Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jurászik Krisztián

16 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Passing CP/AT YDS TD INT M. Hasselbeck 18/36 189 0 2Rushing ATT YDS TD LG J. Jones 26 127 1 27…..
Jurászik Krisztián 2008.09.18 12:45:41
A 49ers elleni mérkőzés óta nem volt edzése a csapatnak de szerdán újra a pályán voltak a srácok. Már egy ideje kérdés, hogy az 53-as rosterben mit keres még mindig két kicker. Jason Babin defensive end távozott a csapattól, hogy helye legyen a keretben Keary Colbert-nek. Sajnálom…..
                                49ers 33-30 Seahawks Nagyon bíztam a meccs előtt,hogy a csapat elbírja majd a sérülések által táplált…..
Jurászik Krisztián 2008.09.18 01:54:41
Újabb három elkapó érkezett a csapatba. Koren Robinson nevére a régi szurkolók emlékezhetnek hiszen már játszott a csapatban, mitöbb mi draftoltuk 2001-ben a North Carolina State egyetemről. Egészen szépen indult az NFL karrierje, máris a második szezonjában 1000 yard felett termelt…..
Egy éves szerződést kötöttünk a 28 éves elkapóval, Billy McMullennel. Jose Romero, a mai napon jelentette be az ügyletet miután beszélt Billy ügynökével, aki megerősítette az igazolás létrejöttét. McMullen Richmond-ban (Virginia) látta meg a napvilágot és a középiskola után…..
Szűrke nap volt ez a szó szoros értelmében a Seahawks szurkolók számára.Nem kevesebb mint 3,000 mérföldes repülés után szakadó esőben érkeztek meg a srácaink az évről évre fejlődő,fiatal és tehetséges Buffalo Bills otthonába.A meccs mint tudjuk egy nagyon kellemetlen…..
Ahogy azt megszokhattuk idén sem maradnak el a barátságos,szintfelmérő meccsek.Ismerős csapatok ellen fogunk megküzdeni,mondhatni már cimborák az állandó exhibition mérkőzések miatt.Aug.9-én a vikingekhez fogunk látogatni akik ellen kiválóan felmérhetjük a D-Line illetve az…..
Egyre jobban közeledik a draft, szinte már itt van a nyakunkon (bárcsak az off-season vége lenne már ennyire rajtunk) de még mindig nem lehet konkrét dolgokat hallani az elsőkörös pickünk sorsáról. Már két hét sincs az NFL 2008-as Draftjáig, és mire lenne a leginkább…..
Újra a Seahawks edzésein Omare "a bőrönd" Lowe. 2005-ben már edzett a csapattal, mivel az akkori training-camp egyik tagja volt, de nem volt maradása a csapatnál mivel az utolsó nyári training-camp  "selejtezőn" már őt is kiselejtezték. Nagy karriert nem tudhat…..
                                            A minap sikerült a csapatnak…..
Megtörtént amiben szerintem minden Seahawks szurkoló nagyon bízott: Holmgren marad a csapatnál jövőre is. A beigért időpontban,azaz ma este bejelentette,hogy továbbra is a csapatunkat fogja erősíteni és folytatja tovább azt a munkát amit 1999-ben elkezdett. Ez lesz az utolsó szezonja…..
Tim Ruskell 2005 februárjában mikor kijelentette a sajtótájékoztatón Shaun Alexander 8 évre szóló 62 millió dolláros szerződésének létrejöttét azt mondta:"Knock on wood."Tehát lekopogta.Lehet,hogy babonából vagy csak benne motoszkált a kisördög,de ez arra enged…..
Mike Holmgren a 59 éves head coach 1999 óta dolgozik a Seattle Seahawks sikereinek kovácsolásán.A mai nap akár egy korszak vége is lehet,mivel Holmgren a mai napra igérte a válaszát a folytatás illetően.Holmgren és felesége,Kathy,tegnap tértek haza az arizónai vakációjukról ahol…..
Craig Terrill a csapat defensive tackle-je a húrok közé csapott és zenei pályafutását is elkezdte egyengetni.Nagy nap volt számára a tegnapi mivel kiadta élete első albumát és egy cd release party keretében nagyszabású bulit tartott a Tap House Grillben.Az albumról nem lehet azt…..
Jurászik Krisztián 2008.01.22 02:41:03
Hat Seahawk esett át sikeres műtéten Birminghamben.AZ idén átlagon aluli teljesítményt nyújtó Shaun Alexander és Baraka Atkins bal csuklóját,Will Herring és Ray Willis térdét,Josh Scobey bal lábát kellett operálni méghozzá a vádi területén illetve Floyd Womack bicepszét is…..
Az ESPN vasárnap közzétett egy hírt miszerint a Seattle Seahawks azon csapatok között van akiknek esélye lehet arra,hogy a 2008-as szezonban az Egyesült Királyságban játszák le egyik alapszakasz meccsüket.Az NFL ebben az évben Londonba költözött egy meccs erejéig és a Wembleyben…..
Nem túl jó hír,hogy Deion Branch térdét műteni kell és a felépülése valószinűleg 9 hónapot fog igénybe venni.A 28 éves wide receiver idén 7 meccset hagyott ki kisebb sérülések miatt.A térde már rakoncátlankodott a Steelers elleni meccsen de nem látszott ennyire súlyosnak.A…..