Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jasu

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még jó pár évvel ezelőtt voltam egyszer egy konferencián, amin a brit egészségügyet mutatták be Budapesten. A sok dicséret hallatán elgondolkoztam, mert akkor már volt személyes (és nem túl jó...) tapasztalatom egy neves londoni kórházról. Mindezt csak azért írtam le, mert…..
jasu 2013.06.23 11:22:21
@charlieharper: a legnagyobb kulombseg a penzben merheto dolgokban lathato
Foleg az en teruletemen
Nagyon jo felszerelesek mindenbol a legjobb
alapjaban eleg jol kepzettek az itteni szakemberek de neha azt erzed hogy az ures agy vagy az ellatott betegekrol szolo pozitiv statisTika fontosabb mint a beteg akirol kellene hogy szoljon az egesz cirkusz
Ami nem azonnali eletveszely az mindig raer addig amig tenylegesen az lesz:)
Az alábbi videóra a szélsőjobboldali mozgalmakat figyelő Athena Intézet honlapján keresztül egy hungarista újság oldalán találtunk. Azon az újságén, amely annak idején elsőként adott hírt Szegedi Csanád zsidó felmenőiről. Most ez az újság egy újabb hangfelvételt közölt -…..
Forrás: conservativehome.blogs.comSZEMLEA brit konzervatívok zászlajukra tűzték a bevándorlók számának csökkentését. Diszkriminációról van-e szó, vagy győzött a józan ész?   Hazánkban is sokat hallhatunk arról – sőt tapasztalhatjuk is akár ismerőseink…..
jasu 2012.01.11 23:15:28
@hegyilány: ez nem jozan esz vagy fajgyulolet
azoknak az embereknek a nagy resze szavazati joggal biro allampolgar es nagyon radikalis otleteket nem lehet keresztul vinni mert nem fognak legkozelebb az otlet gazdajara szavazni
jasu 2012.01.13 20:54:03
@maxwell murder: szerinted miben kulonbozik egy E londoni 2.esetleg 3.generacios kereszteny fekete gyerek egy "igazi" basildoni feher gyerektol?
ne tord a buksidat elarulom neked:semmiben.
mindketto ugyan azt a sekelyes allami oktatast kapja ugyan olyan neveletlen vagy esetleg ugyan olyan segitokesz ugyan azok a vagyai amiket eler vagy nem, ugyan azt a foss konzum-kulturat
szivja magaban esetleg nem ugyan azt a szart eszi

a fekete srac heti 4*eszik a sarki chicken and chipsesnel amitol 30 eves korara cukorbeteg lesz
a feher srac meg heti 4* eszik tod in the hole-t a jegszekrenybol amitol kb ugyan akkor atesik az elso strokejan
nem "nigger" vagy europai fuggo a dolog
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
DopeManTV Örömködik a kuruc.info 2011.12.06 23:55:00
 A kurucok természetesen úsznak a boldogságban. Pedig én nem vagyok labanc. Sőt, talán én vagyok a modern kori Rúzsa Sándor.  Mindenesetre a tények elferdítésében és torzításában a kuruc.info sem rosszabb, mint médiabeli társai.  A tények: Kölcseyt nagyra tartom…..
jasu 2011.12.07 15:04:33
 Csak eljutottunk idáig. Egy hazaszerető, keresztény és tisztességes magyar állampolgár megtette az első lépést. Névtelenül és arc nélkül följelentést tett ismeretlen személyek (DopeMan & KicsiDope) ellen Himnusz gyalázás miatt a Legfőbb Ügyészségen.  Ezek…..
  Megtekintettem tegnap az új retorikai magasiskola egyik első politikai orgazmusát tegnap, a Szabad Sajtó útján. Unalmas, közhely-pufogtató tüntetés volt, alulmúlva talán az eddigi összes demonstrációt, amin jártam. Annyi kiderült: szabad országban élünk, ahol szabad…..
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
Magát mentegető interjút adott Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezetője a Szentkoronarádió nevű újságnak, miután a Magyar Szigeten többek között azt mondta „el kell jutni oda, hogy egy gépkarabélynak az elsütő billentyűjét valaki meg tudja húzni, esetleg akkor, hogyha egy…..
Talán emlékeznek még Gergőre, aki annak idején egy levélben mesélte el, hogyan indult feleségért Chilébe és hogyan kötött ki végül egy Renault Thalia kormánya mögött. Nos, Gergőék életében azóta történt egy s más, míg végül Londonban kötöttek ki, ahonnan szintén…..
Mindig is úgy tartottam, hogy a politikai paletta nem egyenes vonal, jobb- és balszéllel, hanem voltaképpen egy kör, amely pontosan a jobb- és balszélnél ér össze. Voltaképpen mi a különbség a nemzetiszocialista és a szimpla kommunista között? Nem elméletben, hanem gyakorlatban!…..