Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Topaz

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután többször belerúgtak a rendőrökbe (cafeteria-csökkentés, megbízhatósági vizsgálat, korkedvezményes nyugdíj elvételének belengetése, semmisségi törvény), a kormány valószínűleg érezte, hogy ez már kicsit sok, és akár még veszélyes lehet.Így aztán Pintér…..
Topaz 2011.08.03 12:26:48
A zsaruk, úgy ahhogy vannak, elmennek a PICSÁBA!!!
A házunk elött évek óta ácsorognak a kurvák. Ha betelefonálunk a rendőrségre, akkor kb 5 perc múlva jön jobbról 1 járőrautó, villant kettőt a reflektorral(!!!), majd tovább megy... Ekkor a kurvák elsétálnak, majd 3-5 perc múlva jön balról VILLOGVA-SZIRÉNÁZVA(!!!) a másik járőrkocsi...
Hasonló sztori: Újpalotáról menny Fótnak. Látod kinnt a kurvákat, és ha szerencsés vagy, láthatod, amint megáll a ZSARU KOCSI, leszedi a lányokat, és elhajt! Valszeg nem iratokat kapott, mert azt vissza is szokták adni...
Más: a Főváros éjszakai csomópontjai (moszkva tér, Nyugati, Blaha, Keleti, stb) éjféltől hajnali 3ig kész ÉLETVESZÉLY (menny le, és nézzd meg)!!! A buszok tele vannak "biztonsági" őrökkel (ami azért jó, mert nem szúrnak le,ha már felszállsz,de ugyan-úgy kizsebelnek...), viszont a tereken nem látsz RENDŐRT!!! Ellenben rendszeressek a tömegverekedések a kiemelt tereken. Az aluljárók pedig még mindíg tele van kurvákkal, stricikkel, és nagy tömegbe gyűlt CIGÁNY fiatalokkal, akik :
"né'má a köcsög magyart, de kibelezném..." szövegeket eresztenek el ide-oda...
Ehhez a rend kitűnő őrei, csak annyit tesznek, hogy kiállnak a bokor mögé a traffipaxukkal, és rommá büntetik az autósokat!! Ezt is persze kormánymegrendelésre!!! Azt most sírnak, mint a kurvák, hogy elveszik ezt vagy azt a járandósságukat! Hát csak így tovább!!!
És remélem felvesznek még 1800 rendőrt, és az alapfelszerelésükként a traffipaxukat!!!
Azt remélem vmi csöviszaros bokorban sikerül felállítaniuk!!!
Ui: 4 hónapig voltam parkoló ellenőr. Kötelező volt 75-150 db/nap (pályafüggő) büntetést kihelyezni!
Ezt én úgy oldottam meg, hogy beütöttem Pl: 70 falsot, és 5 külföldit! Igaz, én nem hivatástudatból menntem oda dolgozni, hanem hogy aláássam a szerintem igaztalan rendszert!!!
És szerintem a mostani Rendőrség is igaztalan szervezet lett, és nem csak 2006. ösze miatt...
8ker Fekete (reál) pont 2009.07.30 10:27:00
A József utca és a Lovassy László sarkán épült csodálatosan szép színes új építésű ház aljában új bolt nyilt. Egy Reál Pont. Nem is lenne ebben semmi extra, naponta nyílnak új boltok - vagy csuknak be - itt viszont két Szudánból érkezett fekete férfi a…..
8ker Béla szerződése 2009.11.30 15:35:00
Csécsei Béla ex-polgármester visszafoglalkoztatása a kampány közben derült ki - nem mintha ezt az ott dolgozó képviselők nem tudták volna. De a kampány már csak ilyen, a kicsit is kényes ügyek csak kampány közben szúrják a politikusok szemét, és akkor, ha...hogy is mondta Hofi?…..
8ker Piac nem lehet 2009.12.11 13:32:00
Nagyjából ez a lényege a ma kiadott közleménynek, ami a Verseny utcai piacról szól. Így hangzik: Megállapítást nyert, hogy a helyi településrendezési szabályozás az érintett területet olyan építési övezetbe sorolja, (KL-VA-VIII-2), ahol önálló kereskedelmi létesítmény…..
8ker Ügyintézésre várva 2009.12.13 09:38:00
 A minap mentem fel a lépcsőn az Önkormányzatban, amikor is ez a látvány tárult a szemem elé: a jegyzőség ajtaja előtti padon szunyókált egy apóka. Ügyintézésre várt...
8ker Drogtanya 2009.12.11 19:53:00
 A narkógettó konferencia bőven meghozta a hatását: a média elkezdett foglalkozni a kialakult helyzettel, és most már állami szinten is beszéltek róla. Hogy ez jó lesz-e, vagy segít-e valamit, nem tudom, de hátha. A kormány immár 10 éve működő Kábítószerügyi…..
Topaz 2009.12.17 20:43:25
@Bergeroth: Sajna öt napos kommentre, de válaszolok:
