Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brian_a_nazareti

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkoptatott közhely, hogy házinyúlra nem, de mivan, ha éppen kilépőfélben vagyunk? És jön a csapatépítő-tréning a multi nyelven mondott osztálykirándulás? Bónusz: bosszúálló technikák.Üdv az olvasónak! :-)Nos a történet egy ifjúkori botlásom utórezgéseiről szól,…..
Pénteken képtelenek voltunk beszámolni a történtekről, mert még az események hatása alatt álltunk. De ma összeült a szerkesztőség, hogy elszámoljon az eredményekkel és a tapasztalatokkal. Osztottunk, szoroztunk és megállapítottuk, hogy bátor húzás volt a bulit megszervezni, de…..
Liveblogging a ParázsbólÁrulás van nem hoztak darts táblát. :(És még nem fikázzuk eléggé az exeket...- Két és fél év után rájöttünk, hogy nagyon szeretjük egymást, de nem illünk össze.- Mert egy hisztis picsa... :)A párom nem bírta elviselni, hogy az emberiség egyik fele (a…..
Mai történetünknek is fontos tanulságai vannak, hiszen aki még nem próbált egyszerre több projektet futtatni (mint én), az nem tudja, milyen az, amikor filofaxban kell vezetni, ki, mikor érkezik. És a hasonló táncstílus is lebuktató tényező, még szerencse, hogy az én csípőmben…..
Nem elég, hogy a Ki szakít kivel-poszt írója megnyert magának egy barátnőt, de még a legelső posztban megénekelt barátnő is megjelent a színen, hogy elmondja az ő nézőpontját. Mert nem MNK! Crosspost forever.Szolgálati közlemény: A buli 9-kor kezdődik. Házigazda: Verespálné…..
Miért tartják fontosnak az emberek, hogy azt mondhassák, ők szakítottak a másikkal? Mert így sokkal keményebbnek és sebezhetetlenebbnek tűnnek? Ez egy örök és kínzó kérdés. Sőt sokan veszekedni is tudnak azon, hogy most én veled, vagy te velem. Pedig az eredmény szempontjából…..
Elérkezett az idő, hogy kihirdessük az első Szakítósbulit, amit az olvasók akaratának megfelelően január 24-én rendezünk meg. Figyelem, ez nem az óriási, február 14-i Valentin Break, amiről az egész világon beszélni fognak (ennyit elárulhatunk előre), hanem egy…..
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..
Brian_a_nazareti 2008.01.22 15:25:49