Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferguson

0 bejegyzést írt és 1859 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilveszter napján közel egymillió ember lepi el a Times Square környékét, hogy itt búcsúztassa az óévet. Több tonna konfetti, tűzijáték, vakító reklámok és a Waterford kristálygömb az állandó kellékei a bulinak. A hagyomány 1904-ig nyúlik vissza, amikor a The New York…..
Év vége felé közeledve sorra jelennek meg a különböző magazinok állta összeállított listák. A legújabb listát egy amerikai magazin készítette, így született meg a legjobb sportos nők listája. Melyen természetesen van golfozó is.   Sokan lehet, hogy még a golfozók…..
Ferguson 2011.12.13 19:20:30
Rossz kabalák voltunk Miskolcon, pedig rengeteget utaztunk az év meccsére, hogy lássuk, miként úszik örömmámorban a város. A Diósgyőrnek ehhez a szebb napokat látott, de sosem lebecsülhető Fradit kellett volna megvernie. Amit viszont a két tábor összeszurkolt, arra nincsen szó,…..
Ferguson 2011.11.30 00:02:34
New Yorkot sokan a felhőkarcolók fővárosának tartják, és Dél-Manhattant látva ez nem is hangzik túlzónak. Az elmúlt 140 évben tizenegy épület birtokolta itt hosszabb-rövidebb ideig a világ legmagasabb felhőkarcolója címet, ám az egykor még e téren egyeduralkodónak számító…..
Ferguson 2011.11.25 10:29:30
@Lakásfelújító Feri: már h ne lehetne! Párizsban a la defense negyed, londonban a canary wharf környéke, frankfurt-ban az üzleti negyed. Ezeken a helyeken találhatók felhőkarcolók...
Greenwich Village egy nagyon frankó városnegyed Alsó-Manhattanban. Talán a legkülöncebb, legliberálisabb és leghangulatosabb hely egész New Yorkban. Olyan, ahová az ember – még egy hozzánk hasonlóan heteroszexuális is – kiszakadni, harmóniát keresni jár. Az én elképzeléseim…..
Ferguson 2011.11.18 00:17:47
@art: @casaubon: az igaz, h la-ben forgatták, de a ház, az utcarészlet és a kávézó, ami szerepelt a sorozatban, annak az ihletét egy greenwich village-i utcarész adta. A pontos cím bedford street 90. A village valóban fasza hely amúgy...
...de az is lehet, hogy Patrick Joust lencséjén keresztül tűnik minden egy kicsit úgy, mintha már nagyon rég történt volna. A Baltimore-ban élő és javarészt ott is dolgozó fotós, vagy ahogy magát jellemzi, picture taker, egyaránt dolgozik hagyományos technikával, elsősorban…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Ferguson 2010.08.19 00:21:00
@imici77: mi van, ez komoly? :)

