Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnyuEztVeddMeg

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Focker Blog Mandy (2018) 2018.09.15 09:30:00
Nem igazán tudtam megszólalni a Mandy vége után, csak tátott szájjal bámultam a stáblistát. Ez a film egy pszichedelikus rémálom, egy olyan zseniális trip, amihez foghatót talán még sosem láttunk. Egyszerre idézi meg a '80-as évek B-horrorjait, Gáspár Noé alkotásait (a Visszafordíthatatlan és az…..
AnyuEztVeddMeg 2018.09.17 09:08:19
@FogarasiArpi: Bélyeget a postán...
Nem kell beugrani annak, hogy ma vége van a Ryanair leárazásának, mint ahogy a Wizznél se kell rohanni. Adataink szerint évek óta nem voltak ennyire alacsonyak a jegyárak, ősszel rengeteg helyre lehet fillérekért utazni. Ha nem törlik a járatot. A Ryanair-botrányok megtették hatásukat: a cég küzd,…..
Szerző: Németh Ákos Szombat délután három körül verőfényes napsütésben a búcsúi határon, Ausztriától 20 méterre megbüntet a Magyar rendőrség két marcona képviselője, mivel nem világított a lámpám! Természetesen jogos volt a büntetés, sajnos tényleg elfelejtettem felkapcsolni. Elismertem,…..
AnyuEztVeddMeg 2018.06.15 09:58:39
@6.Lenin: Amikor német ismerőseim autójában ültem, mindig a frászt hozták rám a lakott területet jelző táblánál, mert hirtelen beletapostak a fékbe, hogy egyből a megengedett sebességgel menjenek. Gondolom egy elég hosszú szocializáció eredménye lehet az a fajta félelem, amikor pár méteren sem szeretnének szabályt szegni.
Sokan a száraz bőrre fogják, ha viszket a bőrük fürdés után, pedig nem feltétlenül a dehidratáció a tünet oka, hanem inkább egy hab/tusfürdőben vagy samponban található vegyület, amelyet elsősorban a zsíros, olajos szennyeződések eltávolítására fejlesztettek ki a vegyészek. Ez pedig nem más, mint az…..
A mai gyerekek eszeveszetten ordítanak. Úgy tűnik, jóval gyakrabban, mint amikor én voltam gyerek, vagy amikor nekem született a kisfiam. Játszóterek mellett sétálva artikulátlanul sikító, torzult arccal le-föl rohangáló, egymást felöklelő kölyköket látok egyre gyakrabban. A kis lapátokkal…..
A Marie Claire 2012-ben hirdette meg először nemzetközi fotópályázatát Marie Claire International Photography Award néven. Ez volt a világon az első olyan nemzetközi fotópályázat és díj, amelyre a nők helyzetét bemutató képsorozatokat vártak a világ bármely pontján élő…..
AnyuEztVeddMeg 2018.04.11 16:36:26
Aki 2000. és 2007. között nyomon követte az itthoni Cartoon Network műsorait, biztosan találkozott Bátorral, a rózsaszín, nagy szemű kutyával...
A Netflix őrülten sikeres ifjúsági kalandhorror-sorozata, a Stranger Things sem kerülhette el a siker egyik modern velejáróját: az alkotóit beperelték plágium vádjával. Ez a hollywoodi ügymenet része, a Mad Maxtől az Avatarig mindent és mindenkit perel valaki, több, de inkább kevesebb sikerrel. A…..
AnyuEztVeddMeg 2018.04.04 17:53:25
Lazarbibi Veszélyes mesterek 2015.02.14 15:21:02
Lehet hogy mosolyogtatóak az alábbi módszerek, de higgyék el, nem követendő példák. Senki ne próbálja ki a gyakorlatban, és inkább elrettentésül szolgáljanak! :-) :-) :-) :-) :-)  ..
AnyuEztVeddMeg 2015.02.16 15:23:33
A közepes erősségű földrengést Magyarországon számos helyen lehetett észlelni. Budapesttől Győrig jelentették Twitteren és Facebookon a magyarok, hogy éppen megmozdult a lámpa a szobában, vagy elkezdtek mozgolódni a bútorok. A Google-on pedig valós időben lehetett követni a…..
Egy csomó diéta (nem lekiabálni a szóért!) mondja azt, hogy délig gyümölcsöt együnk. Több okból is. Egyrészt mert helyre teszi a cukorszintünket, aztán meg azért mert egészséges, stb. De vajon mennyi az annyi a cukorból? Van itt egy site, ami megmondja nemcsak a gyümölcsökről,…..