Első kérdés: Mi az a drog?
Jelen esetben az intravénásan használt drogokról beszéltünk. A szétszórt fecsik kapcsán....
Második kérdés: Ami legális az nem drog?
De! Az...
Egyébként abszolút 1et értek veled abban, hogy ezeket a drogosokat összeszedni, levinni 1 börtön szerű tanyára, (valszeg nem napi robottal szedik össze a lét a cuccra) és megmutatni nekik a fizikai munka gyönyörét, mondjuk 5 évig. Oszt mehetnek, esetleg.
Az viszont minden határon túl megy, hogy a Rendőrség, az ÁNTSz, az Önkormányzat, és bizos van még 1-2 állami szervezet, amelyiknek vmit tennie kellene, de semmit nem tesz.
Miért nincs drog tanya mondjuk a Kossuth téren a Parlament elött???
Esetleg a Deák téren, vagy az Ó utcában?
Ez nem diszkrimináció? Miért minden áldást a Nyócker kap?
És legalizálni a könnyű drogokat itthon, amikor egy 13 éves gyerek is simán vehet cigarettát? SŐT! Még alkoholt is!!!
Miről is beszélsz???
Ha már a Csehek szóba kerültek, akkor érdemes lenne elgondolkodni azon is, hogy ott igen erős a turizmus. Éééés, ha sikerül legalább Amszterdam hírnevét megütnie Prágának, akkor jelentős drog turizmusra is számíthat.
Viszont ott van elég Rendőőőőr...
Budapesten csupán 1600 rendőr hiányzik az utcákról, és további 2200 hiányzik az ország többi részéről hivatalosssan!!!!
Már-mint a közbiztonsági feladatok ellátásához szükséges minimum létszámhoz képest.
Ezeket a "drog tanyákat" pedig fel kell szántani, és a helyüket beszórni sóval! Az oda járókat pedig istápolni, vagy tarkón lőni! :D
Nekem mindegy...
8ker Google 2009.10.14 23:45:00
A keresőóriás időnként javasol, mit lenne érdemes keresni - csak tudnám, mi alapján?Ennek van értelme? Van aki így keres rá? ..
8ker MKKP megint 2009.10.07 07:35:00
Kétségkívül megszaporodtak az MKKP felfestések, stencilek, matricák, plakátok a kerületben. Azok, akik nem ismerik a virtuális világból - vagy Szegedről - meglepődve nézik a műveit, hogy aztán sokszor egy fél mosollyal ajkukon haladjanak tovább.  Ha szemfüles vagy - esetleg…..
Topaz 2009.10.07 15:33:29
@Môžeš mi pomôct'?:
Te pöcs! :)
Az egy ker, mint gettó! :)
Na ez az avantgardara!
:)
8ker Díszburkolat reloaded 2009.07.06 12:29:00
Nem volt hiába a sok írás (poszt és levél), na meg a telefonok és a szájtépés, hiszen a balesetveszélyes és rém ronda feltöredezett díszburkolatot kicserélték. Az, hogy szép lett-e, nem minősítem, a használhatósága megvan, nem töri ki a bokáját senki, és a kerék sem szorul…..
8ker Corvin köz 2009.10.06 15:57:00
 A nyári szabadságok után újra zajlik a munka, gőzerővel. Kicsit esztelenül. És még csak nem is a mozit építik át, viszont úgy tűnik, mintha lövészárkot ásnának...Szia!Egy kicsit fel vagyok háborodva, ugyanis pár napja elkezdték feltörni/feltúrni a Corvin mozi körül a…..
Topaz 2009.10.07 14:59:03
@sansfrontiere:
Nem hiszem, hogy túlzás lenne kegyelet sértérként megélni, mert ez kegyelet sértés!
Ha jól tudom, akkor '56-ban a Corvin köz eléggé fontos szerepet játszott, és lehet, páran bele is haltak.
Ha jól tudom Okt. 23-a pont 1956. ünnepe... már mint állami ünnepe. Ergo, ez az út feltúrás, mivel nem halaszthatatlan, életveszély elhárítás, ezért kegyeletsértő!!!
Felvetődhet egy kérdés is:
szándékos az időzítése annak a kis utcácskának a feltúrása??? Elképzelhető!
Amenyiben szándékos, akkor a felelőst megszégyenítve (szerintem még az állampolgárságától is megfosztva) kellene kiebrudalni.
Ellenben, ha csak véletlen egybeesések, akkor "csak" simán kiebrudalni, hogy többet ne lehessen felelőtlen!
És az Őt soronkövető felelős beosztást elfoglaló is legyen abban biztos, hogy mindennek van következménye!
Topaz 2009.10.07 15:18:07
@sansfrontiere:
"Díszburkolatot fognak cserélni az egész területen. Azért végzik előtte a munkálatokat, hogy később ne azt kelljen felszedni. Utána íziben elkezdik a díszburkolat cseréjét. Csúszásban vannak..."

