Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stizsu

163 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyiszor fejben megirodott mar ez a bejegyzes, de idom az meg eddig nem volt ra, hogy elkezdjem egyaltalan megirni, hogyan is zajlott vegul Olivia szuletese. Anyuek jottek hozzank latogatoba szeptemberben. Az en Oliviam minden jel szerint nagyon jol erezte magat odabenn, esze agaban nem volt…..
Tegnap bar idopontom volt mindenhova, megis az egesz napomat a korhazban toltottem. Kisse elborult az agyam mar reggel. Odamegyek 11-re a monitorra, majd bent ul egy arab csaj a ferjevel eppen rajta a monitor... jon a szuleszno, kozli menjek le a surgossegin uljek le es varjak, mert sor van. Lent…..
Fiebre de Amor última visita de IB 2017.09.11 13:53:07
A napjaim vizsgalatokbol, vervetelekbol, orvosokbol allnak, nem banom, nem is panaszkent irom, de ki gondolta, hogy a vege az ilyen. Legalabbis nekem...  Az endokrinlologus a dieta miatt megdicsert, hogy milyen szepen tartom vegig es hogy ezert mar csak szules utan hat hettel talalkozunk, kiveve,…..
34 het ugy repult el, mintha csak most lett volna amikor a Beta-HCG teszt utan felhivtak, hogy allapotos vagyok.  A terhessegem alatt tobbszor irhattam volna az elmenyeimrol, de valahogy ugy alakult, hogy megsem tettem. A cukor terhelesen ketszer estem at, egyszer a rovid 50 g-os majd a hosszu 100…..
Fiebre de Amor Isteni kalács 2017.08.09 14:08:45
Egyszeruen meg kell osztanom veletek ezt a receptet. Ugyan en egyelore a cukrom miatt nem tudom megsutni es falatozni, de biztositalak titeket, hogy nagyon finom es amint vege a dietamnak en is meg fogom csinalni. Addig nektek jo sutest, az eredmenyeket nyugodtan osszatok meg velem!  Recept:…..
Fiebre de Amor Embarazo feliz 2017.05.17 21:26:57
Sziasztok,  tobben tudjatok privat oldalrol, es nehanyan persze szocialis halo jovoltabol, hogy az almunk valora valt, es immaron tobb, mint 20 hetes terhes vagyok.  Sokaig hallgattam rola, meg csaladi korben is. Bevallom, hogy amikor kiderult, hogy sikerult a FET beultetes, akkor en eloszor…..
Fiebre de Amor Transfer de embrion 2017.01.16 22:06:25
Pentek 13, 10 ora. Elotte valo nap Jaco belazasodott, mar ket nappal elotte mondta, hogy nem jol erzi magat, olyan faradt, faj mindene, ugyhogy udvozoltuk korunkben az influenzat. Vegul nem szoltunk a dokinak, hogy beteg, mert nem johetett volna be velem igy meg ugy voltam, a maszk rajta van, ot…..
Mindenkinek utolag is nagyon boldog, egeszsegben, boldogsagban gazdag uj esztendot kivanok!  A karacsonyt nem ismetelnem, koszonom... Az uj ev nyugis volt, kettesben voltunk, eltelt, amolyan, ez is megvolt erzessel. Megfogadni nem szoktam semmit, ugyhogy ezt a jo szokasom megtartottam iden is…..
Alig ket nap es ujra karacsony van... Ugy telt el egy ev, mintha csak par nap lett volna. Hihetetlen, hogyan megy az ido, megis, mikor valamit varunk, akkor vanszorogni tunik. Igy vagyok ezzel most is. Kedden megjartam az orvost, megnezett, hala nagyon jol elkezdtem rendbe jonni. Mara mar teljesen…..
Sajnalatos modon beleesem abba a bizonyos korbe, akiknek a szervezete a hcg injekciora extrem modon reagal. Vagyis hiperstimulacio alakul ki. Ez altalaban azokat a noket erintik, akik vekony testalkatuak, esetleg policisztas ovarium szindromaban szenvednek, 35 ev alattiak, vagy tul magas…..
Fiebre de Amor me duele todo 2016.12.13 13:48:41
Tegnap, azaz a 4. evfordulonk reggelen mentunk a leszivasra. Nem volt bennem mar semmilyen izgalom. Eloszor talalkoztunk a biologussal es az orvossal, aki a leszivast vegezte. Dr. Castello. Nagyon szimpatikus, mosolygos, megis azert egyenes es karakan tipus. Mondta, hogy vegig nezte az elozo…..
Fiebre de Amor Eco y análisis 2016.12.09 18:16:16
Vegre noni kezdtek a kis tuszoim es elertek azt a szamot, ami mar igeretes a hetfoi leszivashoz. Igy aztan ma meg holnap meg szuri, holnap pluszban megkapom a tuszorepesztot is es hetfo reggel irany a muto a leszivashoz. Ma mennem kellett vervetelre is, hogy megnezzuk a hormon szinteket, hogy…..
