Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spanishinquisition

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Velkovics Vilmos a diáktüntetések után Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét látta vendégül az EchoTV -n. Kínos és fájdalmas a beszélgetésről készített videó: pökhendi és arrogáns hangvételű alázás folyik a stúdióban, amit a téma iránt érdeklődőként nézni is kényelmetlen. Sokan…..
spanishinquisition 2018.02.07 20:42:23
@ex-dr. vuk: Te meg átesel a ló másik oldalára. A kiscsávó végig azt szajkózza, hogy semelyik politikai párt sem áll mögötte, nem támadt neki a Fidesznek, csak az oktatással akar végre kezdeni valamit, mert érzi a vesztét/vesztünket, ha ez így megy tovább. Beállt egy ügymögé, azt tolja a saját tinédzser fejével. Erre te máris besoroztad magad mellé a jobb/baloldali szardobálásban. Ne haragudj, de ezt a nevében is kikérem magamnak!
spanishinquisition 2018.02.07 20:52:18
@Gacsaj Pisti: Épp, mint Hosszú Katinka, ugye? :))) Leszegett fejjel csinálni, amit a feljebbvaló mond, soha meg nem kérdőjelezni. Annyira bírtam az interjúban, hogy pont a riporter jött elő vele :D
spanishinquisition 2018.02.07 21:57:36
@Bravehearth: De mi lenne, ha a személyeken túl a mondandók is szerepet kapnának a vitában? Azért az sem lenne haszontalan. Velkovics idáig nem jutott el, megragadt ott, hogy "Egyenlőre én vagyok a riporter" (csak arról beszélünk, amire egngedélyt adtam te meg csak egy taknyos gyerek vagy, abből következően nem lehet igazad)". Mellesleg a riporter nem a jogosan lázadó példájaként hozta Hosszút, hanem a feltétlenül engedelmeskedőre, ami elég nagy kapufa.
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...