Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tommee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
tommee 2009.08.28 08:03:26
@Közöd??: hülyegyerek!!!!
A Renault-újonc Romain Grosjean a Forma-1 mellett is folytatja polgári munkáját egy genfi bankban.”Kedden visszamentem dolgozni, hogy ne szakadjak el a valóságtól. Szerintem ez fontos, szeretem, eddig is csak az előnyömre vált” – idézte pilótáját a francia csapat…..
tommee 2009.08.27 14:38:59
@csumidálom a kakilótokat: Nagyon remélem, hogy még a Ferrari közelébe sem engedik ezt bu..ót!!!!
A Ferrari különleges engedélyt kért a riválisoktól, hogy a világbajnok egy napot gyakorolhasson visszatérése előtt. Nem fog, mert a Williams ellenkezik.”Köszöntjük Michael Schumachert a Forma-1-ben, de a szabályok szerint bármilyen szezon közbeni teszt tilos. Emiatt nem…..
Péntek reggel Mugellóban Michael Schumacher megkezdte a felkészülést visszatérésére egy 2007-es F1-Ferrarival.Az autót gazdag tulajdonosa adta kölcsön a német pilótának, a cég Kimi Raikkönen két évvel ezelőtti vb-győzelme után értékesítette. A szabályok szerint idén…..
tommee 2009.07.31 18:35:21
@chagaal: ja!! Végül is az utolsó futama (2006 Brasil)pont az általad lírtakról árulkodott!! Remélem, hogy csak annyira lesz koncentrált, mint akkor, ahogy Kimmit előzte!
Forza Schhumi!
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
tommee 2009.07.29 08:45:01
@visszakettopadlogaz: Na végre egy olyan komment, ami A FORMA -ről szól! Így, csupa nagybetüvel! Hozzátenném még a tavalyi zárót (Brazil) a tavalyi Belga és még lehetne sorolni pár olyan futamot, amin az ember lerágja a körmét! Ez az egész cikk egy nagy sz.r!!