Ez atiranyit a blog.hu fooldalara. De hol talalhato az uj blog? Thx
Ferguson 2010.08.19 00:40:36
@imici77: linkelj, mert meg mindig nem jo nekem... :S
Ferguson 2010.08.19 03:16:49
@donnelly: azóta megváltozott a véleményem :) Legyen elég annyi, h nem őket utálom a legjobban :D Amúgy respect! Mindenkit span, aki kedveli a sportot...
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
Parádésan hűtötték a golyókat a sorsoláskor. Sok helyen hónapokat kell várni az első rangadóra, a PL-ben meg már az első fordulóban iderittyentettek nekünk hármat is. Az ambiciózus, feltörekvő csapatok összecsapásával indult a szezon, majd a régi idők nagycsapatai feküdtek…..
Az első rangadó beharangózójára az ütköző felek egyik szurkolóját kértük fel. Vadkutya komolyan vette a feladatot, így mindenféle kiegészítés nélkül tálaljuk a kezdés előtt.Az egyik oldalon már megébredtek, s reptében lőttek egy baglyot, a másik oldalon még mindig a…..
...és most emelt fővel távozok országomból. Augusztus közepén megtörténik az, amit eddig elképzelhetetlennek hittünk: Raúl Gonzalez Blanco-t egy nemhabfehér mezben fogjuk látni futballpályán. Talán ő sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen lépésre kényszerül, mindenesetre…..
Van az a Jenő klasszikus, hogy lyukat rúgott, nagyon rossz megoldás. Hát most élő cáfolatot találtunk, jelezze, aki látott már életében ennél tökéletesebb lövőcselt (0:40-től érdemes figyelni). A lényeg ez, de aki szívesen fogyaszt egy kis tömegbunyót a kávé mellé, néhány…..
Volt már szerencsém félelmetes landoláshoz, amikor Korfura utaztunk, mivel Európa második legrövidebb repülőtéri kifutópályája található itt, de azt hiszem, hogy a St.Martin-ra érkező és onnan induló gépek közelsége a strandhoz nem véletlenül az egyik legnagyobb…..
Ferguson 2010.07.28 07:51:20
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Egy percig sem volt izgalom nélküli az utolsó csoportkör második napja, még akkor sem, ha szerző erre csak az utolsó pillanatban jött rá. A nap végére minden és mindenki a helyére került; a jók elnyerték méltó jutalmukat, a rosszak pedig egy-egy vuvuzelával a hátsójukban…..
A gall csiga, vagy a tollas kígyó győz?..
Ferguson 2010.06.17 23:20:38
Nem kevés döccenővel, a rút, kegyetlen balsors korbácsa alatt nyögve, de ráfordultunk  a mennyország kapujához vezető Lövőház utcai célegyenesre – már csak kettőt kell aludni a II. NST-kupáig. Anglia,  Dél-Afrika, Nigéria, Olaszország, Szerbia, Új-Zéland és a…..
Ferguson 2010.05.27 00:21:22
A futball sötét ősatyjának két deformált gyermeke valahogy úgy érezzük, az utóbbi évek legérdekesebb döntőjét fogja játszani. A mezei szurkoló számára egyik sem szimpatikusabb lényegesen a másiknál, vagy bárminél, amit a kutya talált az  árokparton, egy…..
Ferguson 2010.05.22 22:52:01
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ugyanezekkel az emberekkel, de nem nekik köszönhetően, hanem robben-nek... :)
Ferguson 2010.05.22 23:01:59
@kyalami: akkor másként fogalmazok: ilyen szintű emberekkel nem lehet bl-t nyerni, mint ah be is bizonyosodott... :)
Ferguson 2010.05.22 23:19:27
@Titi120: hát te tudod, de nem biztos, h igazad van... :) Nekünk egy gyenge szezonban is jut kupa, nálatok, ha gyenge szezon van, nem juttok be a bl-be sem... :D
Tudjuk, hogy el vagyunk késve vele, és valószínűleg már nagyon sokan látták, de egyszerűen nem fér bele, hogy nálunk ne legyen kint ez a reklám. Nem tudom, ki hogy van vele, nekem már semmi türelmem nem maradt a reklámokhoz, egyszerűen képtelen vagyok elviselni őket. Ezért…..
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
Ismerjük a BL-indulókat, ismerjük az EL-indulókat, ismerjük a kiesőket. Anglia másra sem vár, mint a világbajnoki keret kihirdetésére. Várjál, ja igen! Lesz itt egy bajnoki címről döntő forduló is teaidőben, mely után tudni fogjuk, hogy megdől-e a Liverpool és a Manchester…..
Ferguson 2010.05.09 20:31:34
@nadivereb: azt a meccset drogba lesgólja döntötte el, macheda kezezése már nem osztott, nem szorzott. Ráadásul míg a lest a bíró-asszisztens egyértelműen láthatta, a kezezést aligha. Sokkal nagyobb tévedés volt drogba gólját megadni...
Ferguson 2010.05.09 20:46:36
@Ferguson: amúgy grat a kékeknek, megérdemelték a bajnoki címet. A mi szezonunkkal is többé-kevésbé elégedett vagyok... Go MU!
Augusztusban, az idény kezdetekor, még sokan azt gondolták, hogy a szezon végén a Liverpool-Chelsea lesz az a meccs, ami sokmindenről dönthet. A Pool azonban mindent elkövetett, hogy ez ne így legyen, így az évad utolsó rangadója a City-Spurs lesz. Ráadásul, ez nem is csak olyan…..
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
Ferguson 2010.05.02 18:33:01
Ferguson 2010.05.02 21:21:40
news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/8651355.stm

Érdemes megnézni a mike phelan interjút 2.20-tól, óriási beszólás!!! :DDDD