Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strix

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szeretem, ha valaki nem hajlandó helyesen írni; de — rájöttem — azt még kevésbé szeretem, amikor valaki a kiváló helyesírásával fölvág. Fölvágásnak nevezem azt is, amikor valaki tényleg hibátlan helyesíró.  Az ilyesféle perfekcionizmustól a hideg…..
Strix 2009.10.01 21:31:02
Félrefordítások Apróságok 2008.09.23 13:22:00
A cím kivételesen nem egy félrefordításból van, hanem a poszt témáját jelzi: több rövidebb anyag következik, amelyek önmagukban talán túl kicsik lettek volna egy blogbejegyzéshez.Luna a Hairben talált egy érdekességet:Én a Hair feliratozásában akadtam egy 'véletlen'…..
hogyvolt House 4x01 - Egyedül 2008.08.28 09:00:00
House egyedül maradt. Miután sikeresen leépítette csapatát az előző évadzáróban, nem maradt más mellette, mint a szerencsétlen haverja és szexi főnöknője. Ebben az epizódban nem is lesznek többen, de hiányérzete senkinek sem lehet, mert igazán remek nyitóepizódot kapott a…..
Gyors ügyességi játékkal kell letudnom a mai postot, mert ezen a héten nem nagyon tudok munkát kerülni. A Magic Touch (Nitrome-játék, akár az előző) grafikája aranyos, zenéje felejthető, de a játékmenet nagyon ötletes. Lufikon lebegő szörnyek támadnak fentről, a lufikon rúnák…..
Ági ezt a képet tavaly készítette a a Budakeszi Vadasparkban. A vadmalacok épp azon versenyeznek, hogy ki hány malachavert tud átugratni. A kép 6-os ugrás elötti pillanatban készült. De lehet hogy csak sziesztázniak, ki tudja. ..