Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barna Toth

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juhász Péter meglehetősen durci lett, mert egy másik párt el merészel kíván indulni abban a körzetben, amiben saját véleménye szerint ő lenne hivatott legyőzni Rogán Antalt.  Történt, hogy a Momentum bemutatta jelöltjeit. Mind a 106-ot. Igaz, hogy vannak körülöttük furcsaságok, de ezt most hagyjuk…..
Barna Toth 2017.11.07 14:21:57
@gyurmicsek: pont erre gondoltam, ez egy lelkes hülye írása kb. úgy sejtem valami momentumos gimis írta
Az egyetemes történelem baszomnagy tévedések nélkül szürke és kiszámítható lenne, mint Svájc bankpolitikája. Most, hogy a citatum.hu Csunderlik-Pető fejezetének majdani kitöltésére alkalmas felütéssel túlestünk az első mondat nehézségein, rögzítjük: a Page Not Found Matolcsy-alapítványi támogatás…..
Körlevélben próbálta megvédeni a CEU-törvényt a a Fidesz brüsszeli frakciója. De sikerült?..
Barna Toth 2017.04.10 12:23:17
@NBarbieReloaded: egy fillér állami zsé sincsen benne. A Kodolányi is magánegyetem, mégsincs sehol sem még itthon sem...
Barna Toth 2017.04.11 10:31:44
@NBarbieReloaded: igen, a Kodolányi alapítványi iskola, 10 évvel ezelőtt volt 200e/félév, és akkor volt kb 5000 hallgatója. Teljesen kamura megkapott minden akkreditációt (akkor még valamiért nem volt ilyen szigorú a szabályozás ugye)
Évente valszeg több milliárd forintot termel, illetve nagyjából életképtelen diplomákat, viszont gondolom a megfelelő helyekre tejelnek. Sztem lövésed nincsen miről beszélsz csak nyomod a tutit mint a többi átlag agyhalott proli. Hajrá, magadat meggyőzheted, engem nem
Köntösben didergés, nulla információ, folyamatos letolás, lekezelés, gyanúsítgatás - ha tényleg így működik a Gunaras Resort Spa, akkor nem jósolok nagy jövőt nekik. 2017. Március 18-20-ig (2 éjszaka) volt foglalásunk a Gunaras Resort Spa hotelbe a párommal. 18.-án Szombaton meg is érkeztünk dél…..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Barna Toth 2016.03.21 12:56:41
@Nomante 2.0: ez a sztori elment melletted látszólag...
Ezt a poszt nem született volna meg, ha csak egyetlen olyan blogbejegyzést sikerült volna találnom, amely épeszűen foglalkozik a Nógrádi-kérdéssel. De megint csak a szokásos: a minden bokorban nácikat sejtő Vincentnél indoklás nélkül is evidens, hogy az ember egy minden rezsimet…..
Barna Toth 2016.03.09 19:27:01