Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BA

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PandaGoesGeek Start.exe 2017.11.04 14:00:49
Szóval mi is a helyzet? Fiatalon még egész sokat érdeklődtem a tech iránt, tipikusan olyan kisgyerek voltam, aki _tényleg mindent_ szétszedett, ami a kezébe került. Aztán kb. 10-11 évesen (2000 körül) kierőszakoltam a szüleimtől egy számíógépet, hisz "már mindenkinek van az osztályban, csak nekünk…..
BA 2017.11.14 14:15:02
Ahogy felnőttek milliói számára nem kezdődhet nap egy jó kávé nélkül, olyan általánossá vált a fiatalok számára ezzel kezdeni a napot, vagy egy szórakozóhelyen ezzel befejezni. Jó tudni azonban, hogy az energiaitalok nem csupán koffeint tartalmaznak, túladagolásuk, különösen alkohollal kombinálva…..
„Szemétnek érzem magam, ha a nőre fogok gondolni házastársi szex közben, és szemétnek érezném magam, ha elmennék vele” - Posztolónk családos ember, és emiatt kissé korlátozva érzi természetes vágyait. Egykor csóró volt, de most saját üzletet visz, melybe nem rég…..
Yoshihiro Simada japán utazó 2008 óta járta német gyártmányú összecsukható biciklijén a világot. Miután Albániától Lisszabonig, Afrikától Mexikóig sok fele tekert már, egy hete, pénteken Budapestre érkezett. Még aznap este el is lopták tőle nagy becsben tartott…..
Szeretnék a neten levő áruházakból szemezgetni, megírni a tapasztalataimat, véleményemet, mert az ahogy másnak, nekem is van. Talán a válság miatt most többen gondolkodnak el azon, hogy áruházat indítanak el, láttam a környezetemben is. Kérdés, hogy ki hogyan teszi, van akit…..
Kell ezt a sorozatot bemutatni? Ami úgy kezdődik, hogy egy idilli díszletkisvároson áthalad egy fitalal nő a There She Goes dallamára, és betér egy kávézóba, hogy elfogyassza az aznapi 6. kávéját? Készítsen mindenki elő egy vagon kávét, és elmesélem. A díszletkisváros Stars…..
Mivel a szakítósblog jobb bármelyik tehetségkutató műsornál és ügynökségnél, ezért örömmel jelenthetjük be, hogy egyik kedves szerzőnk, tudjátok, aki a 3 egymás mellé szóló mozijegyes sztorit írta, írt még egyet. Mert látta, hogy megszerették az olvasók. Meg mi. Meg ő…..
BA 2008.01.22 16:09:51
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..