Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Storm Region

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt két Office-program, a Word és a PowerPoint kapcsolatát fogja kicsit boncolgatni egy olvasói kérdés megválaszolásán keresztül. A kedves kérdező arra volt kíváncsi, hogy milyen egyszerű módszerek léteznek Word dokumentumok gyors PowerPoint prezentációvá történő alakítására. A következőkben…..
Régóta nézegetem már a Xiaomi beépített merevlemezes okos routerét, a specifikációi alapján nagyon meggyőző. Most végre a kezeim közé került, úgyhogy nagy reményekkel ugrottam neki a tesztelésnek, és igen jó benyomással dőltem hátra a tesztidőszak végén. ..
Olvasónk szerint a megváltozott szabályzás miatt nem tudott kutyástól a megszokott expressz vonattal utazni Balatonra, de max. a Balaton Expressz besorolása változhatott, mert netes források szerint évek óta nem lehet kutyát szállítani helyjegyköteles vonaton. Azért…..
Storm Region 2015.07.16 20:10:15
@horex: Az exem állandóan felvette a kutyát. Na most a spániel szőre meg a blúzára tapadt. Innen már egyenesen következik, ha nem cserél felsőt és mondjuk összedob egy ebédet... Volt már spánieled? Olyan finom szálú szőre van, hogy mindenhova viszi a legkisebb szellő.
Aprópó, az is kellemes, mikor a csajt levetközeteti az ember, a nyamvadt kutyaszőr meg ott a dekoltázsában... Felvetted a kutyát? ÁÁÁ... persze. Na ezért lett többek között ex.
Storm Region 2015.07.17 22:29:53
@sugargiraffusplumps.: nem, az excsajjal. Sose törődött a bundájával. De állandóan simogatta, meg felvette, ölelgette. Hát, ha te nem undorodsz a dekoltázsba esett kutyaszörtől... Én igen. Nincs hosszú szőre?? Küldjek képet? Ja, amelyiknek nyírják annak nincs.
A lényeg, hogy szegény posztolónak ez nem sokat segít. Felőlem vigye a vonaton, csak ne az ülésen.
Kigyulladt ez szép teló? Milyen érdekes! De ne aggódjon, kicsit pofozunk rajta, és már ismét az öné! Na, kész is van. (Fú, de büdös!) A tok ugyan kicsit megolvadt, de hát erről nem mi tehetünk, ugye. (Bleeee.) Meg egy kicsit el is tört, de spongya rá, nem igaz? (Fúj, vigye…..
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Storm Region 2015.07.12 12:49:12
@Mercel: A 2012-es mazda 2-nek sincs szebb beltere, mint egy új Sanderónak/Dusternek. Na mind1. A dacia pont azoknak van, akiknek nincs pénzük, vagy a családra költik nem a presztizsre. Mindenki addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér! Nekem megfelel. Az mcv meg jó. A dízelét jobban szokták dícsérni, mint az 1.6-es mpi-t, az kicsit kevés 7 személyhez. Tény hogy nem szép autó, de nem kell sajnálni legalább. Én a kérdező helyében vagy mcv-t vennék, vagy az amcsi autót. Annyira azért nem horpad, rugalmas.