Regisztráció Blogot indítok
Adatok
göb

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik most felháborodtak, értetlenkednek, azoknak valójában Wermer Andrással van vitájuk. Mi más lenne a "politikai termék" definíciója, ha nem ez (részlet az UFI Wermer Andrással készített interjújából): UFi: A polgár szó új tartalommal való megtöltését Ön találta ki? W.…..
göb 2015.02.22 23:26:32
@szentleány: csókolom, hülyének tetszik lenni vagy csak Ön is nyert így-úgy egy-két trafikot?
A közmondásos magyar kishitűség valójában sohasem létezett, csak azok állították (de elég sokszor ahhoz, hogy beleivódjon a köztudatba), akik épp az ellenkező végleten állnak. Szerintük például semmi más dolga nincs az épp aktuális világösszeesküvéseknek, mint…..
göb 2015.02.11 00:30:54
@$pi$: te vagy a többség? ... meg az rakás tolvaj geci? ... ja és persze a gondolkodásra alkalmatlan, agymosott birkák? ... kell nektek olimpia? OK, fizessétek ti, csak ti - én meg ígérem majd egy percet sem nézek belőle...
Az Egyenlítő blog névtelenséget kérő informátora szerint 70 ezer forintért vásárolt vodkát a miniszterelnök informális tanácsadója, Habony Árpád a törzshelyén, a Véndiákban. Úgy tudjuk, a Szerb utcai lakásától pár lépésre lévő vendéglátóipari egységben 30 ezres…..
göb 2015.01.15 01:32:51
@Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen!:
pont erre gondoltam, hogy ezen az arcszerkezeten már egy baseballütő sem rontana túl sokat...
Miután már korábban részletesen foglalkoztunk a magyar kormány kulcsfiguráival (Hoffman Rózsától Matolcsy Györgyig, Navracsicstól Orbánig), úgy illik, hogy most kitérjünk a plebejus kormányzás legnagyobb villájú plebejusának, az újonnan kinevezett külgazdasági és…..