Ugy erzem, hogy vegtelenitett stimuba kerultem. Az elozo amilyen gyorsan elszaladt, ez most olyan nagyon vanszorog. Azt mar korabban irtam, hogy más gyogyszereket kaptam es más adagban is. A szamokrol inkabb most nem beszelnek, mert nyilvan senkinek sem mondanak semmit, hogy hany darab, hany mm-es…..
Fiebre de Amor FIV 3. 2016.11.29 10:03:28
Nekem a popsimba adott injekcio ellenere is oramu pontossaggal jott meg a mensim. Mindenhol azt mondtak, hogy kesett nekik tobb mint egy hetet, vagy fel honapot is. Nos, nekem tokre aznap jott meg, ahogy amugy is kellett volna. Ennek en nagyon orultem. Sot nem is fajt a hasam, pedig azzal is…..
Penteken ugye elmentunk ruhat probalni Iris-el, es azota en csak arrol abrandozom, hogy milyen lesz majd amikor a templomban meglat engem J a ruhaban. Ebben a ruha probaban azt hiszem ez a csel, hogy minel hamarabb magadra szeretned olteni, hogy mindenki lasson. Olyan szepnek latod magad,mint…..
Orommel tudatom mindenkivel, aki esetleg szemelyesen nem ismer, csak a blogon keresztul, hogy oktober 30-an J megkerte a kezem! Csudaszep volt, es egyben kicsit nevettunk is. Tortent, hogy vasarnap leven kirandulni indultunk es J kerdezte, hogy hova is menjunk. Vadul kerestem a terkepen mi van…..
Tegnap az egyik alicantei facebook tarsasag (helyiek) emlekeztek egy kulonleges epuletre. Az epuletet halloween-kor rendszerint tulsagosan sokan latogatjak, ennek kapcsan merult fel, es kezdtek szervezni kozos turat erre a halloween-re. Ez engem kulonosebben nem erdekelt, viszont maga az epulet…..
Fiebre de Amor Impaciente 2016.10.08 20:09:33
Az utobbi egy hetben eleg rosszul voltam, hogy mi bajom volt, ki tudja, de remelem egyhamar nem fog visszaterni. Ez a gyomorfajas, gyomoreges, iszonyatos fejfajas, hogy szinte azt hittem agyverzest kapok menten, ezzel egyutt jaro szedules, es a labamon megjeleno olyan kiutesek, mint amikor megcsip a…..
Nagyon vartam a mai napot, mert mar tudni akartam a biopszia eredmenyet es a hogyan tovabbot. Elobb elmentunk J kezelesere es ilyenkor mindig szomoruan konstatalom, hogy megint egy nappal kevesebb az, amit velem tolthet mar el es annyira szeretnem maximalisan kielvezni minden pillanatat.  Aztan…..
Kerem szepen ezen is tul vagyok.  A valium reggel olyan szinten hatott, hogy alig birtam a szemeim nyitva tartani, lecsukodtak meguktol, nem tudtam kontrolalni nagyon es ez zavart, csak annyit tudtam nem aludhatok be, mert keltenem kell majd J-t. Nehezemre esett minden mozdulat, feloltozni fel ora…..
Fiebre de Amor Medicos vol.4.0 2016.08.18 19:25:36
Dragam keze lassan, de javulgat, bar kicsit csalen all az ujja, de azt mondtak a traumatologian, hogy az meg nem baj... Onnan at a vervetel eredmenyemert, amibol persze sok nem derult ki, de elhisszuk, hogy ugy jo ahogy van, megha piros szamok is vannak rajta.  Majd vegre ujra Bernabeu, ahol vegul…..
Fiebre de Amor Nombres 2016.08.11 19:08:41
Ma lattam pont azt a nevet, pont ugy, ahogy a gyerekszoba falara fel akartam tenni a kisagy melle, amit valasztottunk, jobban mondva a nev valasztott minket. Mert egy ideig mondogattunk neveket, de vagy egyikunknek, vagy masikunknak nem igazan tetszett, mind addig mig egyszercsak egy nap…..
Hace tiempo.... A nyar olyan gyorsasaggal telik el, mintha valami sugarhajtasu gepezetben ulnek. De igazabol nem csak a nyar, hanem maguk a honapok. Tenyleg minel oregebb az ember, annal rovidebbnek tunik egy ev. Lassan 37 eves leszek... jobb inkabb nem osszegzest irni az eletemrol, mert tul sok…..
Fiebre de Amor FIV 2. 2016.07.06 16:35:01
A csendet megtorve sem tudok semmi jorol irni, sem a jovonek emlekul, sem magamnak, sem nektek, akik megtiszteltek azzal, hogy olvastok. 28 nappal ezelott mertunk nagyot almodni Jvel. Azt mondta az orvosunk, hogy hasznalhatjuk a fagyi babankat, ezert kis megtakaritott penzunket felhasznalva…..
Fiebre de Amor Ejercicios a tope 2016.06.07 19:19:12
Nos, egy ideig az orvosok tiltottak a hasizom gyakorlatoktol. Ami azt illeti a mutet utan fel evig semmilyen edzest nem vegezhettem, na utana mikor elkezdtem meg egy evre ra is, ugy ereztem hogy futas kozben kiesik a mehem a helyerol -szo szerint-, szoval inkabb hanyagoltam a temat. Arrol nem…..