Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeno Lehel

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Szüksége van-e Magyarországnak a Fudan Egyetemre?      Mondjuk úgy, szüksége lehet Magyarországnak valamire, amit esetleg megkaphat a Fudan Egyetemmel történő együttműködéstől.      Szüksége van-e a Kínai Népköztársaságnak erre a bizonyos együttműködésre?    A kínai kommunista vezetés…..
     Remélem egyenesen ülnek az egyetemek, mert Prof. Dr. Stumpf István fogja felügyelni az átalakításukat, értsd örökös FIDESZ-tulajdonba vételüket.  Prof. Dr. Stumpf István úgy kutatóprofesszor, hogy az egyetemi tanárság minimálkövetelményének sem felel meg. Politikai hatalma volt, korábban…..
Jeno Lehel 2021.01.30 16:27:00
@combo: ami azt illeti, Mitch elég rendesen visszarendeződött
     Bencsik Gábor hivatásos pöllencs magyarázta el, hogy tulajdonképpen teljesen megérdemelten nyugdíjazták 2011-ben TGM-et, hiszen még doktorija sincs.  Korábban Megadja Gábor, még Nemdoktor Megadja Gábor formában tette meg ugyanezt. (TGM-et büdösrománozzák Bencsik facebook oldalán a rezsim…..
Jeno Lehel 2019.12.28 13:35:04
@látjátok feleim szümtükkel: gondolom tetszeni fog az a szóbeszéd is, hogy annak idején vízumot sem kapott Amerikába - persze nem azért, mert Tud.Min.Biz. titkár volt
   "A kutatási tevékenységgel is felzárkóznánk a világszínvonalhoz. Mennyiségi és minőségi szempontból is el kell érni a nemzetközileg kívánatos szintet, meg kell duplázni a Q1-es és Q2-es publikációink számát. (Szabó Lajos György, a Corvinus oktatási rektorhelyettese)"         A Scimago nevű…..
Jeno Lehel 2019.11.28 02:39:39
       Az a helyzet, hogy ezt a posztot már nem teszik ki az Index címlapra, mert az Indamedia valamiért nem szeretné. Biztos véletlen, semmi köze a tulajdonosi szerkezethez, szokásosmagyarsatöbbi.       Úgyhogy most írok pár sort arról, hogy mi is az a "totally nonfree".      Képzeljék el azt,…..
Jeno Lehel 2019.08.12 13:01:54
           "Azt is tudjuk, hogy minden hatalom célja az értelmiségi holdudvarának jutalmazása, cserébe elvárja, hogy legitimálja a hatalmat. (Demeter Szilárd rezsimszolga) "          Ion Petrescu, a kémiai tudományok doktora, egy új televíziós készülékre vágyott.  Éppenséggel működött a régi…..
Jeno Lehel 2019.06.06 14:17:16
        "Ezzel szemben én úgy látom, a Soros Egyetem több szakán komoly indoktrináció folyik. A matematikai rész kiváló, a filozófia tanszék is, meg gondolom, több más is. De vannak kimondottan olyan részek, melyeknek célja Soros nyitott határok mozgalmának támogatása, és a fehér ember…..
     Gyurgyák János konzervatív történész, szociológus, az Osiris kiadó vezetője interjút adott a Mandinernek.    Tizenegy évvel ezelőtt, Gyurgyák a Mandiner elődjének a Reakciónak adott egy hasonló interjút. Akkor Ablonczy Balázs és Névai Gábor kérdezte, ma Ablonczy doktorandusza, a  Veszprémy…..
   " Pálinkás József és mások irányítása alatt a magyar tudománynak alig sikerült bármiféle érdemleges eredményt felmutatnia. "   Ez jelent meg a kormány ökleként funkcionáló fasiszta Prosti Srácokban. Az a "Varga László" írta, aki korábban feleslegesnek nevezte az alapkutatásokat.   A…..
Jeno Lehel 2018.07.30 14:53:19
@nerángass: 7 magyar, jó. és hány magyar akadémiai intézeti kutató? - mert mintha erről volna szó
Jeno Lehel 2018.07.30 16:45:59
@Bogomil: alaposan félre lettem értve (énhibám). úgy gondoltam/om, nem magyarozni, meg románozni illik itt ebben a méltatlan helyzetben, amikor az MTA kutatóira lőnek - egyébként JT is (szokása szerint) pontosan fogalmazott. mindazonáltal, B.Lacira, B.Józsira, meg az elnyert ERC grentekre lehetünk azért büszkék
             A szánalmas kis doktoriját is elég érdekes módon megszerző Schmidt Mária megtámadta a CEU oktatóit. Az "árulólistán" ott szerepel Barabási Albert-László az MTA külső tagja.    Barabási Albert-László  leginkább skálafüggetlen hálózatokkal foglalkozik. Nem politikával, hanem kibaszott…..
Jeno Lehel 2018.04.12 16:13:14
          Huszonöt éve halálra ítélve hagyta el Magyarországot, ma a brisbane-i Griffith University professzora       Így reklámozzák a cikket a Magyar Narancsban. Van egy professzor Brisbane-ben, akit Landor Rolandnak hívnak, aki több nyugati egyetemen is vendégoktató volt, és az ő életéről…..
Jeno Lehel 2018.01.09 07:49:43
        A Verkhovna Rada, az ukrán törvényhozás második olvasatban elfogadta a 3491-d jelzetű oktatási törvényt. A törvény szerint bevezetik a tizenkét osztályos oktatást, radikálisan emelik a tanárok bérét és az oktatásra fordított állami költségvetési hányadot (ha jól értem hét százalék lesz az…..
Financial Times. ..
Jeno Lehel 2015.02.08 16:29:49
:/)
           A magyar televíziózás egyik üde és illatos mélypontja volt, amikor Bánó András egy cigányok által elkövetett lincselési kísérlet után a cigány lélektanról faggatta Osztolykán Ágnes LMP-s politikust. Az ember el nem tudja képzelni, hogy miért pont Osztolykán…..