HAZUDTAK!!! Csak nézd meg kérlek a fennteb lévő képet, és ámulj!!!
Díszburkolatot bontottak fel, hogy kicserélhessék a csöveiket!
Azután, miután kicserélték a csöveiket, mások kicserélik a hibátlan díszburkolatot.
Szerintem ez felvet még két kérdést!
1., Miért nem 1 rosz állapotban lévő járdát aszfaltoztatnak át, esetleg díszburkoltatnak le?
2., Ha már a Corvin közt díszburkolják át, akkor Kinek a Haverja fogja elvégeztetni a munkát, és mennyiért?

És a végére egy általános kérdés:
Szerintetek Sztálin Elvtárs 70. szülinapján hány út feltúrás volt Budapesten, Prágában, Moszkvában?
Szűkítve a kérdéskört, mondjuk a Sztálin nevű út, utca, kőrút, sugárút, köz-ökre :)
8ker Kommandó 2009.05.18 16:11:00
Volt pár évtizeddel ezelőtt egy polgármester Haifában, akinek nagyon szúrta a szemét a városban lévő sok szemét. Rájött arra is, hogy hiába rak ki több kukát, hiába ürítik gyakrabban, hiába szedik össze, söprik naponta többször, amíg az emberek mentalitása nem változik meg…..
8ker A nép zacija 2009.10.02 18:02:00
Vagyis a Verseny utcai piac. Ráadásul nem is a Verseny utcában van, hanem a Dózsa György út 3. alatt. Ez jelenleg a város egyetlen bolhapiaca - ha nem számoljuk az Ecseri piacot, ami a Nagykőrösi úton van, elég messze, nem is kifejezetten bolhapiac -  és az megy oda csak, aki…..
8ker Takács Gábor 2009.09.23 11:11:00
 Takács Gábor alpolgármester (SZDSZ)  1962-ben születtem, a Tanítóképző és az Államigazgatási Főiskolán szereztem felsőfokú végzettséget. Tőzsgyökeres budapesti vagyok, születésemtől a fővárosban élek.   Általános iskolai tanítói munkámat követően…..
Topaz 2009.10.01 14:47:26
Üdvözlöm
Minden jelöltnek felteszem eme kérdéseimet, így önnek is.

