Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herr Schlemihl Löwenstein

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 23. alkalmából Kövér Lászlóval készített portréinterjút az Echo TV. A házelnök ebben többek közt a Tavares-jelentésről, Brüsszelről és az Európai Unió jövőjéről is véleményt mondott: „Tehát ők azt gondolják, hogy ezeket a magatartási szabályokat ők…..
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.24 12:40:06
@Istóczy úr: dehogynem lehet szavazni a kilépésről. az angolok is erre készülnek (kac-kac), de majd sorosgyurkó időben megdolgozza a nemzeti valutájukat (mint már egyszer) és akkor sírva könyörögnek a maradásért.

neked egy vadiúj szakállvágó készletet ajánlunk első körben, ha beállsz közénk a rezsimet rezetelni. de csak szólj, richard field puttonyában van ajándék minden derék átállónak. csak ne késlekedj, a háború utáni partizánokat alacsonyabb tarifával alkalmazzuk.
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.24 12:44:54
@Istóczy úr:

"Norvégiából, pardon, az EU-tól mennyit kapsz a propagandára?"

nem tudnál rálicitálni. Moishe barátom az Atlantic Investment Plc-nél jobban pörgeti a zsetont Matolcsy-nál. Improve your life: gyere közénk! Első lépésben csatlakozz a vincentbloghoz. Kellő társadalmi támogatottság látszata nélkül nehezebben marketingelhető a kinevezésük átmeneti kormánynak.

a mandi már a mi csapatunkba igazolt, neked se késő ;)
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.24 15:53:07
@Istóczy úr: buta kisz magyahkám... a jukéjben bármiről lehet népszavazni, feltéve hogy ad hoc jelleggel törvényt hoznak róla. ezért lengeti be az a gyanús cameron is az ajrópai kiválást, mert kiírathat ilyet. de mi majd lebeszéljük, markunkban van a londoni city összes fontos bankaja, hehehe
Mandiner blog Amerika visszainteget 2014.10.22 16:31:00
Mivel a mostanában napról napra egészségesen cseperedő amerikai-magyar diplomáciai konfliktust az elvileg azt okozó tények közzététele helyett, khm, versengő narratívák jellemzik; gondoltam, összegyűjtök pár tényadatot a két félről, kommentár nélkül. Terület, népesség,…..
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.23 20:01:31
@Virág et.:
"fiatal, vezető beosztású, értelmiségi"...igen, a pártközpontból. mint ahogy a baller blogoknál is. ezért nincs érdemi vita, mert megélhetésileg monnya a tutiban lévő, meg a tutiba (vissza) igyekvő slepp a mantrát. 2010 környékén még kifejezetten konstruktív agyalás ment blogszféra szerte némi trollkodással (rulez) fűszerezve, oszt manapság...
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.23 22:17:57
@Virág et.: óóó, az önszorgalomból/önsorsrontásból drukkerek/trollok tevékenységét igazán semmi jogom lesajnálni, pláne, hogy ott a szűrés gomb. a szomorú inkább az, hogy a jelzett kb 2010 környékéig terjedő időszakban a harcore/softcore szimpatizánsok még jelen voltak régi és új pártok mentén és az off topic verda/csajok/muzsika témákban egyenest harmónikusan eldiskuráltak. a polityikaiban már vérmesebb sztájlban, de többnyire érdemi mondókával és a disputát hasznos észrevételekkel kiegészítve. manapság inkább (kizárólag) a lerögzült panelek visszaböfögése megy. a megmaradt commentelők a saját lövészárkukban kényelmesen böfögnek. a távozottak londoni tányérmosó műszak után már szarnak az egészre.
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.24 09:12:50
@Virág et.: nyugi-nyugi. mi a soros szoszájetinél már kész forgatókönyvvel rendelkezünk a renitens rezsim megbukatására és a kilóra kivásárolt mandiszerkesztőkkel fogjuk helyettesíteni az mtva-t. persze tevékenységüket azért ellenőriztetni fogjuk a vincentbloggerekkel, de erről nem kell tudnia a pór népnek.

dobray-nak most intézem a vatikáni nagykövet kinevezést, cserébe feldobta a... na erről most még inkább nem beszélnék, majd a goodfriend jelenti be hamarosan úgyis.

aristo-val még tárgyalunk, kissé drágán méri az atlantista visszarendeződést. meglehet, azon a pénzen inkább kicsengetjük az internetadóját minden nemtetszikes tüntetőnek.

majd tájékoztatlak az új fejleményekről, de nuland kisasszony csörög már megint a telómon.
         Tegyuk fel, hogy mondjuk nem a kozeposztaly facebookozasat adoztatnak meg, hanem mitomen, elvennek a szegenyektol a segelyuk utolso morzsajat is. Ugye, akkor nem tuntetnenk? (egyebkent tenyleg elveszik)        Azok csak szegenyek, nekik meg nalunk kozeposztalybelieknel is nagyobb…..
         Nyilván nem tartozik ránk ez az egész. Végül is nem tiltottak ki senkit Amerikából. Csak annyi történt, hogy néhány magyar állampolgárnak azt tanácsolták, hogy ne próbáljon belépni az Egyesült Államokba, mert valószínűleg nem engedik be a határon (ez nem…..
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.20 07:25:38
@labrys: kedvesem, ha a te az x-bünőzés fogalom alatt reflexből csakis olyan értelmezést vagy képes leszűrni, h x nép/etnikum minden tagja bűnöző, akkor gyorsan határolódj el a rasszista-fasiszta előítéletektől mételyezett buksidtól. Hovatovább remélem nem kapsz sikítófrászt attól se, hogy az ENSZ (közismert náci klub) a téma objektív megközelítése keretében az etnikai bűnügyi statisztikák bevezetését javasolja:

www.origo.hu/itthon/20110527-az-ensz-rasszizmusugyi-megbizottjanak-magyarorszagi-latogatasa.html

valahogy e kapcsán az amúgy ensz ajánlásokra lelkesen hivatkozó jogvédőket nem hallani az asztalt csapkodni

