Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Bak

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos általános tézis, hogy a külföldre szakadt hazánkfiai ha kint egy honfitársukkal találkoznak, akkor lehúzzák, átverik de legalább próbálnak távol kerülni tőle, hogy a tipikus magyar mentalitást elkerüljék. Erre szeretnék most picit rácáfolni, ugyanis a héten nem egy, nem kettő hanem három…..
Ötödik sebességre kapcsolt a biatorbágyi Tópark beruházója, s ez most nem csupán egy jól hangzó szólam, a terepen naponta több mint 300-an dolgoznak, hogy mielőbb átadhassák az első lakásokat és nem sokkal később az irodákat, majd a hotelt és benne a…..
Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét. Kínos és szánalmas eseménnyel…..
Biztosan emlékeztek, hogy az előző bejegyzésemben kértem, hogy akinek van bármilyen tapasztalata, véleménye a külföldi esküvővel kapcsolatosan, írjon nekem. Kaptam is egy e-mailt, szerintem e-mailnek még így talán soha nem örültem. Amikor pedig megláttam, hogy egy úriembertől…..
Hogy a szegény tehet arról, hogy nyomorult? Hogy aki szegény, az annyit is ér? Hogy országunkban már minden ok, erősödünk, cseperedünk? NEM. Hallgatunk az elhallgathatatlanról. Béla meredten bámult maga elé, és szőrözgette a múltat.Próbálta  kivesézni, mi indította el az egészet, mi is az a…..
Matchbox felújító VW Polo tuning 2017.01.31 19:56:26
Egy házi versenyre készítettem el az alábbi tuningautót, a verseny tematikája a racingboy, vagyis a fiatal srácok kevés pénzből megvalósított hobbituning csodái :) Olyan autót kellett használni, ami típusát tekintve egy népszerű, olcsó jármű. Nem sokkal a verseny előtt szereztem 200 Ft-ért egy…..
A minap – minthogy gimnazista gyermekem rajongó lelkesedéssel szónokolt a készülő diáksztrájkról – alaposan megbeszéltük a pedagógusok huszonöt pontját, s nekiláttunk felfejteni a kibontakozó tanári tiltakozások szertefutó ág-bogait. Úgy hiszem, megértette, hogy a szökőnapra tervezett diák-,…..
Retrofília Commodore 64 2015.02.10 12:41:11
Merem állítani, nincs olyan ember széles e világon, akinek a Commodore 64 név nem mondana semmit. 1982-ben Jack Tramiel úr létrehozta a legendás Commodore Business Machines elektronikai céget és piacra dobták minden idők legjobb személyi számítógépét. Csúcs szuper hang és grafika…..
László Bak 2015.02.10 23:05:27
@Lt.Dorsi: aztakurva!!!!!!
én is!!!!!
Alibanya jegyzetel Portfólió 2015.01.17 07:42:29
Megérkeztem a mai adag futásból, nagyon jól érzem magam, egyre inkább belejövök, egyre hosszabb távokat tudok végig ügetni. A testem egyre feszesebb és ruganyosabb, maga a csoda. Egy kis problémát érzékelek a dologban: futás közben kénytelen vagyok az életemen gondolkodni, ami már annyira unalmas,…..