Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arisztogatya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A média büszkén hírdeti, a VPOP pedig könnyes szemét törölgeti amiatt, hogy nem tudnak mit kezdeni a szlovák rendszámos autókkal. Hazánk polgárai tehát megint mattot adtak a pofátlan állami apparátusnak, tegyük hozzá, joggal. Mert ugyan kit érdekel, hogy milyen felségjelzés…..
Subba Már nem tudjuk mi van 2008.03.17 17:27:00
Valaki jöjjön be az életünkbe és magyarázza el mi történik amikor így csinál Isten báránya. Miért veszi rokisra a figurát? Hálát adunk az Úrnak a gyülis aerobikért.  ..
Aupair olyat látott, amitől egy Dexteren edzett szociopata is lemerevedik. Igaz, nagy divat mostanában a lassítás meg a halottak újrahasznosítása is trendi, azért mindenképpen ingerküszöbfeszegető olyan társadalmi hirdetéssel tudatosítani a KRESZ-t, amiben halott kislány kéri az…..
arisztogatya 2008.03.06 23:14:25
Az igazság pillanata közelg. Megkeresett minket az évente esedékes fogyasztácsökkentő-díler. Mármint nagyjából éves bontásban ajánlanak nekünk tesztelésre egy fogyasztáscsökkentő csodaszert. Igazából nem nagyon érdekelnek minket a fogyasztáscsökkentő csodaszerek. Az ember…..
Nem tudtuk eldönteni, pedig erősen rágtuk a radírt a ceruzánk végén, hogy valóban komoly popszámnak tekintsük-e a Soape és Rempine Raemons nevével fémjelzett, a világhálón mostanában felbukkant videóklipet, amiből az alábbi figyelemreméltó mozzanatokat szemezgettük ki. Magunk…..
arisztogatya 2008.01.21 19:30:09