Tehát:

Idén volt hosszú idő óta elösször lakáspályázat a kerületben (tapasztalataim olvashatóak eme Fórum: Fórum kezdőlap<Hivatal<lakásosztály rovatban), amely szept. 14.én zárult, 9 lakással.
Szept. hó végi zárással elárvereznek további 14 lakást, illetve idén Februárban is elárvereztek 10-12 lakást. Ha már a lakhatási pályázat része, hogy teljessen felujítsák a beköltöző(k), akkor az idei két árverezésen (Ahol szerintem "bagóért" adják a lakásokat licitre>lakásmaffia.) kikiáltott lakásokat miért nem tették lakáspályázatra, illetve ha már el akarják adni bagóért (szociális érzékenységből), miért nem kötik ki, hogy x Ft alatti vásárlás esetén 5-10 évig nem eladható???
Jelen esetben az év elei árverezés lakásai már a piacon vannak eladásra...

Kérdés: a korrupció, és a becstelen visszaélések elleni küzdelemben milyen lépéseket kívánnak tenni, illetve a visszaélők, korruptak eltüntetésére milyen lépéseket fognak tenni??

Más:

Mit szeretnének kezdeni a Blaha Lujza téren, és a környékén tapasztalható álldatlan állapotokról???
Kicsit bővebben:
A Blahán, alvó, kéregető, mosdatlan (mondhatni Büdös) személyekkel mit kezdenek?
A Blahán Illegálisan , dobozról áruló, forgalmat zavaró kereskedőkkel kapcsolatban?
A Blahát állandóan, jellemzően éjjel, körbe vizelő emberekkel, ittasokkal? (Corvin felöli kis virágágyás hajnalra mindíg tocsog, akkor is mikor napok óta nem esett esső..)
-Ezzel kapcsolatban: Mikor állítanak fel nyílvános WC-ket a kerületben? (Esetleg Út a munkába program keretén belül is???) Illetve mikor nyitják meg a régieket??
A Blahán minden nap osztanak ételt a rászorulóknak azt hiszem a Hare Krisnások, nem lehetne máshová telepíteni Őket?? Esetleg a Köztársaság Térre, a volt MSzP székház elé???

Válaszait előrre is köszönöm!
DrTomix
Topaz 2009.10.01 16:17:15
Idén volt hosszú idő óta elösször lakáspályázat a kerületben (tapasztalataim olvashatóak eme Fórum: Fórum kezdőlap<Hivatal<lakásosztály rovatban), amely szept. 14.én zárult, 9 lakással.
Szept. hó végi zárással elárvereznek további 14 lakást, illetve idén Februárban is elárvereztek 10-12 lakást. Ha már a lakhatási pályázat része, hogy teljessen felujítsák a beköltöző(k), akkor az idei két árverezésen (Ahol szerintem "bagóért" adják a lakásokat licitre>lakásmaffia.) kikiáltott lakásokat miért nem tették lakáspályázatra, illetve ha már el akarják adni bagóért (szociális érzékenységből), miért nem kötik ki, hogy x Ft alatti vásárlás esetén 5-10 évig nem eladható???
Jelen esetben az év elei árverezés lakásai már a piacon vannak eladásra...

Kérdés: a korrupció, és a becstelen visszaélések elleni küzdelemben milyen lépéseket kívánnak tenni, illetve a visszaélők, korruptak eltüntetésére milyen lépéseket fognak tenni??

