Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pácsó_Ármándó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi részhez érkeztünk, valaki okosabb lesz Henry-nél, aki zavarba is hozza, a doki olyat csinál, amit még soha, és megtudjuk ki is az a rejtélyes nő az előző részből. Vágjunk is bele a részbe eddig soha nem látott képmennyiséggel és hosszú szöveggel… Szőkeség…..
Pácsó_Ármándó 2014.11.29 23:11:04
@Kapitánylány: Madarak által halt? Na az lenne csak a furcsa :-)
Valószínűleg nem sietik el az összejövést, talán majd a kövi évadban. Ha lesz :-)
A tollas izé csak tipp volt :-)
Én tényleg mindent megpróbáltam, de amikor Szabó Zsófi és Bódi "Valaholvanegyfeleslegesyanevemben" Sylvi huszonöt kiló frissen gőzölgő Aurelió-szart cipelt magával a dzsungelen át, hát bennem tényleg megszakadt valami. Mint Cartmanben, amikor seggarcú embereket látott. Már…..
Pácsó_Ármándó 2014.10.25 14:06:47
@Mók_Ica: Ezt néztem én is :)))))
Mekkora posztokat fog róla írni Sixx ! Már előre várom !
Igen. Ez a szomorú igazság. :((( Még a a mai adás előtt lesz egy hiánypótló poszt, addig is maradjanak velünk és sztárvendégeinkkel. DE! SŐT! VISZONT! Addig is múlassa az időt egy kis kvízzel ÖN! Elszórtan jelentkező kommentversenyünk mai feladványa: Vajon miért nem…..
Pácsó_Ármándó 2014.10.21 19:36:25
Indul 2014 első X-Faktor elő showja, amire háromnapi hideg élelem kell, mert az RTL-nél valakinek az a fixa ideája, hogy az elő shownak legalább 4 órásnak kell lennie (nem!). A nyitószám alatt leesik az állam, nem csak azért, mert Bence is énekel, hanem mert mindenki jól szól, idén…..
Pácsó_Ármándó 2014.10.20 12:35:18
@mézescsók: Bella lehúzását én sem értettem, nem volt rossz egyáltalán. Ricsi Shrek bácsi hozta a formáját és Benji is jó volt. Horányi Juli valahogy nem az én világom. Tóth Andi további sorsa függ attól, milyen dalokat kap, a tematikus heteket olyan szinten tágan szokták értelmezni az RTL-nél, hogy abba minden belefér. A maszkosok minimum 2011-ben már így szerepeltek (www.youtube.com/watch?v=uu4JlCrqJRY) náluk ez inkább hagyomány, mint félelem az arcfelvállalástól:) Megosztó a dolog, ez tény.
Pácsó_Ármándó 2014.10.20 13:40:55
@mézescsók: Ez a népszerű számok átka, rengetegen feldolgozzák és elég egy rosszat hallani, kész az előítélet.
Horányi Juli nekem olyan Danics Dóra folytatás, előtte meg Lass Beja volt ilyen típusú drámainak szánt énekesnő. Már nekem is van előítéletem? :)
Tóth Duracellnyuszi Andit azzal a szöveggel fogják kiejteni, hogy túl fiatal? Az épeszű felnőtt Szikora lenne? :)
Pácsó_Ármándó 2014.10.20 14:33:42
@Démétér: Mackós napközis tanár, aki eleszi a vajas-mézes repetát a gyerekek elől :))
(Tóth Andi lesz az)

@mézescsók: A szülőknek illik is kontrollálni csemetéjüket.