Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the real banyaszbeka

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben az Egyesült Királyságban már új kormány lépett a posztjáról lemondott David Cameron vezette régi helyébe (és Theresa May kormányfő egyfajta Monty Python-os lendülettel ki is nevezte Boris Johnsont külügyminiszternek), arról talán kevesebb szó esett, miként is élik meg a helyzetet, hogyan…..
the real banyaszbeka 2016.07.16 01:59:58
@macamuca [IHUN]: ez sajnos teljesen reális szenárió, pontosabban teljesen reális hogy a bezzegnyugatiak megpróbálják lenyeletni velünk ezt a békát. Csak abban lehet bízni hogy a V4-ek vezetői nem mennek bele, mert hatalmas politikai veszteség lenne ha az UK-beli munkavállalóikért nem állnának ki kellő hatékonysággal.
Amúgy sajnos az van hogy amíg Magyarországon kb a "nyugati az különb ember" mentalitás uralkodik, odaát pont az ellenkezője igaz - lenéznek és lekezelnek minket, mert kilóra megvehetők vagyunk.
the real banyaszbeka 2016.07.16 02:03:22
@M. Péter: tommygunnak van némi igaza, a 2000-es évekhez képest már annyira kézben tartják a közbiztonságot hogy szegény palesztinoknak már esélyük sincs egy buszt normálisan felrobbantani, marad a késelés, de az utóbbi időben az is kezd kimenni a divatból. Ide a rozsdás bökőt hogy Nizzában sem tudta volna a merénylő két kilométeren át dózerolni a szerencsétleneket ha nem csak a rendőröknél lett volna fegyver.
Közel másfél hónapja jelent meg Mónika posztja, melyben azt a vívódást írja le, hogy visszaköltözzön-e kislányával Amerikából Magyarországra. Akkor rengeteg hozzászólás érkezett, ilyen is, meg olyan is, erre válaszul írta a mai posztot. Közben ugyanis megszületett a…..
the real banyaszbeka 2014.10.16 13:56:38
@M. Úr: nem hülyeség hogy egy nagykaliberű celebbel akarja eladni a könyvét, csakhogy a nagykaliberű celebek leginkább nagykaliberű írók könyvét akarják eladni.

A 200 ezres rip-off "kiadóról" már nem is beszélve. Itt valaki kórosan egomániás.
Ha van ma város Európában, ami misztikus hely a legtöbb uniós polgár számára, akkor az Brüsszel. A legtöbben ugyanis csak annyit látunk belőle, hogy egy hatalmas bürokratikus tömb mozgatja onnan az Európai Uniót, mindenféle, az életünket befolyásoló döntéseket hozva. Ma…..
the real banyaszbeka 2014.10.14 10:32:06
@Világpolgár2012: az emailek között nem látom, hova küldted?
the real banyaszbeka 2014.10.15 10:26:49
@Világpolgár2012: szerintem elkeveredett, próbáld meg ezt: ramayana kukac indexponthu.