Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szkr1

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ősszel slágertéma a nyílászáró-csere. Még nem fagy meg az emberben a lélek a gondolatra, hogy kiszedik az ablakait, de már érezhető közelségben van a fűtési szezon, a maga sok nullával járó költségeivel. Nem Gábor az egyetlen, aki bele akart vágni a projektbe, és sajnos…..
szkr1 2014.10.14 17:20:44
Kedves Gábor!
Sajnos én is sorstárs vagyok. Én a Winner Therm Kft-vel úgy kerültem kapcsolatba, hogy édesanyámnak dolgoztak 3 évvel ezelőtt (3 ablakcsere + 1 erkélyajtó), aki meg volt velük elégedve, ezért bizalommal hívtam őket. Igaz három éve még Strass-Masters Kft. néven futottak. Én már Winner Therm Kft-ként ismertem meg őket és kötöttem Strasser Istvánnal szerződést augusztus 28-án, amikor is átadtam az 50% előleget. A munka határideje szeptember 25-e lett volna, de ahogy te sem úgy én sem értem el őket egyik mobilon sem, illetve vonalas telefonon sem. Én is írtam nekik egy e-mailt, illetve négy címükre (1 telephely, 2 székhely és 1 magán címre)elküldtem egy ügyvéd általi felszólító levelet, hogy az előleget azonnal adják vissza. Nem történt semmi egészen október 10-ig, amikor is kaptam egy "szívhez szóló" bullshit levelet: „Tisztelt Megrendelőnk!

Nagyon köszönjük az eddigi türelmét és kitartását, amit cégünk irányába mutatott. Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Winner Therm Kft és Ön között létrejött szerződés, előre nem látható, Cégünkön kívülálló okok miatt, nem tudott teljesülni a megadott határidőre.
Jelenleg is a legjobb tudásunk, becsületünk és hitünk szerint a cégünk azon dolgozik, hogy nehézségeinket áthidalva a legjobb, legmegbízhatóbb külsős céget bízza meg az elvégzendő munkával. A külsős céggel történő megállapodást követően írásos formába kell foglalnunk azt a folyamatot, hogy az új kivitelező közreműködésével, hogyan és mikor fog teljesülni az Ön megrendelése. Ehhez szükségünk van az Ön hozzájáruló nyilatkozatára, illetve további türelmére és megértésére, hogy minél hamarabb, át tudjuk adni a külsős Cégnek a fennálló kivitelezést. A további egyeztetéseket e-mail-ben: strasser.ablak@gmail.com, illetve postai úton tudjuk csak fogadni. A nehéz gazdasági helyzetünkre való tekintettel a 1214 Bp. Vermes Miklós u. 8. szám alatti üzletünket a továbbiakban nem tudjuk fenntartani, ezért azt

Ezúton kérem szíves együttműködésüket és megértésüket!
Köszönettel: Strasser István
Winner Therm Kft ügyvezető ig.”

Én holnap teszem meg a feljelentést!
Egyébként a Strass-Masters Kft-t csődbe vitte, felszámolás alatt van. A Winner Therm Kft. ellen végrehajtás van. Felhívtam a közjegyzőt akinek a neve meg van adva az e-cégjegyzékben és ő azt mondta, hogy attól mert végrehajtás van ellenük még működhetnek. Akkor van probléma, ha ez a cég is csődeljárás alá kerül... akkor már igen nehézkes a pénzt visszaszerezni. Minden esetre bizakodom.
Kriszta