Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antal Zsolt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
l'évasion... Maradok... 2015.05.25 11:25:18
Tizenhét éves koromtól úgy kellett élnem az életem, hogy tudatosan erős legyek. Az én könnyeim kevesebbszer peregtek arcomon az átlagos fiatalokénál. Nekem nem volt időm, sosem volt elég időm arra,hogy elhúzzak egy pillanatot, megéljek egy örömteli érzést. Titokban szenvedtem,…..
Antal Zsolt 2015.05.28 17:43:55
Szia, itt van már egy hsz., ezért én is ide írok.
Egy írói csoportban kérted, hogy nézzünk rá az oldaladra, hát megtettem. Először is azt szeretném jelezni, hogy hasonló fogalmazásmóddal, mint a tiéd, már találkoztam. Meglehetősen andalító, de legfőképpen szívrabló. "Nehéz" téma ellenére is, bár fátyolosan, de gúzsba köti a gyenge lelkeket. Amolyan muzsika a léleknek, mondhatnánk, de meglátásom szerint, van árnyoldala is. Mégpedig a kimerülés.
Mint említettem, már találkoztam hasonló stílussal, és akkor fogadni mertem volna, hogy hamarosan le is ülepszik a hölgy ringató stílusába vetett hite. Így is lett. Néhány vers és novella után, amik történetesen tényleg jól sikerültek, ő fogta magát és eltűnt. Nem véletlenül, hiszen az írásait támogató érzés "cserbenhagyta".
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az alkotásba vetett hitünk, az alkotói ambíciónk olyan erővel kell, hogy jelen legyen, ami képes minket átzökkenteni az elénk magasodó akadályokon, mint például a stílusunk beérésén is. Ez nem egyszerű, és nem is könnyű feladat. Az említett hölgynek az a néhány írása csak fellángolás volt, egy szerelmi indíttatás, egy nagyobb érzelmi löket, nem más. Az íráshoz viszont több kell, nem elég a fellángolás.

Tehát úgy gondolom jó úton haladsz, de ha majd a mély ponthoz érsz, tudnod kell túltenned rajta magad. Ha nem teszed, akkor ötletek hiányában fel fogsz hagyni az írással.

Sok sikert, és sok olvasót kívánok! :)

Üdv: Antal Zsolt (szerzőtárs)
Antal Zsolt 2015.05.29 06:03:18
@évasion...: Örömet okozni öröm. Ezek szerint a "blog mentése" nem sikerült. Pedig a Blog.hu nagyon szépen tudja importálni a Blogger és a Wordpress mentett fájlokat is.
Viszont a válaszodból megtudtam valamit; az írásmód, amelyet rázúdítasz az olvasóra ugyanaz, mint amikor "levelet" írsz. (Az öröm nem távozik el oly könnyen, még ha az bánat volt valamikor is.)

Én is vezetek egy blogot, és bár keveset írok a jelenről, de ritkán azért megteszem. A szélső' idők vonzanak, így a novelláim, regényeim, és egyéb bejegyzéseim tartalmát ezekből az időkből merítem nagyrészt. De nem untatnálak ezzel, ha van kedved látogass el (antalzsolt.blog.hu) oldalra.

Egyébként kár az eltűnt bejegyzésekért. Kíváncsi lennék, hogy mely relikviák éltettek idáig.
I'évasion. Igen a menekülésre magam is rájöttem, és az sem véletlen, hogy a véleményemben ezt írtam: "ő fogta magát, és eltűnt". A jelen állás szerint akár írhatnám ezt is: Nem akarjuk, hogy eltűnj!
Magam nem vagyok jó Franciából, a lányom annál inkább (neki felsőfokú érettségije van belőle), de kedvelem a " csigazabáló" gallokat. :)

Mint szerző úgy gondolom, hogy a mában nagy öröm egy új olvasót bezsebelni... hát örülj! :)
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
Antal Zsolt 2014.12.26 16:17:25
@L.A.: köszönöm, ezt a beillesztés dolgot ismerem én is, de itt nem működik! :) Sem táblán, sem mobilon, akár firefox-al, vagy chrome-al próbálom, akkor sem! Egy táblázat, vagy mifene jön ki hosszantartásnál, és nem pedig a beillesztés gomb. Ezért szerettem volna megoldást találni a problémámra. :) Asztali gép, laptom, nem mindig van a közelemben, így legtöbbször táblán tölteném fel a kész írásaimat, de sajnos így képtelen vagyok.