Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pendely-tengely

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!   Tisztelt Praxis blog!   Egy…..
A közszférában szokásos rabszolgamunkáról már több bejegyzés is született. Most egy pedagógus jogi panaszait olvashatjuk.Tisztelt Zugügyvéd!Az alábbi téma remélem tanulságos lesz az olvasóknak és természetesen bízom benne, hogy lesznek hasznos és használható kommentek is a…..
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
 Tegnap látott napvilágot a naturArt - Magyar Természetfotósok Szövetsége sajtóközleménye, amelyben elhatárolják magukat Szentpéteri L. József, alias Joe Petersburger…..
Tanárként dolgozom egy iskolában 2007 óta kinevezéssel.Sajnos belefolytam egy üzletbe az iskola egyik diákjával, mivel annak nagyon kellett a pénz, (21éves) megvásároltam tőle egy terméket az általa kért összegért. Amíg tartott a pénz, nem volt semmi baj, de amikor elfogyott,…..
Huebertől kaptuk ezt az inkább elkeseredett mint felháborodott hangvételű levelet, amelyben a frissen kézhesz kapott órarendjén töpreng, nem értve, hogy is kaphatott ilyen mennyiségű órát a nyakába. Aki szerint a tanárok egész nap csak sakkoznak a lyukas órákon, az olvassa el!Szia…..
Pendely-tengely 2009.09.08 13:24:50
@RAMBO: Van ilyen ismerősöm, együtt érettségiztünk.
Természetesen azóta számtalan banki tanfolyamot végzett, + estin/levelezőn a Közgázt is.
Pendely-tengely 2009.09.08 13:21:41
@Reggie: Szabi júl.1-től - aug. 23-ig volt idén.
Pendely-tengely 2009.09.08 13:22:46
@idelle: Ja, majd gondolj a gyerekedre, akit ennyire megfizetett tanárok fognak oktatni...
Szubjektív dolog nyilván, de nekem a Zöld Péter volt a favoritom a Millenárison. Van nagyobb, korszerűbb és izgalmasabb játszótér is, de olyan, amelyik egyszerre lenne karakteres, egyedi és közben baromi jól játszható, sehol sincsen. Most már a Millenárison sem. (Aki nem…..
  Az Ingatlanmagazin végigpörgette az Ingatlan.com árait és megnézte, hol vannak a legdrágább négyzetméterárak a városban. Úgy tűnik az évszázados favoritok mellé nem nagyon lehet beférni a top 10-be, bár azért van egy-két utca, amelyre nem számítottam volna. Íme tíz utca…..
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
Meglepődve olvasom ma, hogy megszüntették az eljárást a kordonbontó Fideszes képviselők ellen. Azon már meg sem tudok lepődni, hogy ennek a megállapításához 15 (!) hónap kellett ... De! A Budapesti Rendőr-főkapitányság ellenük rendzavarás és garázdaság miatt indított…..
Torkonakadt Csütörtök-kollekciónk nem lenne teljes legalább egy étterem válasza nélkül. Szerencsénkre, illetve Ambrus szerencséjére a Kisrabló nem engedte el a füle mellett naiv ügyfele panaszát (3 óra várakozás után sem a rendelést kapták meg), úgyhogy a pincérnőjüknek…..