Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztian Sermaul

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emily Lauren fotós 40 csodás nőt fényképezett le fehérneműben, mégpedig azért, hogy megmutassa, hogy néznek ki a valódi nők, akik plusz kilóval, elálló fülekkel, vagy akár műtéti heggel is csodásan néznek ki. Mivel én sem vagyok egy ropi alkat – legalább is egy ismerősöm szerint - mindig felfigyelek…..
Bencsik Rita Sok ember indul útnak manapság és próbál szerencsét külföldön akár egy jó munka miatt, egy ösztöndíj vagy egy szerelem okán, nyelvtanulás céljából, vagy egyszerűen azért, hogy kipróbálja magát, hogyan állja meg a helyét egy idegen országban, mennyire tud azonosulni az ottani…..
Remélem, nem számít perverziónak, de én szeretem azokat a posztokat, amelyek betekintést engednek abba, hogyan is működik az az őrületes méretű (és ennek megfelelően meglehetősen bürokratikus) gépezet, ami az Európai Uniónak nevezett képződményt mozgatja. A mai poszt éppen…..
Krisztian Sermaul 2015.12.08 16:48:03
@verkagrafomanka: Majd rájössz mekkora mázli volt :-) Kb. mint a lottó 5-ös. Vedd ezt isteni jelnek, hogy itt kell élnetek tovább ;-)
Pénzügyi területen az itteni rendszer teljesen más. Nem szívesen vesznek fel olyat, akinek nincs helyi ismerete. Ha mégis, azt is úgy ha itt van már.
Párom közgazdász, 12 év magyar banki vezetői tapasztalattal. Ilyen pozicióra itt esélye nem volt, a fejvadászok tanácsára lebutított önéletrajzzal alacsonyabb beosztású munkákra se vették fel. MINDENHOL az első kérdés "van-e itteni gyakorlata? "
Nyelvvizsgákat se fogadják el, bár van neki középfok francia, felső angol, német, de még akkor nem ment folyékonyan. Ez is baj itt.
Persze ha kitartók vagytok, összejön minden nem kell aggódni. A mi helyzetünk is rendeződött és végül is jól alakult, alakul.
Krisztian Sermaul 2015.12.08 15:34:27
@verkagrafomanka: Az írásom 2. fele eltűnt valahol az éterben... :-) Igaz mobilról irtam.
Remélem lesz még posztod, mert más nem nagyon ír az itteni magyarok közül. Kicsit bizalmatlanok.
Sok sikert a versenyvizsgához ha mész ! ;-)
Kicsit összegzésjellege lesz az eheti válogatásnak, ami így, az év vége felé akár indokolt is lehet, ám a kiválasztott posztok szerzői nem ezért összegeznek, hanem az eltöltött évek okán. Az egyik három év után távozik Hollandiából (és némiképp másképp látja az…..
Krisztian Sermaul 2015.12.06 20:49:06
@Din Serpahis: Mint ha csak Luxembourgról irnàd.... itt dettó ugyan ez van szó szerint. Csak itt a 3 felől ingàzó több 100ezer ember miatt a dugók àllandóak. A tömegközlekedèst nem tudom, de azt se dicsèrik nagyon.
Aki amolyan igazi, klasszikus „határátkelős” posztra vágyott, az ma megkapja: Gábor két év luxembourgi tapasztalatát írta meg, árakkal, lakásbérléssel, közlekedéssel, hangulatokkal és hazautakkal. Nem is kell ennél többet mondani, jó olvasást! (fotó:…..
Egy korábbi cikkem alapján a Miért hízunk valójában? feltett szavazáson sokan azt a választ adták, a fogyásuk fő akadálya a motivációhiány, így ezt a témát egy kicsit jobban körüljárom egy cikksorozat keretében. Elég sokan akik megkeresnek a fogyási szándékaikkal, sorra…..
Folytassuk ezt a népszerű témát további konkrét olajakkal. Talán nem bánjátok, ha együtt írom le adott esetben, ha valamelyik külsőleg és belsőleg is használható. Legyen a következő a kókuszolaj. Tipikus példája a „multifunkcionális” felhasználású olajaknak,…..
Összegyűjtöttem azokat a leggyakoribb tévhiteket, amiket nap mint nap próbálok írtani az emberek fejéből. Sajnos amíg inkompetens újságíró lányok két rúzs teszt között az edzésről is írhatnak, addig elég nehéz dolgom lesz. Próbálok szembemenni a Cosmo vonallal, bízom…..
Krisztian Sermaul 2014.10.17 01:40:31
Itt kérem a kommentelők között nagyon nagy a sötétség. Szegény posztoló alapvetően jókat írt, pont azt amit egy átlag embernek tudni kell(ene) az edzésről. Erre a kommentelők belekötnek. Teszik ezt úgy hogy halvány fogalmuk nincs a szervezetük biokémiájáról, sosem tanulták és még csak elfogadni sem tudják a tanult ember állításait.
Komolyan mondom, én nem értem mi megy ott, én már nem dolgozok magyarországon szerencsére, de ez mióta divat, hogy tanult szakember állításait megkérdőjelezitek ?!! Én megtehetném, mert én is szakember vagyok (próbálná csak meg egy kliensem megkérdőjelezni az állításaim, kereshetne más edzőt....) de a kommentelők csak próbálkoznak. Hát nem sikerült. Annyi baromságot leírtatok itt, hogy nem is reagálok rá egyenként....
Azt kéne megérteni, hogy az átlag ember számára azt figyelni, hogy mennyi zsírt éget edzés alatt, kb. olyan mintha azt néznéd hogy nő az izom miközben edzed. Az edzés célja SOHA nem lehet közvetlenül a zsírégetés !
Láttatok már izmos hosszútávfutót ?
Én nem. És zsírosat ?
Nézz szét bármelyik amatőr futóversenyen....!
Vannak kivételek, a versenysport más. A személyi edzés nem versenysport! Én is csinálok személyi edzést és versenyfelkészítést is. Teljesen más a kettő !
Igen, van Alfa-kardió, vannak módszerek amiket a versenysportban használunk. Ne keverjétek ide.
A poszt tartalma szakmai szempontból helytálló. Az a szégyen ha leálltok vitatkozni vele....
Bármelyik állításotokat megcáfolom, lehet próbálkozni ;-)