Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rekus.1

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma induló sorozatunkat a sikeres Napi érdekes sorozat mellé szánom. Tudom hogy szeretitek a ritka képeket, ám mostantól ritkaságszámba menő, megdöbbentő, sokszor hihetetlenül abszurd vagy sosem hallott történelmi tényeket is kaptok - egyenlőre - havi rendszerességgel!..
Kevéssé ismert tények híres emberekről, történelmi személyiségekről, és Brekiről a békáról. Akit mi Kleopátraként említünk, valójában a hetedik volt a sorban. VII. Kleopátraként uralkodott és apja a saját nagybátyja is volt egyben. Apja XII Ptolemaiosz, saját nővérét vette feleségül és tőle négy…..
Nem kell sok fantázia ahhoz, hogy elképzeljük a Nagy Gazdasági Világválságot, hiszen legalább akkora válság közepén csücsülünk most is. És ahogy mostanában is ezer reklám próbálja ránk tukmálni a bóvlikat, amelyekre semmi szükségünk, úgy akkoriban is ez történt. Íme, egy csokorra való! (hja,…..
Van pár szakma, amely nevében és olvasmányélményeink alapján még benne van a köztudatban, de az elmúlt évtizedekben teljesen és maradéktalanul kihaltak, eltűntek. Ezekből adok most egy csokorra valót. Villamoskalauz Akárcsak a vasúton, hajdanában a BKV villamosain és autóbuszain is kalauzok…..
153 éve e napon az északi államok csapatai átlépték Virginia állam határát és elfoglalták Alexandria városát. Ezzel megkezdődött az Amerikai polgárháború. Az Egyesült Államok leginkább ismert belső fegyveres konfliktusa elkezdődött és közel négy évig tartott. Odaát minden kisiskolás fújja a…..
1927. Walter Layman, aki családjával és kutyájával beutazta az Államokat és az indián kultúrát fotózta. Utólag színezett felvétel...
1965. nyarán Valentyin Privalov vadászpilóta engedély nélkül repült át a novoszibirszki Ob-hídja alatt. Bírósági tárgyalás elé nézett az eset miatt, de Malinovszkij marsall közbenjárására ejtették a vádakat. A kép szerintem korabeli technikával készült montázs. Ti mit gondoltok?..
Subba Dugjam be magamnak? 2008.01.22 12:10:00
Hát persze, dugjad! Hiszen olyan szimpatikus hülye gyerek vagy. Lehet, hogy fel kellene költözni a fővárosba. Picit jobban unatkozol, és ki tudja mi történik még a testnyílásoddal?   ..