Más:

Mit szeretnének kezdeni a Blaha Lujza téren, és a környékén tapasztalható álldatlan állapotokról???
Kicsit bővebben:
A Blahán, alvó, kéregető, mosdatlan (mondhatni Büdös) személyekkel mit kezdenek?
A Blahán Illegálisan , dobozról áruló, forgalmat zavaró kereskedőkkel kapcsolatban?
A Blahát állandóan, jellemzően éjjel, körbe vizelő emberekkel, ittasokkal? (Corvin felöli kis virágágyás hajnalra mindíg tocsog, akkor is mikor napok óta nem esett esső..)
-Ezzel kapcsolatban: Mikor állítanak fel nyílvános WC-ket a kerületben? (Esetleg Út a munkába program keretén belül is???) Illetve mikor nyitják meg a régieket??
A Blahán minden nap osztanak ételt a rászorulóknak azt hiszem a Hare Krisnások, nem lehetne máshová telepíteni Őket?? Esetleg a Köztársaság Térre, a volt MSzP székház elé???
8ker Kutyaszar 2009.08.28 11:09:00
 Sokat gondolkodtam azon, egyáltalán elkezdjek-e írni erről, hiszen annyi helyen, annyi írás, annyi féle vélemény, ötlet született már, hogy lassan Dunát lehetne vele rekeszteni...Még külön blog is indult a témában. Aztán mégis elkezdtem, hiszen ez közügy, mindenkit…..
Topaz 2009.10.01 15:56:53
@Sün! balázs:
Tudod a 10k az 10 kilo, azaz 10*10 a 3.on, ami 10 ezret, számmal kiirva 10000 jelent!
Csak azért magyaráztam el, hogy tudd mit használsz, és légyszi:
Ne legyél már akkora Gyökér, hogy megspórolsz 2 db karaktert az 5000-ből!
Szupcsi Szemcsi!!!
Köszi Möszi drága köcsi möcsi!
Remélem elolvasod!
:)
Farok!
8ker Középsarok 2009.09.04 11:41:00
Elkészült egy újabb üvegpalota. Úgy tűnik, divat lett a ledőlést megépíteni, legalábbis az első fázisát - de ezt már az építészek kielemezték.  Szép vagy nem, azt mindenki döntse el maga. Tervek szerint az Üllői út is irodaházasodik. Én személy szerint nem nagyon…..
 Ha nagyon pikírt lennék, akkor ezt emelném ki a nap legfontosabb eseményeként:ez az autó kettő után érkezett, és öt után ment el. Körben rendőrök parádéztak (értsd: unatkoztak), itt járt a kapitány, ott volt a helyettese, a közteresek vezetője, és mégsem intézkedett…..
Topaz 2009.10.01 14:57:52
@feb: Nekem tetszett! Habár nem voltam ott :)
8ker Kocsis Máté 2009.09.30 18:04:00
Dr. Kocsis Máté, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje vagyok, Józsefvárosban nőttem fel, a kerületben végeztem alap-, közép- és felsőfokú tanulmányaim. A Pázmány Péter Egyetem jogi karán diplomáztam. A Budapest Corvinus Egyetem - Századvég Politikai Akadémiáján politikai…..
Topaz 2009.10.01 14:51:24
Üdvözlöm
Minden jelöltnek felteszem eme kérdéseimet, így önnek is.

Tehát:

Idén volt hosszú idő óta elösször lakáspályázat a kerületben (tapasztalataim olvashatóak eme Fórum: Fórum kezdőlap<Hivatal<lakásosztály rovatban), amely szept. 14.én zárult, 9 lakással.
Szept. hó végi zárással elárvereznek további 14 lakást, illetve idén Februárban is elárvereztek 10-12 lakást. Ha már a lakhatási pályázat része, hogy teljessen felujítsák a beköltöző(k), akkor az idei két árverezésen (Ahol szerintem "bagóért" adják a lakásokat licitre>lakásmaffia.) kikiáltott lakásokat miért nem tették lakáspályázatra, illetve ha már el akarják adni bagóért (szociális érzékenységből), miért nem kötik ki, hogy x Ft alatti vásárlás esetén 5-10 évig nem eladható???
Jelen esetben az év elei árverezés lakásai már a piacon vannak eladásra...

