Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hattori Lazlo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
Jó olvasóim és drága kommentelőim - Önök, kik mindig utat mutatnak számomra az élet útvesztőiben - mondják már meg nekem, mi a bánatos rosseb szükség van az osztálykirándulásokra? Tényleg nem értem. Az osztálykirándulás először arra jó, hogy a szülők már szeptemberben összevesszenek azon, hogy hová…..
Vinnek alapvetően a teste isteni, nem a tehetsége, ámde nemcsak a kockahasa tartozik a nem megvetendő kategóriába, hanem a hangja is, amelyet mostanában sűrűn hallgatok az általam nagyon várt Galaxis őrzői trailerek-ben. Az ő alfahím akcióhős típusa nagyon távol áll az…..
Ismét egy teljes mértékben személyes listát kreáltam, bevallottan propaganda szándékkal. Bizonyára mindenkinek vannak kevesek által ismert nagyon kedves filmjei. Na, én most öncélú módon a saját kevésbé véleményezett kedvenc filmjeimet rangsoroltam; ebből kifolyólag - az…..
Ugyan már Bruse kolléga készített egy hasonló listát lassan két éve, természetesen nem egyezhet mindenben a véleményünk, így én magam is jelentkezem most egy ilyen jellegű összeállítással. A vezérlő elvem ugyanakkor más volt: míg ő elsősorban az ismeretlenség megfelelőjeként használta az…..