Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Young De Spacemaker

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az Egyesült-Államok legszennyezettebb vizét keressük, csak az orrunk után kell mennünk. Alig pár lépésnyire Long Island legdrágább ingatlanjaitól folyik a Gowanus-csatorna, aminek a szaga már évszázadok óta közhelyszámba megy, és annyira szennyezett, hogy semmilyen élőlény nem él meg benne. A…..
Orbán ellenfelei egy olyan focicsapatra hasonlítanak, akik a sokadik megalázó vereség után is ugyanazzal a vesztes taktikával futnak ki a pályára. Sőt, a borítékolható bukás előtt/közben még kifejezetten lelkesek is, aztán meg nem értik az eredményt. Nézem a CEU-ért menetelő tömeget, és magamban…..
Úgy döntöttem, kicsit megutaztatom a kis műanyag hordóimat. Tudjátok, azok a szép kis 30 literes, légmentesen zárható hordók, amiket vidéken leginkább a cefre gyűjtésére használnak. Már azok, akiknek a kedvenc hobbijuk nem a vízitúrázás, hanem a pálinka (ami egyébként a vízitúrások második kedvenc…..
Young De Spacemaker 2016.09.28 11:26:15
@[HPhD]Blokkolnam: Helsinki-t nyugodtan kihagyhatod szerintem. A buszpályaudvarnál kérdezgettük, hol van itt a központ vagy valami, a fószer meg röhögve válaszolt, hogy ez az. Nincs ott semmi látnivaló. Ami igazán tetszett Finnországban az Lappföld volt.
Ma még kevesen tudják, hogy Wirbur és Orvelle Wright  huguk, Katharine segítsége nélkül nem találhatták volna fel a motoros repülőgépet. A Wright családban Katharine az egyetlen lány szerzett csak diplomát, majd 1898-ban egy középiskolában kezdett el nyelvet tanítani. A…..
Young De Spacemaker 2015.09.01 22:28:21