Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laertes

0 bejegyzést írt és 280 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tudjátok, van a Szadiban az a kopasz gyerek. Meg van egy borzas, szakállas is. Sokat látott férfimagazin-/ÉS-olvasók körében sem eldöntött tény, melyik a jobb: kinek a borzas, kinek a borotvált jön be. Kinek Gusztos, kinek Horn. Közéleti pletykák szerint az Új Generáció…..
Laertes 2009.04.23 10:16:00
@jotunder:

Te bakurai sötétségben vagy.
Stílusosan a Népszabadság nevű, ökológiai kérdésekben mindig is mérvadónak számító lap reklámozza a Betonozzunk Egy Kurvajót Mozgalom újabb, illetve harminc év után újramelegített akciótervét, amelynek célja a csongrádi vízlépcső megépítése.A legviccesebb, hogy a…..
 Szerzőtársaink hiába próbálják vicceskedve bagatellizálni az ügyet, a skandallum megtörtént, lemoshatatlan. Lovas Istvánnak csak köszönet jár azért, hogy felhívta erre a figyelmet. A Tirpákbokrétás ominózus cikkének megjelenése a Reakció ajánlójában elgondolkodtató…..
Laertes 2009.02.13 16:52:48
@Doomhammer:
A magáéban is a Tirpák szemétblogra mutató link van. Vak itt mindenki?
Csodálatos napok egymás után. A balos kultúrharcosokban - ebben mondjuk tökéletesen egyformák a jobbos kultúrharcosokkal, liberálisok sajnos jó ideje nincsenek - az az egyik vicces, hogy a véleményszabadságot pontosan addig támogatják, amíg valakinek nem támad az övéktől eltérő…..
Laertes 2008.10.08 17:26:04
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..
 Hehe. Ilyet még nem láttam, ezért átveszem: a legegyérteműbb önreklámot, az újságírás tótumfaktumát. A következő címmel jelent meg ugyanis egy cikk a barikad.hu oldalán: Ágoston Balázs zseniális vitaindító írása, a cikk végén aláírás: Ágoston Balázs.  Én…..
Laertes 2008.10.07 23:25:29
w Az élet napos oldala 2008.06.24 07:00:00
Buzi meleg van, amiről mindjárt eszébe jut a tájékozott állampolgárnak a globális felmelegedés. Az egy nagyon csúnya, rossz dolog, utáljuk. A multik… meg a corporationök, azok csinálják ezt, őket kell szidni, amikor a madarasteszkóba menet átkozódva, prüszkölve…..
Mandiner blog Kint is, bent sem 2007.05.21 14:10:00
„ügyeskedhet, nem fog a macska egyszerre kint s bent egeret” Kedvelt szórakoztató tevékenysége a konzisztens értékvállalására méltán büszke Magyar Liberális Pártnak, hogy bentről, az elégedetlen közvélemény aktuális érzeteit meglovagolva (magyarán: ha csordultig…..
Mandiner blog Visszalépett 2007.05.19 18:07:00
Schmitt Pál ebben a pillanatban visszalépett a Fidesz-alelnöki jelöltségtől. Holnap tehát két tiszteletkör lesz, az elnök és a négy alelnökjelölt megválasztása. Az izgalom tehát holnap sem hág a tetőfokára...
w Szün 2007.02.13 10:00:00
Most pedig egy hét szünet következik, pontosabban hétfőig nem lesz post. Mármint hétfőn már igen. Adóbevallás, pihenés, olvasás, család, nyugalom. Ha netalán holmi zászlóshajó próbálna befurakodni a levélbedobó nyíláson, ráverek az orrára seprűvel, és megyek vissza…..
w Rasszizmus és antifasizmus 2007.02.07 14:26:00
Hiába a szikár definíciók, a politizáló közbeszéd hajlamos a szavakat összevissza használni. Pim Fortuyn esetében például a rasszista kifejezést. Mivel Fortuyn többnyire az iszlámról általában mondott véleményt, megbélyegzett egy kisebbséget, ergó rasszista. Érdekes…..
w A fejedelem 2007.02.08 06:00:00
A számítógépes játék elsősorban szórakozás, de néha lehet tanulságos. Nem a pisztollyal rohangálós fajta – illetve az másképp -, hanem a stratégia. Főleg ha azt próbálja ábrázolni, hogyan működik az emberi történelem. Hátrányuk, hogy iszonyú időrablók, mert a jó…..
w Fekete zongora 2007.02.02 15:09:00
Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot. Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét…..
w Zászló lábhoz 2007.01.31 19:21:00
Kiderült mára, hogy fölöslegesen izgattuk magunkat az új párttal. Ezek nem agyafúrt taktikából küldték előre Őfelsége Titkosügynökét, hanem mert nála alkalmasabb frontember nincs a csapatban. Ezek a meghatározó értelmiségiek azért nem voltak eddig kormányközelben, mert…..
w Háromszor tagadsz meg engem 2007.01.30 05:00:00
Kádár Jánoson gondolkodott mostanában Gyurcsány Ferenc, szóba is hozza írásban és tévében. Nagyon helyesen tette. Aki politikusnak áll, annak fel kell tennie ilyen kérdéseket magában, és meg kell válaszolni, felelősen, okosan. Sajnos Gyurcsány, úgy tűnik, máris befejezte a…..
Nem csak írunk, olvasunk is, csak ritkán beszélünk róla. Semmi blogroll, kedvencek. Itt egy kis szemle, a késő januári termésből: Tory a szívének oly kedves népesedési kérdéseken túl KöztársaságBasi nagyívű elemzésének két bekezdését teszi egymás mellé, különösebb…..
w Sonderangebot - reloaded 2007.01.24 09:00:00
Címlapon hozza a keddi Blikk a képviselők költségtérítésének ügyét. Felháborító! Arcpirító! - nem fukarkodnak a népharaggal, úgyhogy most már visszavonhatatlanul téma lett belőle. Amit a Blikk ír, az a politika, kérem, sokkal inkább, mint a Népszava meg a Nemzet. Mint…..
w Rakétaválság 2007.01.23 10:00:00
Ma fiús témánk van, sajnos a hölgyolvasók most hoppon maradnak látszólag; valójában viszont jól teszik, ha leülnek, elpakolják a horgolást, és idefigyelnek. Úgyis csúnyán elhanyagoltam a világháborút, pedig nincs annak vége, sőt még el se kezdődött. Mai vendégünk a Kínai…..