Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolievagy0k

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..
Zolievagy0k 2015.12.02 15:45:21
Nem is gondolnánk, hogy a színek és az illatok milyen mértékben befolyásolják a mindennapjainkat. Az otthonunk hangulata hűen tükrözi a személyiségünket, ezért sem véletlen, hogy 1-1 életszakaszunkhoz kapcsolódóan szeretjük átrendezni az addig megszokott életterünket. A…..
Zolievagy0k 2015.11.25 13:48:51
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
Zolievagy0k 2015.11.23 15:19:29
A következő mondatom lehet, hogy kicsit közhelyes lesz, de Ti már belegondoltatok abba, hogy mennyit szemetelünk és ezzel milyen sok felesleges hulladékot dobunk ki nap, mint nap?! A tudatos életmód csak rajtunk múlik, nem kell mindig másokra várni és mutogatni, hiszen mi vagyunk a…..
Aki régóta olvassa a blogomat, az tudja, hogy nagy Reisenthel márka rajongó vagyok, ami nem csoda, hiszen minden terméke egy igazi háziasszony igényeihez van kialakítva. A Trend-Design oldalán minden információt megaláltok a termékekről, érdemes szemezgetnetek, hiszen mindegyik…..
Zolievagy0k 2015.09.10 10:06:53
A stílusos ruhák, a legújabb szépségápolási termékek és a trendi gyerekjátékok beszerzése mellett nem szabad megfeledkeznünk az otthonunk szépítgetéséről sem. Én minden szezonban be szoktam csempészni 1-1 új kiegészítőt a lakásunkba, amiben az évszakok aktualitása, új…..
Zolievagy0k 2015.07.18 12:31:55
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
Nemsokára költözünk, ezért mostanában a lakberendezési és dizájn témában rengeteg kutatómunkám van. Szeretem a praktikus, egyedi bútorokat, kiegészítőket, ezért biztos voltam benne, hogy a Designmania oldalát be fogom Nektek mutatni, mert imádom! Az oldalon ajándéktárgyak,…..
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Zolievagy0k 2015.05.27 21:17:43
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Zolievagy0k 2014.12.03 10:29:44
Ez nem a belga gofri, és nem is az, amit a Ferencieken a Jégbüfében árultak, és a tetejére szifonból nyomták a málnahabot. Ellenben ez az a gofri, amit büszkén teszel le a gyerekeid elé, és boldog vagy, hogy végre nem azokat a rémesen édes gabonapelyheket, és nem is a cukortól…..
Zolievagy0k 2014.11.19 11:56:25
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Zolievagy0k 2014.10.31 11:08:32
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Zolievagy0k 2014.10.15 10:49:10
c