érvrendszered by the way az szdsz-el együtt már lement a slozin, a haladó nyugat szerencsére továbblépett ezen a polkorrekt szómágián, just to keep you up to date
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.20 22:14:06
@labrys: másodszorra ismétlem: x társadalmi csoport, etnikum, vallás stb bűnözés nem egyenlő annak minden tagjának bűnözővé minősítésével. Ezt csak a hozzád hasonló éceszgéberek fröcsögik bolsevik doktriner áhítattal. Sokadszorra kezded elölről, sokadszorra is csak röhejes hablatty marad.

Ha ugye a progresszív erőlködésed értelmében nincs cigánybűnözés, mert nem minden cigány bűnöző, akkor cigányzene sincs, mert nem minden cigány zenész. Picit sem dedós a didaktikád :D

Szóval még egyszer, utoljára: cigánybűnözés, magyarbűnözés, zsidóbűnözés, katolikusbűnözés, piréz- és ufóbűnözés bizony a legnagyobb természetességgel VAN, úgy mint az arra a társadalmi, vallási, etnikai csoportra legjellemzőbb kriminalisztikai minták összessége. Ez statisztikailag ki is mutatható, ezért is ajánlja az ensz, ugye.

Lásd mondjuk a népes rokonsággal közúti baleset utáni lincselés. Gondolom puszta véletlen, hogy nem portugál halászokra jellemző, majd jól megmagyarázod, nyihaha :)

Ha meg akarod mondani, hogy a szociológiában és a kriminalisztikában mit lehet és mit nem lehet mondani, onnantól az már nem tudomány, hanem bolsevik doktrina gyártás. Polkorrekt véleményterror. Szerencsére kihaló műfaj, mókás a hozzád hasonló utolsó egyedjeivel még néhanapján találkozni.

Forogj szépen keserű levedben és ne merészelj reklamálni, ha véletlenül pont a te torkodat akarja elvágni egy "megélhetési bűnöző" a 20 forintodért. Biztos csak éhes és antirasszista redisztribúcióba akarja vonni az egyenlőtlen jövedelemviszonyokat :DDDDDD

ui.: neked a falut kéne járni páratlan logikáddal. Komolyan.
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.21 17:53:36
@labrys: hoooogyne, peeeersze, ne hagyd abba :DDD
Ő is azok közé az előadók közé tartozik, akikről az igazán vájtfülűek és hozzáértők pont azokat a számokat értékelik nagyra, melyeket rezzenéstelen arccal és teljes érdektelenséggel simán továbblapozok. Phil Collins a legendás - itt majd másik Vincent értékeli milyen…..
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.18 19:47:29
A numerus clausus szociálpolitikai kérdés Klebersberg Kunó 1925. október 14...
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.17 19:55:37
@nandras01:

"amit a nc terén tevékenykedett, európai ember számára nem megbocsátható.
van ilyen, bizony az élet elég bonyolult tud lenni"

akkor logikád mentén ássuk ki a sírból az elit amerikai egyetemek dékánjait, égessük meg a rohadékokat és hintsük fel sóval a campusukat. a 2. vh után évtizedekig nc-t alkalmazni - ráadásul törvényi kényszer nélkül, önszorgalomból - európai ember számára nem megbocsátható. de hopppsz, ők amerikai emberek, az más. meg különben is, már rég elhatárolódtak, megemlékeztek és kiraktak emléktáblát is az összes valaha nc-t alkalmazó usa egyetemre. vagy nem.
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.17 21:22:27
@jotunder: wannseeban indult a menetrend, vagy természetesen kunó bácsi volt már megint az egész holokauszt oka.

fincsi ez:

a) kunó holo előtt csinál nc-t = úúúúristennááááááccciiiii
b) pár egyetem az usában holo után és annak tudtában keveri lightban = nothing to see here

www.quickmeme.com/img/4a/4abbd27bceb1db067c32324bad08bc74b2a5eefe19aa4a646ffdddbcec0c0d84.jpg
Herr Schlemihl Löwenstein 2014.10.17 21:33:40
@nandras01:

"de most nem ez a téma"

de még mennyire. ugye én ritka buta emberként nehezen fogom fel, miért kell a kunót egyéb érdemeket negligálva holokauszt előtti nc miatt leprásként kezelni, a holokauszt utáni (!) usa egyetemek nc-t működtető akadémikusait, diákvezéreit stb. meg szőnyeg alá söpörni, meg se említeni. ha egyiknél se baj, másiknál se legyen, vagy ha igen, mindegyiknél. nem túl bonyolult.

sőt, bizonyos joe biden ifjú éveiben a feketék deszegregációját próbálni felvizezni, most akkor ki se merészkedjen az országából? (sőt, belegondoltál abba, hogy obama stábja síkhülye polkorrekt boszorkányüldözés helyett épphogy egyenest bevette alelnöknek a nyers joe bácsit, hogy beterelje/lenyugtassa a tockos trucker fehér szavazókat is? ez a taktika mintha jobban menne az elhatárolódós visítozás helyett - just my 20 cents)