Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kabir68

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még napjainkban is döbbenten nézem a fényképeket. Ez itt történt Pécs főterén? Igen! Több mint 35 évvel ezelőtt a Széchenyi téren történt egy elképzelhetetlen tragikus esemény. 1983. augusztus 20.-án bekövetkezett városunk egyik legsúlyosabb autóbusz balesetéről, augusztus 22.-én és 23.-án számolt…..
A családon belüli erőszak történetéről szóló első posztom ("Bántani nem bántott, csak néha megvert" - Mozaikok a családon belüli erőszak történetéből 1. rész) a kétkezi munkát végző társadalmi rétegek – a parasztság és a városi alsó osztály – normáiba és gyakorlatába adott bepillantást. Már ott is…..
Techstory Léghajók, csak úgy :) 2014.10.23 22:26:25
Egy barátom olvasta a múltkori léghajós posztomat, és küldött néhány képet az USS Akronról és a Macon-ről. Én sajnálnám ezeket nem megmutatni, plusz "ha már, akkor..." alapon gyűjtöttem még képeket a többi amerikai léghajóról. Hát akkor, felszállás :). R-38…..
Tony Campolo, az ismert szerző és prédikátor meséli az alábbi történetet: Évekkel ezelőtt Tony egy konferenciára utazott Honoluluba. Érkezéskor egyből a szállodájába ment és lefeküdt aludni. Amikor felébredt, otthoni idő szerint reggel 9 óra volt, Honoluluban azonban csak…..
..
Józan ésszel könnyű belátni, hogy egy olyan vallási alapú szerveződés, mint az Iszlám Állam, aligha javít a világ jelenlegi állapotán. Hogyan is lehetne egyetérteni azzal, ha lemészárolják az évszázadok óta hitben és békében élő keleti keresztényeket, ha 12-23 éves…..
..
Van Isten. Amiről csak beszélünk 2014.10.11 11:11:08
Chuck Lawless tizenhét éve foglalkozik gyülekezeti tanácsadással, de még egyszer sem hallotta, hogy egy gyülekezet vezetője azt mondta volna: „A mi gyülekezetünk igazából nem akar megfelelni a nagy missziós parancsnak.” Ez az, amiről a legtöbben sokat beszélnek, de csak ritkán…..