Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ciprióta

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az elmúlt két hétben az Ön kormánya még a leghűségesebb Fidesz hívek számára is visszatetsző, borzalmas tetteket hajtott végre. Eljött az idő, hogy szembenézzen eddigi teljesítményével és eljött az idő, hogy a magyarok újragondolják viszonyukat a hatalommal, és az…..
Európából nézve az idei év külpolitikai eseményeinek fősodrában egyértelműen az orosz-ukrán válság és Vlagyimir Putyin személye áll. Az orosz elnök előbb önkényesen átrajzolta a krími határokat, majd úgy kezdett háborúba Kelet-Ukrajnában, hogy közben csak külső…..
ciprióta 2014.10.08 14:12:15
@maxval a bircaman: én jelenleg itt élek Oroszországban , nemzetközi szakközgazdász vagyok és üzletember, nem gondolom,hogy az általad most felsoroltak közül bármelyik is arra utalna,hogy putler és csodacsapata erősödik, ha nem hiszed gyere ki ide , szivesen látlak , kiváncsi vagyok meddig birnád a dolgot....Pass.
ciprióta 2014.10.08 14:29:23
@maxval a bircaman: mire gondolsz akkor amikor a komoly erősödésről irsz???csak nem arra,hogy putler jelenlegi támogatottsága 88 százalékos??Gondolj arra,hogy Hitler dolfi támogatottsága mekkora volt, vagy Kadhafié mielőtt seggbe reszelték......tudod erre van egy konkrét példám...a közeli hetekben ,amikor kiderült,hogy orosz regurális ..zsoldosok...hullanak mint a pernye Lugandonban, nos az egyik putler által finanszirozott felmérőcsapat rákérdezett arra a korosztályra, amelynek fiai, férjei kerülhetnek a halállistára a közeli napokban ,hónapokban. Nos kiderült,hogy a mostani háborut már csak kilenc....kilenc százalék támogatja. Na igy néz ki egy velejéig romlott , aljas diktátor politikai támogatottsága.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszteri kinevezésével végérvényesen új külpolitikai stratégiája lett hazánknak. A korábbi nyugatos, euroatlanti fókuszt ugyanis az új miniszterrel és a minden jel szerint jelentősen átalakuló apparátussal felváltotta egy keleties,…..