Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maltautazas

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A reptéri parkoltatás baromi nagy biznisz - a szolgáltatónak. Az autósnak pedig általában jó nagy költség. Nincs ez másként Ferihegyen se, de az elmúlt időszakban egyértelmű változásokat lehet látni. A korábban pofátlanul drága reptéri parkolók ára csökkent, akciók is…..
maltautazas 2014.10.24 14:05:33
@Válasszunk: Szerintem nincs különbség a két fogalom között. A közösségi közlekedés, amit szakmai berkekben kezdtek el használni, a tömegközlekedés szépített verziója az angol "public transport" megfelelője próbál lenni.
Több olvasónk is jelezte, hogy elképesztő hosszú sorok alakulnak ki a budapesti reptéren hajnali 5 óra körül, fél órát alaphangon gyakran kell várni, de esetenként ennél jóval többet. Múlt héten egyik olvasónk simán lekéste a gépét, pedig több mint egy órával indulás…..
maltautazas 2014.10.18 18:38:49
@vuvuvu2: "közvetlenül már nem jár sem a malév.."
A malév az már bizony nem jár sehová mostanság.

A járatok nem a hangárból indulnak.
maltautazas 2014.10.18 18:39:25
@lobster thermidor: Szerintem meg a repülőtérről van szó a cikkben.
Annak ellenére, hogy Málta egy pici sziget, tényleg nem mondható unalmasnak. Mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást. Legyen szó múzeumokról, Málta gazdag történelméről, lüktető éjszakai életéről vagy éppen a szebbnél szebb strandjairól. Számtalan látnivaló van…..
Málta éghajlata mediterrán, ami hosszú, száraz és nagyon forró nyarat; rövid, enyhe, esős telet; meleg és néha esős őszt jelent. Hasonló az éghajlata, mint Dél-Olaszországnak vagy Dél-Görögországnak. A csapadék háromnegyed része október és március között hull le, ez kb.…..
Málta legszebb strandjai - top 10-es lista A máltai strandok méltán híresek, a sziget történelmi látványosságai mellet elsősorban a strandjai miatt látogatják. Legyen szó napozásról, különböző vízi sportokról - Málta, Gozo és Comino szigetén minden megtalálható. Aki…..
Málta a Mediterráneum közepe, de mégis sokan nem értékelik olyan nagyra ezt a rengeteg látnivalót rejtő kis szigetet. Egyesek azt gondolják, hogy csak az 50 év fölöttieknek való és unalmas, rá kell cáfolnom, mert ez természetesen nem igaz. Mások szerint csak poros múzeumok és…..