Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juan Cuadrado gyönyörű haja

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
Megint Bencés napunk van, ami azért jó, mert Lila oda-vissza billegésétől, a múltkor már leszédültem az ágyról. Bencénk továbbra is az applikáció jelentőségét sulykolja. Persze, nekik biztos fontos, de nekem, aki csak passzívan szórakozok a műsoron, teljesen mindegy, hogy…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el ..." (andros)..
Juan Cuadrado gyönyörű haja 2014.10.13 16:53:56
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " ... ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
Juan Cuadrado gyönyörű haja 2014.10.11 16:41:27
@Harewood: hát jól elrontottátok a roti nevű hülyével. régen olvasgattam a napitutit. amióta kitiltották azt a barmot meghalt az oldal.