Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kertedi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma bementem a szexuális fantáziáimba vezető ajtón, ahol évtizedeken át megbízhatóan várakoztak a tengerparton fátylakban szaladó nők, kandalló mellett lustán heverő telt szőkeségek, swingzenére egyik szemöldöküket felhúzó, intelligens vadmacskák és egyebek. Erre mit…..
kertedi 2012.07.07 11:29:42
Emlékeztek a Moncsicsire? Aki élt és mozgott, és gyerek volt a '80-as években, annak volt Moncsicsije. Most döbbentem rá, hogy ez nem magyar játék és nem is moncsicsi, hanem Monchhichi, ebből a kettőből a második információ ért igazán váratlanul. Mármint az, hogy így kell…..
A babát tápláló placenta nálunk szülés után a kórházi gyűjtőbe kerül, ahonnan aztán vagy a kozmetikai iparban hasznosul újra, vagy megsemmisítésre kerül. A régi időkben - és az állatoknál még mindig - a placentát megetetették az anyával, hogy a szülés után mielőbb…..
kertedi 2009.10.02 19:44:47
Ugye, emlékeztek még, kik azok a Mankák? Ők a Vattacukorhajú Lány bölcs és dundi nagynénjei, legalábbis megálmodójuk, Horváth Mónika szerint. Most itt a lehetőség, hogy Nálatok otthon is legyen egy saját bejáratú Manka baba, méghozzá a legbölcsebb, betűarcú fajtából,…..
Na persze, hogy attól, ha megjelenik előttük Jézus töviskoszorúban, és széles mosollyal az arcán csízre buzdítja őket a fotózás közben. És mitől kerekedik ki a diákok szeme annyira, hogy még pislogni is elfelejtenek? Attól, hogy ha a tanítónéni egy kicsit kurvásra veszi a…..
kertedi 2009.03.21 09:56:03
@a_tom: és ez csoportképnél hogy néz ki? Mondjuk egy 18 fős apácacsoportnál? Mire az egyik nyitva tartja a szemét, akkorra már a másik pislog, aztán kinyitja, de egy másik közben becsukja, szóval egy darabig akkor figyelgetheti szegény gép a szemeket.