Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nick saveman

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A finnországi evangélikus egyház egy egészen furcsa módját választotta az új hívek toborzásának. Nem egészen világos, hogy az extrém példákkal csupán el akarák gondolkodtatni az embereket a hit és a szeretet lényegéről, vagy azoknak a kisebbségeknek üzentek ezzel, akik…..
Bárcsak minden scifi-film ilyen megkapó lenne, mint ez a kétperces Sci-fi Channel promó! A saját gyártású Battlestar Galacticának azért vannak elég jó pillanatai (minthogy a legjobb scifi-sorozat ever), úgyhogy már csak azért megéri életben tartani a csatornát. "Fogadd…..
Ezúttal a Best magazin hozta el nekünk a napi betevőt (a kép klikkre nagyul): A cikkból kiderül, hogy Tünde az egy okos ember, csak megfelelő összegért kész magából komplett idiótát csinálni, mint nyilván történt a jelen kétoldalas nagyinterjú esetében is. Mi mással…..
Vegán túrószeletet talált Béla az Auchanban valódi túrónak álcázva. A Homár nyomatékosan kéri (vagy különben!), hogy a T. áruházak legyenek szívesek ezentúl "hidrogenizált növényi zsírhabtortának" nevezni az ilyen és hasonló termékeiket. Köszönjük:Túró…..
Előzmény: Nyenyec, a kedves Wikipédia-szerkesztő, kérdést (és intelmet) intézett hozzám e blogom alábbi bejegyzésében http://gerillamarketing.blog.hu/2008/01/06/gerillamarketing_es_wikipedia> amelyért köszönettel tartozom. Így most módomban áll szót ejteni a legmodernebb, a legfrisebb…..
A gerillamarketing címszó kiegészítése Ma bejegyzéssel egészítettem ki a Wikipédia GERILLAMARKETING címszavát. Szó szerint ezt írtam: A gerillamarketing különös válfaja az Interneten a keresőkben megvalósuló '''osztagtámadás''', amikor valamely kifejezésre kapott találatok feltűnő hányadát egy…..
nick saveman 2008.01.22 02:02:43
Kedves László!

Két dolgot tennék hozzá :)

1) Véleményem szerint a lap.hu oldalak nem igazán közösségi felületek (annak lehet nevezni a youtube-ot, a digg.com-ot, a wikipediát, a twitter.com-ot, del.icio.us-t, a facebook-ot stb.).

És ami a lényeg, hogy a
www.gerillamarketing.lap.hu egyáltalán nincs kisajátítva, rengeteg más hazai, számunkra igazán konkurens reklámügynökség (Republic of Art, HPS, TBWA\Budapest, Leo Burnett vagy hogy csak a vezető online ügynökséget a Kirowski -t említsem a hosszú sorból) kampányai, sőt termékei, blogjai is be vannak linkelve - szakmai szempontok szerint.

2) Nem igazán gondolom, hogy konkurenciák lennénk egymásnak. Mivel Te SEO-val foglalkozol, mi meg olyan alternatív reklámozási koncepciók kidolgozásával, mint vírus reklámfilmek forgatása, ambient media (szokatlan outdoor-indoor felületek), un. online conversation attack, astroturf (álfogyasztói) megmozdulások, szóbeszéd alapú promóciók stb.

Minden jót,
Gaben