Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolt63c

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - SPOILERMENTES -  Azt mifelénk mindenki fejébe korán beletuszkolják, hogy a szerelem sötét verem, és hogy soha nem nem szabad idegenek autójába beülni, valamint az sem felejtendő el, hogy aki szelet vet, az vihart arat. Guillermo del Toro gótikus horrorja, a Bíborhegy…..
36 évvel ezelőtt, 1979. augusztus 16-án mutatták be a magyar mozik –feliratosan, és a nagyobb jegybevétel igényével kétrészesként– a Csillagok háborúját. Eme filmtörténeti napon…..
(Aki alapból nem bírja a podcasteket, most be is csukhatja a posztot, mi pedig megígérjük, hogy podcastes napon mindig lesz más kontent is a blogon.) Az IDDQD egyik alapítójával, Grath cimbivel nagyjából fél éve folyamatosan beszélünk arról, hogy kéne csinálni egy jó kis gémer…..
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..