Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skyline79

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emberek, arcok, sorsok, pillanatok... rezdülések, apró, ellesett momentumai a mindennapoknak... amikor az ember egy kis időre belecsöppen egy másik valóságba, pont csak annyira, hogy az egyszerre teljesen magával is ragadja, de még annyira kívül is maradhasson, hogy a realitásérzék és a kívülálló…..
Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl...
Comic time, people!..
Skyline79 2016.11.13 21:38:23
Skyline79 2016.11.13 21:49:45
Skyline79 2016.11.13 21:50:46
  Nem hittem volna, hogy ide jut a világ, hogy az emberek egy ilyen egyszerű kérdésben sem látják meg az egyértelmű választ, ami a jó útra vinné az emberiséget. Saját magunkat gáncsolva, arcal a szarba repülünk előre, hála a sok jóléti szavazónak. Ennyi volt, vége, kihúzták a demokrácia lába alól a…..
sixx: Hamarosan elkezdődik a Viasat3 pucéremberes realityje, aminek beharangozó posztjára 1 117 000 alkalommal kattintottak a kedves olvasók a comment:comon, ezzel abszolút blog.hu- és valószínűleg magyar internetes rekordot is felállítva, mármint egy posztra lebontva értve. Köszönjük szépen,…..
Skyline79 2016.04.25 23:05:40
@will: hahaha... Ez jó ☺
Skyline79 2016.04.25 23:31:29
@őszintee: el tetszett.. tévedni... pedig annyira szorítottam ☺☺
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
  Nem sok hiányzott. Carlito már látta a pálmaliget végét, utána a tisztást, annak másik oldalán pedig a földutat, amin ott hevert a banánüléses biciklije. Két méteren múlhatott, gondolta utólag, a hotel feletti domboldalon üldögélve, a bőgőmajmok üvöltözését hallgatva,…..
(Órák száma: egy) Van ez a domb ott Costa-Ricán, amin Gólem a konfokat mondja, a talaj már kitaposva, a fű kiégve, kő kövön nem marad utána, vajon hány csapó kellett ahhoz, hogy a botrányosan szarul hangsúlyozott, természetellenes tempóban elmondott szövegeket felvehessék? 10?…..
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
Ebben az epizódban annyi volt a cselekmény, hogy Peter Jackson abból már trilógiát rendezne, de úgy, hogy az utolsó részt a végén kettévágnák, meg még másfél órát hozzácsapnának az egészhez a díszdobozos bluray rendezői változatában. Ott kezdünk, hogy majndme mindenki…..
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz…..
Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész…..
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
Skyline79 2015.01.06 11:02:09
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ezt elképzeltem..... nagyon reális...
A kardigánjai meg a kivágott póloi gázak.... ilyet egy macsös ff nem vesz fel... max egy 16 éves pávagyerek
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
Skyline79 2015.01.05 23:02:11
@nátrium glutamát: igen... ez jó szöveg. :-)
Skyline79 2015.01.05 23:17:10
Skyline79 2015.01.05 23:18:42
@tvbuzi: XD XD
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
Skyline79 2015.01.04 10:06:26
m.borsonline.hu/20150103_taktikabol_perverz_vv_edina
Gondolom a cikket láttátok, de milyen Edina térde???
Ja.. és számomra felfoghatatlan, hogy egy felnőtt nő, hogy nem tud magának legalább egy rendes copfot csinálni..... katasztrófa... ehhez a fejszerkezethez meg különösen.
Bencusnak ismét van teste, jelentem, és nem is röhögi el a konfot, amivel nekem spec. nem túl sok problémám volt, mert ezt a műsort komolyan venni nem nagyon lehet, de értem én, munkahely, én sem hugyozok a szerkesztőség közepére, pedig néha kurva nagy kedvem lenne. Ha majd egyszer…..
Skyline79 2014.12.31 15:21:22
@fofofo: én is ezt szűrtem le.... legalább nem vagyok egyedűl. Edina ahogy kacarászott, hogy ő nyert.. szerintem benne volt az aljasság.
Zsu viszont, ha úgy nézzük nem kezdett el köpködni meg mocskolódni.... hanem hagyta, látta, hogy behúzták a csőbe
Ami miatt nem tudtunk aludni, hogy akkor most hogy is volt az, hogy Edina is azért kampányolt az érdekbarátainál, hogy rája basszák a könyöradományul adott kiválasztó jelet, oszt mégsem ő kapta a zöld kendőt, hanem Robin, a nagy rejtély ma végre kiderül. (SPOILER ALERT:…..
Bencust kapjuk karácsony második napján, ráadásul ünnepi göncben, ami jelen esetben egy piros csokornyakkendőt jelent - azt a ruhadarabot, amit civilizált országokban hatóságilag kellene betiltani. A műsor a karácsony, a kúrás és a kinek nagyobb a fasza-verseny jegyében zajlik,…..
Hú. Párbaj van, Röné vs 12ker, aminek elég megjósolható a végeredménye, de mit kellett végignéznünk, mire eljutottunk odáig….ezért álljon most itt az epizódból az a screencap, ami tökéletesen kifejezi az egészet. Ez volt az az összefoglaló, amibe a párbaja napján…..
Skyline79 2014.12.23 22:39:11
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
Skyline79 2014.12.22 23:12:25
@Mirocska: :-) :-) :-)
Lájk!!
Skyline79 2014.12.22 23:19:42
A tegnapi rész alapján a Való Világ akár a Veszedelmes viszonyok egyik remake-je is lehetne, mondjuk a tinihorror változat, az eredetinél valamivel kevesebb rizsporos dekoltázzsal, de lényegesen töb kivillanó tangával. Felvezetésképpen Fanni és Dennis (franciásan Dönisz)…..
Skyline79 2014.12.20 22:16:23
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): az nem poncsó.. az 4 kockáspléd összvarva :-) :-) :-)
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..