Kérdés: a korrupció, és a becstelen visszaélések elleni küzdelemben milyen lépéseket kívánnak tenni, illetve a visszaélők, korruptak eltüntetésére milyen lépéseket fognak tenni??

Más:

Mit szeretnének kezdeni a Blaha Lujza téren, és a környékén tapasztalható álldatlan állapotokról???
Kicsit bővebben:
A Blahán, alvó, kéregető, mosdatlan (mondhatni Büdös) személyekkel mit kezdenek?
A Blahán Illegálisan , dobozról áruló, forgalmat zavaró kereskedőkkel kapcsolatban?
A Blahát állandóan, jellemzően éjjel, körbe vizelő emberekkel, ittasokkal? (Corvin felöli kis virágágyás hajnalra mindíg tocsog, akkor is mikor napok óta nem esett esső..)
-Ezzel kapcsolatban: Mikor állítanak fel nyílvános WC-ket a kerületben? (Esetleg Út a munkába program keretén belül is???) Illetve mikor nyitják meg a régieket??
A Blahán minden nap osztanak ételt a rászorulóknak azt hiszem a Hare Krisnások, nem lehetne máshová telepíteni Őket?? Esetleg a Köztársaság Térre, a volt MSzP székház elé???

Válaszait előrre is köszönöm!
DrTomix
8ker Kispál Gergely 2009.09.24 12:42:00
Nevem Kispál Gergely, 1980-ban születtem Budapesten. 1986-ban szüleimmel (Nyugat-) Németországba, a Ruhr-vidékre költöztem. Itt végeztem el az általános és a középiskolát, és itt kerültem először kapcsolatba a politikával, 2000 és 2001 között az önkormányzati politikába…..
Topaz 2009.10.01 14:50:28
Üdvözlöm
Minden jelöltnek felteszem eme kérdéseimet, így önnek is.

Tehát:

Idén volt hosszú idő óta elösször lakáspályázat a kerületben (tapasztalataim olvashatóak eme Fórum: Fórum kezdőlap<Hivatal<lakásosztály rovatban), amely szept. 14.én zárult, 9 lakással.
Szept. hó végi zárással elárvereznek további 14 lakást, illetve idén Februárban is elárvereztek 10-12 lakást. Ha már a lakhatási pályázat része, hogy teljessen felujítsák a beköltöző(k), akkor az idei két árverezésen (Ahol szerintem "bagóért" adják a lakásokat licitre>lakásmaffia.) kikiáltott lakásokat miért nem tették lakáspályázatra, illetve ha már el akarják adni bagóért (szociális érzékenységből), miért nem kötik ki, hogy x Ft alatti vásárlás esetén 5-10 évig nem eladható???
Jelen esetben az év elei árverezés lakásai már a piacon vannak eladásra...

Kérdés: a korrupció, és a becstelen visszaélések elleni küzdelemben milyen lépéseket kívánnak tenni, illetve a visszaélők, korruptak eltüntetésére milyen lépéseket fognak tenni??

Más:

Mit szeretnének kezdeni a Blaha Lujza téren, és a környékén tapasztalható álldatlan állapotokról???
Kicsit bővebben:
A Blahán, alvó, kéregető, mosdatlan (mondhatni Büdös) személyekkel mit kezdenek?
A Blahán Illegálisan , dobozról áruló, forgalmat zavaró kereskedőkkel kapcsolatban?
A Blahát állandóan, jellemzően éjjel, körbe vizelő emberekkel, ittasokkal? (Corvin felöli kis virágágyás hajnalra mindíg tocsog, akkor is mikor napok óta nem esett esső..)
-Ezzel kapcsolatban: Mikor állítanak fel nyílvános WC-ket a kerületben? (Esetleg Út a munkába program keretén belül is???) Illetve mikor nyitják meg a régieket??
A Blahán minden nap osztanak ételt a rászorulóknak azt hiszem a Hare Krisnások, nem lehetne máshová telepíteni Őket?? Esetleg a Köztársaság Térre, a volt MSzP székház elé???

