paprikáiként voltak számon tartva, és hogy a másik összetevőd a Trinidad Scorpion taszította le a trónról, de nem vagyok naprakész, a Carolina Reaperre rá kellett keresnem de most már tudom, hogy az ő legerősebb példányai vannak ma a lista élén... hát ehhez képest szinte meglepő, hogy a cuccaid gyümölcsös friss íze milyen hangsúlyos és nem csak a rendkívül erős csípősséget érezni... na a lényeg hogy nagyon jó, nem akarom túldicsérni :)