Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lecsokepuababam

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lengyelország lerohanása és felosztása 1939. szeptember A híres fotó színesben. Ha Lengyelország lerohanásáról van szó, hajlamosak ezzel a képpel illusztrálni a német csapatok lengyel határátlépését. Valójában a fotó nem szeptember 1-jén készült, hanem két héttel később 14-én és nem a…..
lecsokepuababam 2014.10.13 06:33:23
@Benoke2:
Milyen helyzet megoldasarol targyaltak volna amit nem emlitenek a tankonyvek ? Kifejtened ?
Lengyelorszag lerohanasa elott egyezseget kotott Sztalinnal
(Molotov-Ribbentrop paktum.)
Amiben szerepelt Lengyelorszag felosztasa. Majd ezutan ultimatum formajaban benyujtotta az igenyeit Lengyelorszagnak. Azert tegyunk kulonbseget az ultimatum es targyalas kozott. Akarmilyen kontosbe is bujtattak.
A lengyelek nem hunyaszkodtak meg mint egyes kis rszagok. Mindenki gondoljon amire akar.
Nemetek bevonultak aztan bevonultak a szovjetek is. Pontosan ahogy megegyeztek elotte.
A sajat velemenyed pedig egy olyan szintu osszeeskuves elmelet, aminek az a vege, hogy Hitler kis nyuszi volt es vilagbekere torekedett. A gonsz nyugat pedig mindenrol tudott es lebombaztatta sajat magat, hogy ennek urogyen elfoglalhassak Berlint. Nem ertem miert kell minden moge odaokoskodni valamit.
A tortenelem az teny, nem valami misztikus hokuszpokusz.
Hitler hatalomatvetele ( Nacht der langen Messer) is pontosan alatamasztja az o egyiniseget es azt, hogy mit is jelent az o szotaraban a targyalas.

Aztana totalis nemet feleloseg amit a mai napig fizetettnek veluk ? Mit fizetettnek veluk ? Lausanne-i szerzodesben elengedtek nekik mindent.
Ha lyan sokat olvasol ajanlanek egy konyvet. Nemzetközi szerződések 1918-1945.
Az apro finomsagok emg elhallgatott reszek amik mas szinben tuntetnek fel az esemenyeket az meg egy teoria amit te kmbinaltal ki a sorok kozti ures terbol.
Egyik fel sem volt szent.
De, hogy Hitler merhetettlenul gonsz pszichopata volt az teny.
Marc A. Hermann fotós a New York-i Daily Newsnál. Manapság, amikor egyre több újság szerkesztősége mond le a profi fotósok munkájáról, mondván "a mai modern fényképezőgépekkel és telefonokkal bárki tud képeket lőni egy újságcikkhez", Marc elismert fotós újságjánál, pedig igazából kizárólag…..