Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lupfer

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest-Bamako Looser wins! 2008.02.11 11:45:00
Kimentunk Kumasiban a Ghana - Elefantcsontpart meccsre, a harmadik helyert jatszottak az Afrika Kupan. Oriasi volt, Ghana nyert. Nem tudom milyen lehet a rioi karneval, de olyannak kepzelem, mint ami utana tortent. Egyutt orultunk Ghanaval, mindenkivel olelkeztunk, tancotunk hajnalig.…..
Kiffabol jelentkeztunk utoljara, abroncscsere elott. Keson indultunk, mert a hatso kerekemet rosszul raktak be, pedig tiszta erobol kalapaltak. A kalapacs a mindentvivo szerszam errefele. Utozben talalkozunk meg egy sereghajto csapattal, szegenyekre nagyon rajart a…..
Benne lesznek a magyarok a tévében. A mali nemzeti tévé főműsoridőben ad hírt arról, hogy a ralisok adománykat hoztak Kalabankoro egyik iskolájának. A félórás műsor az Afrika Kupa után megy először, aztán még egyszer leadják. Egy iskola életében tényleg fordulat állt be,…..
Szupertitkos Google bázisra bukkantunk, a koordinátákat sajnos nem árulhatjuk el, az életünkbe kerülhet...
Budapest-Bamako Termál 2008.01.26 03:06:00
Agadirból este szabadultunk csak, volt egy kis bevásárlás, kis nyugati civilizáció - egykaptafa bevásárlóközpontban. Talán csak az ügyfélpultnál pont folyó reklamáció volt szokatlan, óriási üvöltözés, teljes erőből asztalcsapkodás. Ki ne érzett volna így, ők…..
Várjuk az alkatrészt vagy egy szerelőt, kezd elhomályosulni mit is, valami még dereng,  fontos lett volna gyorsan itt. Ahogy telnek a napok, egyre több helyi néz marokkóinak. Tud valaki marokkói letelepedési engedélyben segíteni? Kinéztünk a kikötőbe, hátha van hajó,…..