Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArRogant

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben ezúttal is a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekeztem jó áron megvásárolható, érdekes régi játékokat felkutatni nektek.Szerencsére ismét ráakadtam öt tényleg érdekesebb darabra, így azt javaslom tartsatok velem ma is…..
ArRogant 2022.09.19 19:34:02
Annó léteztek az alábbi linken szereplő ismeretterjesztő bélyegek is:
drive.google.com/drive/folders/1HZ8jFvYIfSEaEvHAoq5f5oeiC2PVZS3i
Az OFFSZET adta ki. Érdekes, hogy azonos képekkel, mint a MADÁR KVARTETT. Nem sokat vacakoltak a képek jogdíjával. :)
Ilyen bélyegek léteznek, hajókkal, autókkal, kutyákkal, gombákkal, lepkékkel, stb. Esetleg ismeri ezek kiadási célját? Ezekkel is készültek kvartettek?
Szeged azon kevés város közé tartozik a világon, ahol több mint 50 szecessziós épület található. Ezzel felsorakozik Bécs, Budapest, és Barcelona mellé ebben a tekintetben. A szecesszio.szegedvaros.hu/ oldalon javaslatot találunk arra, mely emlékeket érdemes felkeresni egy tematikus séta alkalmával.…..
ArRogant 2019.12.04 19:13:35
@Gabor Ventilla: Ma viszont akár zsíros kenyeret is osztogathatnának a Blaha téri aluljáróban. Telhet rá! :)
1848. James K. Polk az Egyesült Államok 11. elnöke és felesége Sarah (a kép központjában állnak). Polk nagyon sikeres elnök volt (tegye fel a kezét aki tud mondani elnökségéről egy mondatot puskázás nélkül :)), ideje alatt mintegy 1,7 millió négyzetkilométerrel nőtt az ország területe..
ArRogant 2019.06.30 15:33:41
@Generic Jingle: Igen, az erőmű a kéményéről ismert: en.wikipedia.org/wiki/Trbovlje_Power_Station
Inno-anno A gépek rendszerezője 2019.01.03 05:22:00
A feltalálókra általában találmányaik okán emlékezik az utókor, de Pattantyús-Ábrahám Géza esetében nem ez a helyzet. Jóllehet neki is voltak technikai újításai és szabadalmai, legnagyobb erénye az a folyamatos és önzetlen erőfeszítés volt, amivel a magyar mérnökképzést felvirágoztatta. 1956-ban,…..
ArRogant 2019.01.04 00:36:03
Petrova Gora Monument a nép felkelésének emlékműve, a második világháborús emlékmű Petrovac legmagasabb csúcsán helyezkedik el. Horvátországi túránk alkalmával, meglátogattuk ezt a gigantikus, elhagyatott monstrumot...
ArRogant 2018.11.17 16:55:07
@shoxx: 4,4 mrd akkor is rengeteg. ebből 4 db Belgrád-Zágráb autópálya kijött volna. Az angol nyelvben sokszor keveredik fordítás során a milliárd-millió. Itt millióról lesz szó!
Csütörtök délután elhunyt Scott Weiland, a Stone Temple Pilots és a Velvet Revolver egykori frontembere. Az énekes jelenlegi zenekara, a Wildabouts készülődött éppen a színpadra Bloomingtonban, Minnesotában, amikor a turnébuszban holtan találták a 48 éves zenészt. Az első…..
"Walter Sobchak a Techstory blogról vendégszerzőként érkezett hozzánk és a jövőben számíthattok írásaira, sőt közös cikk is készül hamarosan, a témát már megbeszéltük. Lássuk hát az első írást, ami mi másról szólhatna, mint a hajózásról. Szerzőtársunk a tőle megszokott dagályos stílust levetkőzve…..
Nincs olyan újabb adóemelés, amelyet a kormánypárti sajtó agymosása ne tudna olyan gátlástalan módon bevezetni, mintha annak az állampolgár még örülne is. Ilyen esetben még arra is képes a gondosan kiválasztott statisztákkal operáló, hírcsatornának álcázott médiakutya…..
Péter  f i k c i ó s  posztjában az általa megszemélyesített főhős először infarktust kap, majd rájön, hogy lehet, hogy madárnak nézik.  Házi feladat: elképzelni  a sztorit mondjuk a legendásan halvérű Berki Krisztiánnal a főszerepben. Update: És az milyen, hogy mint…..
  Milyen lehetett a műegyetemi élet az első világháború előtt? A most bemutatott képek 110 évvel ezelőtt készültek. Magyarország legkorszerűbb oktatási infrastruktúráját láthatjuk. A kémiai intézetet 1904. szeptemberében adták át a hallgatóknak Kémiai…..