Mert gyors, friss, és mindig kéznél van, azért. Isten látja lelkemet, nem vagyok a cég reklámembere (nem mintha pont én kellenék nekik, a 400 millió dollárért sem eladó sikersztorinak), csak egyszerűen szeretem a cuccost, mert nagyon megkönnyíti az életem. El is mondom mentem,…..
Ismét egy sietős kisáruszállító lelki világába pillanthattok bele Gábor segítségével. Biztos jó környezetben nevelkedett emberünk, mert kitartóan és nagyon ügyesen fejezte ki gondolatait nemzetközileg is érthető módon. Szerintetek mennyire volt jogos a felháborodása? A…..
AnyuEztVeddMeg 2009.05.08 16:55:28
@tarsolya: Azért arra figyelj, hogy buszsávokban fotózgatnak is! Nekem már jött levél bírságról. Szombaton, esküvői menetben voltunk, nem különcködhettünk, mert követni kellett a párt a kamerával.
A Disney' S Hollywood Studios fent és hajtás után látható hirdetései a társaság Star Wars-tematikus hétvégéjére hívják fel a figyelmet hatékony és meglepően humoros, jól eltalált formában. A sort bárki folytathatja kedvenc reptéri szituációja és trilógiabeli szereplője…..
AnyuEztVeddMeg 2009.05.08 16:47:41
@Su Larsen: Így van! Én se ott szoktam!
Nem? 30 évre, svájci frankban? Tuti nem? Biztos benne? Érdekes .... Oszkó Péter kapott ...  Oszkó Péterről teljesen véletlenül pont tegnap írtam, hogy a Deloitte élén gőzerővel nyomul(t) a ciprusi offshore-bizniszben ('Minden út Ciprusra vezet'). Nos, szemmel látható a…..
Egy februárban életbe lépett helyi rendelet alapján a másokat és a főtér állagát veszélyeztető BMX-esek és gőrdeszkások sportszereit el fogják venni.A főtéren szabályt sértők ellen eljárást kezdeményeznek, és a deszkát,vagy a kerékpárt tárgyi bizonyítási eszközként…..
Elgondolkodtató, hogy néhány pasi elégnek érzi megemlíteni, hogy mivel foglalkozik, arra számítva ezzel, hogy összefut a szánkban a nyál. "Hmmmm. Akkor biztos sokat keresel és nagy autód van ugye???" De az is elgondolkodtató, hogy miért nem jön össze ez akkor nekik? Lehet…..
Azt írtam volt, hogy minden egyes alkalommal, amikor olyan cuccot veszel, amit Kínában gyártottak, akár csak részben is, vagy minden olyan alkalommal, amikor olyan cég termékét veszed, ami komoly profitot kaszál a Kínában épített, kínai és délkelet-ázsiai piacokra termelő…..
Szálka Cuba III. 2008.04.01 17:22:00
Pillanatképek a világ egyik legszebb országából. A vedlett fal árnyékában komoly szellemi erők gyűltek össze, hogy megbeszéljék a családi vacsorát, egy ananász és három-négy paradicsom fogja a menü gerincét alkotni, ez már biztos. Castro alattvalói nem csinálnak kultuszt az…..
autózz! Kis mozdulat, nagy hatás! 2008.03.17 08:29:00
Robi alábbi levelében fejti ki nekünk, hogy egy apró mozdulat milyen következményekkel járhat bizonyos feltételek együtt állása esetén, valamint arra is kíváncsi - ahogy mi is -, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a témával kapcsolatban... Egy olyan autózási szokásról mondok…..
Sagittar hosszas unszolásomra leírta jelenlegi párjának igen kalandos megismerésének tanulságos és kivételes történetét. Kivételes sztori, nem mentes a fordulatoktól és a női ill. férfilélek igen kacifántos működésének néha igen logikátlan csapongásától az ismerkedés…..
autózz! Mindenki jól megszívta! 2008.03.04 14:23:00
Norbertnek valószínű nagyon lilulhatott a feje mikor kézhez kapta a határozatot, gondolom nem erre számított. Az eset után szerintem úgy véli, hogy bekötött szemű fura nőszemélyek mondtak ítéletet felette. A helyszínelő rendőr meg inkább ki is maradt a buliból. Nos, mi a…..