Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iullah

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi 77,9 milliárdról 80,5 milliárdra nő a közmédia közvetlen támogatása, míg a teljes állami médiaköltségvetés 114,3 milliárd lehet, tudta meg a Napi.hu. A 114,3 milliárd egyébként a GDP 0,3 százaléka, tehát nem lehet azzal vádolni a kormányt, hogy fukarkodna az állami…..
Iullah 2014.10.24 20:50:56
Hosszú hétvége van, belefér. ..
Iullah 2014.10.24 12:04:43
@Flankerr: Egyetértek. Rondává teszi még a jó nőket is a nagyon rövid, fiús frizura.
Gondolom az ifjúság általában terebélyes tűrésküszöbe és az izmos pesti albérlet árak miatt kollégiummal kapcsolatos ügyekben ritkán kapunk levelet. A Homár létezése óta cakk-pakk 3 ilyen volt, 1 a Galvanira vonatozott, akárcsak az alábbi levél. Akkor a körülményekkel…..
Attention! Prêt! A legjobb az volt tizenöt éve, amikor egy hatalmas csúszdán keresztül kellett szaladnia a szakácsoknak egy tortával a kezükben, miközben a nyúlnak, kacsának vagy épp tyúknak öltözött játékosok a csúszdán lecsúszva megpróbálta elkaszálni a szakácsokat, hogy…..
Iullah 2014.10.19 17:58:35
@knorbert: Nagyon jól összefoglaltad. Csak három dolog hiányzott belőle, ami az eredetit naggyá tette: 1. average joe-k 2. minden versenyben más település (és nem kontinens) 3. nagy csoportversenyek.
A Walking Dead ötödik évadában aztán kap zombit rendesen, aki szereti őket. Kritikánkban kifejtettük, hogy örülhet minden zombi rajongó, hiszen az új évadban igazán övék lesz a főszerep. Örülhetnek a rajongók azért is, mert a sorozat annyira sikeres, hogy már a hatodik évad…..