Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McFigyeltem

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd az imént kapta az alábbi megkeseredett levelet. Sajnos az ilyen esetekben a gyámhatóság is nehezítheti a megoldást. Vajon az ilyen állapotban örökölt lakásra is járhat a használati díj?Kedves Zugügyvéd,Nagyon el vagyok keseredve, az alábbi problémám miatt. A…..
Még egy hónapja sem szűnt meg, máris van, aki visszasírja a MÁV biztosítót. S.S. autójába július elején szaladt bele egy mávos, pénzt viszont azóta sem látott senkitől: Július elején hátulról belémszaladtak, és Máv biztosított volt az okozó gépjármű, viszont nem a…..
Tavaly ilyenkor épp egy 40 fokos nyarat és egy Havas Henriket búcsúztattunk, Azurák Csabát meg teszteltük, ő mondjuk szeptemberben kezdett a Mokkánál, nem augusztusban, de egy hét ide vagy oda tökmindegy. Ha emlékszünk, kicsit sok volt a Tanár úr taplóságaiból, ezért kellett…..
Onimusha fotózta a mulatóhely vizeldéjében a klasszikus háromfarkú férfit. Levélírónk a helyszínt "pissoure"-nak nevezte, amiről eszembe jutott az a hihetetlen esemény, amikor pár napja viccesen nagyfejű kiskutyát láttam a metróban és megkérdeztem a kábé 13 éves…..
Ezennel, tarararamm, pofátlansági rekordot döntött az Invitel az Ez Még Egy Internetszolgáltatótól Is Durva kategóriában. Olvasónktól ugyanis, aki éppen válni készül a rokonszenves cégtől, vagy az ADSL-modemjét, vagy 40 rugót követelnek. Csakhogy a modem ötezerbe került és a…..