Válaszait előrre is köszönöm!
DrTomix
8ker Komássy Ákos 2009.09.23 11:09:00
  1082 Budapest VIII. Kisfaludy u. 28a Telefon 30/4373129 E-mail akos@komassy.hu Komássy Ákos Személyi adatok  Családi állapot: nőtlen Állampolgárság: magyar Születési idő: 1978. október 20. Születési hely: Budapest  …..
Topaz 2009.10.01 14:48:16
Üdvözlöm
Minden jelöltnek felteszem eme kérdéseimet, így önnek is.

Tehát:

Idén volt hosszú idő óta elösször lakáspályázat a kerületben (tapasztalataim olvashatóak eme Fórum: Fórum kezdőlap<Hivatal<lakásosztály rovatban), amely szept. 14.én zárult, 9 lakással.
Szept. hó végi zárással elárvereznek további 14 lakást, illetve idén Februárban is elárvereztek 10-12 lakást. Ha már a lakhatási pályázat része, hogy teljessen felujítsák a beköltöző(k), akkor az idei két árverezésen (Ahol szerintem "bagóért" adják a lakásokat licitre>lakásmaffia.) kikiáltott lakásokat miért nem tették lakáspályázatra, illetve ha már el akarják adni bagóért (szociális érzékenységből), miért nem kötik ki, hogy x Ft alatti vásárlás esetén 5-10 évig nem eladható???
Jelen esetben az év elei árverezés lakásai már a piacon vannak eladásra...

Kérdés: a korrupció, és a becstelen visszaélések elleni küzdelemben milyen lépéseket kívánnak tenni, illetve a visszaélők, korruptak eltüntetésére milyen lépéseket fognak tenni??

Más:

Mit szeretnének kezdeni a Blaha Lujza téren, és a környékén tapasztalható álldatlan állapotokról???
Kicsit bővebben:
A Blahán, alvó, kéregető, mosdatlan (mondhatni Büdös) személyekkel mit kezdenek?
A Blahán Illegálisan , dobozról áruló, forgalmat zavaró kereskedőkkel kapcsolatban?
A Blahát állandóan, jellemzően éjjel, körbe vizelő emberekkel, ittasokkal? (Corvin felöli kis virágágyás hajnalra mindíg tocsog, akkor is mikor napok óta nem esett esső..)
-Ezzel kapcsolatban: Mikor állítanak fel nyílvános WC-ket a kerületben? (Esetleg Út a munkába program keretén belül is???) Illetve mikor nyitják meg a régieket??
A Blahán minden nap osztanak ételt a rászorulóknak azt hiszem a Hare Krisnások, nem lehetne máshová telepíteni Őket?? Esetleg a Köztársaság Térre, a volt MSzP székház elé???

Válaszait előrre is köszönöm!
DrTomix
8ker Pisifoltok 2009.09.30 08:44:00
Az egész város tele van velük. Lehet emberi vagy állati eredetű, tény, hogy sokszor, sokáig szaglik, majd utána is újra és újra felelevenedik egy-egy kiadós zápor hatására. Mindig örülünk neki! A szombati, Népszínház utcai új metrómegállóban megrendezett deszkás/graffitis…..
8ker Közért dolgozók 2009.06.26 12:30:00
 Ilyenek a közterületfelügyelők, rendőrök, kerületőrök - akik a közösbe fizetett pénzünkből dolgoznak, csak értünk, csak azért, hogy jobb legyen mindenkinek, csak azt szem előtt tartva, hogy a szabályok maximálisan be legyenek tartva... Egy optimális világban, persze. Mint…..
Topaz 2009.09.29 21:11:24
@vajdapeterutca:
Ez a "falusi" polgármester szerintem nem Szdsz-es, hanem józan paraszti ésszel gondolkodó Ember, aki vezetői képességekkel van megálldva!
Ja, és a mai politikusaink közt jó, ha 0,1% ilyen ember van, legyen az Fidesz, Mszp, Mdf, stb
A kisebbségi önkormányzatokról nem is beszélve...