Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gizmo69

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap Facebook értesített róla, hogy 5 éve költöztem fel északra. Mivel a közelgő érettségi találkozó miatt amúgyis meg kell gyónnom, hogy mi minden történt velem azután, hogy beköltöztem a tamperei loft szobámba, gondoltam megnézem már mi a helyzet az étkezés terén is. Igazából a budapesti…..
Így karácsony tájékán rengeteg csomagot kézbesítenek ki Európa országaiban. A mai poszt szerzője, Em, is dolgozott futárként év végén, méghozzá Münchenben. Tapasztalatai finoman szólva is vegyesek, különösen az ünnepeket élte meg nehezen, amit meg tudok érteni. (A képeket…..
gizmo69 2016.12.16 09:50:10
@Dikusz: Kedves Dikusz, szerintem ne irj olyat ami negativ, en megprobaltam es nem is jelent meg a hozzaszolasom. Itt elek Munchenben 8 eve, a cikkben megjelent allitasokat tobb ponton is cafoltam es meg is lett a jutalmam. Ugy tunik itt csak pozitiv hozzaszolasokat lehet irni. Evek ota olvasom ezt az oldalt de azt hiszem most veszitette el a hitelesseget a szememben.
gizmo69 2016.12.16 10:33:54
@Határátkelő: miutan megirtam a masodik komentemet csak utana tettetek fel az elso irasomat. Most mar latom a hozzaszolasomat. koszi