Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ciluvagyok1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap azzal fogadtak a bölcsiben, hogy az egyik kislánynak száj- és körömfájása van, ne lepődjek meg, ha a fiamon is kijön. Én mégis nagyon meglepődtem, azt hittem eddig, ez valamiféle kecskebetegség, és jól hittem. Kiderült, hogy száj-kéz-láb fertőzés a szóban forgó…..
A HPV vakcina feltalálója távozott az élők sorából. Dr. Anne Szarewski (ejtsd: szarevszki) váratlan halálára nem találnak magyarázatot a boncolóorvosai. A keleti tanok szerint minden tettünk visszaszáll ránk, a másoknak okozott szenvedések óhatatlanul megjelennek életünkben. A…..
ciluvagyok1 2014.10.09 17:56:05
Nem bírom ki komment nélkül.
Gyógyszerész családba születtem, gyógyszermellékhatás-figyelést végzek, pár éve volt egy (valószínűleg HPV vakcina által kiváltott) látóideg-gyulladásom, melynek szövődményeként szemüveges maradtam, ennek ellenére oltáspárti vagyok.
Valahol feljebb belinkelte valaki Labant Csaba elhunyt kisbaábjának facebook profilját, azt nézegetve és LCs gondolatait olvasva jött az igazi felismerés:
L. Csaba (szerintem) nem anyagi vagy önös érdekből mondja, amit mond, hanem azért, mert egy lelkileg megtört, pszichésen atomjaira hullott ember. Engem anyukaként már a gondolata is elborzaszt és letaglóz annak, hogy a kicsi gyerekem bármiben meghalhat - legyen akár orvosi műhiba, autóbaleset, öröklött betegség, ételmérgezés, gyógyszer mellékhatás vagy áramütés. LCs átélte ezt a traumát, elvesztette a gyerekét, és ebbe mentálisan belerokkant. Muszáj valakit vagy valamit okolnia, egyszerűen MUSZÁJ és KELL, mert olyan nem létezhet, hogy csak így meghal egy kisbaba, az ő szeretett kisbabája, ezért az egészségügy, a szervkereskedő orvosok, az agyba tűt szúró csecsemősnővérek, a vakcinafejlesztők mind-mind egy óriási, gonosz entitásként élnek az ő fejében.
Attól még, hogy ez mind-mind pszichózis és agyszülemény, az ő számára EZ A VALÓSÁG. Minden napját így éli meg, minden mögött ezt látja, ezt terjeszti, erről győzködi az embereket, és ezt nagyon sokan készpénznek veszik.
Szerintem Labant Csabával nem vitatkozni kell; érvelni és győzködni szintén felesleges. Őt gyógyítani kellene, kirobbantani a kényszerképzeteiből, szelíden a realitás talajára húzni, olyan valóságba, amiben a mellékhatásokon kívül igenis létezik jótékony hatás is, ahol nem mérgezik chemtraillel az embereket, és ahol sajnos olyan tragédiák is történnek, hogy meghal egy kisbaba.
A nagy kihívás ennek a HOGYANja: gyógyszeres terápia az ő esetében (feltételezem) szóba sem jöhet; esetleg pszichoterápia, alternatív gyógymódok...? Nem tudom.
Én sok-sok szeretettel kívánok neki megvilágosodást, megnyugvást, elfogadást, mert amíg ebben a zavaros képzetvilágban él, addig soha nem fog észérvekre, tényekre hagyatkozni, a követői pedig sajnos ugyanilyen eltorzult elméletek mentén fognak élni.
ciluvagyok1 2014.11.04 08:01:06
@miketbeszéltek: Nem fénytörési hiba és nem öregedés (akkor 24 voltam) :) hanem sajnos nagyon későn derült ki, hogy látóideg-gyulladás okozza a panaszokat, és a hosszan tartó gyulladás miatt részleges retina-elhalás lett a maradandó károsodás.
Megtanultam a leckét, legközelebb jobban megfontolom az előny/kockázat arányt, illetve nem oltatok olyan dokival, aki nincsen tisztában az oltási protokollal. Ettől függetlenül én bízok a vakcinákban, hatóanyagokban, mert tudom, hogy milyen sokan dolgozunk a gyógyszerbiztonság fejlesztésén, és nem lesz egy-két esettől egy készítmény "rossz". Én pont az a nemtudomhány ezrelék lettem, akinél mellékhatást okozott egy szer.
Másik oldal: patológus barátunk kényszeresen nem ad semmiféle gyógyszert a családjában senkinek, mert ő napi szinten szembesül a "csak egy kis fájdalomcsillapító" meg "egy kis antibiotikum" huzamosabb ideig történő szedésének következményeivel.
Ő úgy, én így.