Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trogg

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ősszel slágertéma a nyílászáró-csere. Még nem fagy meg az emberben a lélek a gondolatra, hogy kiszedik az ablakait, de már érezhető közelségben van a fűtési szezon, a maga sok nullával járó költségeivel. Nem Gábor az egyetlen, aki bele akart vágni a projektbe, és sajnos…..
Fárasztó délelőttje lehetett tegnap a bumm.sk kinevezett főszerkesztőjének. Történt ugyanis, hogy a dicsőbb napokat is megélt hírportálon az új kurzussal összeférhetetlen tartalom bukkant fel. Stubendek László, független komáromi polgármesterjelölt sajtónyilatkozatáról van…..
A Financial Times online kiadása október 8-án egy érdekes gondolatkísérlettel jelentkezett. Az IMF legújabb kiadványa (World Economic Outlook) kapcsán a feltörekvő gazdaságokat egy új, hipotetikus G7-be tömörítették, és ez alapján készítettek összehasonlítást a…..
Véget ért az MSZP történetének talán legmocskosabb korszaka, amikor is a „gondolati osztályidegenek”, puszta hatalmi logika alapján rátörtek a pártra és megpróbálták alantas és kisszerű gazdasági és egyéni politikai céljaiknak alárendelni azt. Elemésztették Mesterházy…..