Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paprikas21

90 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sporthalazs wwwqe 2016.11.15 00:37:04
Egy Kifli Élete www 2016.11.13 01:44:19
 ..
A Showtime sorozatának ötödik évada megy éppen a tévében, és ennek egyik történetszálában mutatnak egy szír menekülttábort is, ahol a főhős Claire romos házak és éhes gyerekek között botorkál, mellette összegraftitizett falak láthatók, ilyen feliratokkal: Meg…..
paprikas21 2015.10.15 17:38:19
marcsiblogja Reklám 2014.10.12 21:56:36
// ..
Bevallom őszintén én nem igazán rajongok a filces tusokért, sőt igazából semmilyen tust nem szeretek használni, és nem is szoktam. Elég elcseszett a szemem formája, és ebből adódóan nem áll jól a tus, a cicás szemek. De véletlen a kezembe került a Maybelline filces tusa, amit…..
A MAYBELLINE NEWYORK COLORAMA körömlakk család 9 új színnel bővül ki. Az új formula összetétele még ellenállóbb. Fantasztikus színek tavaszra és nyárra. Az idei évben teret kapnak a pasztell színek, úgyhogy irány a drogéria és nézz utána a Colorama új színeinek.…..
marcsiblogja MORGANA COSMETIC 2014.05.17 11:18:00
A Morgana Cosmetic 9 fantasztikus termékével ismerkedhettek most meg!A termékek: arctej, gyantázás utáni balzsam, arctonik, anticellulit krém, arcradír borostyánkő őrleménnyel, hyaluronsavas nappali krém, hyaluronsavas éjszakai krém, vitalizáló nappali krém, regeneráló éjszakai…..
marcsiblogja AVOKÁDÓ A CSODASZER 2014.05.14 20:48:00
Az avokádó nagyon tápláló, sok fehérjét és olajat tartalmaz. A benne lévő többszörösen telítetlen zsírsavak rendkívül jó hatással vannak a szívre, az erekre és csökkentik a koleszterinszintet. A-, B1-, B2-, C- és E-vitamint tartalmaz. Rendkívül magas az olajtartalma,…..
Manna Szépítő ArcpakolásA Mannaszappan számos natúr kozmetikum gyártásával foglalkozik. Mikor problémásabbnak érezzük a bőrünket, mint máskor, de a megoldás még nem világos számunkra, érdemes bekukucskálni a mannaszappan holnapjára, hiszen lehet, hogy a válasz ott…..
Kérastase Elixir UltimeHajolaj L'Oréal Kérastase termék családjába tartozó hajolaj puhává,légiesen könnyűvé és selymes tapintásúvá varázsolja a hajat rövid időn belül.Sokoldalúan használható: Hajmosás előtt is belemasszírozhatjuk a hajba, hajszárítás előtt a…..
Sok smink márka gyárt hasonló termékeket, mint amiket kinéztünk magunknak a drágább árkategóriában. Mielőtt megvennénk, amiért hónapok óta csorog a nyálunk, érdemes körül nézni a piacon, hogy esetleg van-e valahol hasonló, olcsóbb áron. A MAKEUP REVOLUTION márka…..
Sok smink márka gyárt hasonló termékeket, mint amiket kinéztünk magunknak a drágább árkategóriában. Mielőtt megvennénk az álom palettát, amiért hónapok óta csorog a nyálunk, érdemes körül nézni a piacon, hogy esetleg van-e valahol hasonló, olcsóbb áron. A MAKEUP REVOLUTION…..
Szerintem nagyon sokan álmodoznak a Naked 1-es palettájáról, viszont az ára sokakat elriaszt. Ezt a paletta az első a Naked sorozatból, ami minden bőrtónushoz tökéletes! Sok smink márka gyárt hasonló termékeket, mint amiket kinéztünk magunknak a drágább árkategóriában. Mielőtt…..
Szerintem nagyon sokan álmodoznak a Naked 2-es palettájáról, viszont az ára sokakat elriaszt. Ezt a palettát leginkább hideg bőrtónushoz ajánlják! Sok smink márka gyárt hasonló termékeket, mint amiket kinéztünk magunknak a drágább árkategóriában. Mielőtt megvennénk az álom…..
  Mindig is szerettem volna egy vadító, élénk színekből álló palettát. Nemrégiben  rátaláltam a Makeup Revolution márkára, ahol jó áron lehet palettákat venni. A PinkPandától rendeltem meg ezt a palettát. A csomagolásban is nézegettem, hogy milyen gyönyörű színek vannak…..
Szerintem nagyon sokan álmodoznak a Naked 3-as palettájáról, viszont az ára sokakat elriaszt. Ezt a palettát leginkább meleg bőrtónushoz ajánlják! Sok smink márka gyárt hasonló termékeket, mint amiket kinéztünk magunknak a drágább árkategóriában. Mielőtt megvennénk az álom…..
marcsiblogja DIY - Krétarúzs 2014.04.16 09:53:00
Anna..
Ami kell hozzá: KörömreszelőOllóMűkörömMűkörömragasztóHogyan csináld:Először vágd le a fölösleges bőrrészeket.Óvatosan reszeld meg a körmöd felületét.Válaszd ki a megfelelő méretű műkörmöket. A műkörmök hátuljának az alsó részen vannak számok, azok jelzik a…..
Egy Kifli Élete Pizzapuffancs 2014.04.15 04:09:00
Erre a receptre a Szalay-könyvek sorozatban megjelent Kreatív nyár c. könyvben bukkantam (szerző: Könnyü Mária, 2013.), és rögtön megdobogtatta a szívemet. Pizza ÉS puffancs, két egészen csodálatos szó - biztos voltam benne, hogy az elegyük sem lehet rossz. Ráadásul egy igazán…..
SZERETNÉL SZÍNES HAJAT NYÁRRA, DE NEM, TUDOD HOGYAN CSINÁLD?A HAIRCHALK A VÁLASZ A KÉRDÉSEDRE!Az idei évben az egyik uralkodó frizura divat, a színes tincsek.A L'Oréal Professionnel kifejlesztette a HairChalkot, mitől a nevéből adódóan azt várnánk, hogy kréta formájú/állagú,…..
marcsiblogja Glamournapok 2014.04.12 19:31:00
IGEN, IGEN, IGEN... GLAMOURNAPOK VANNAK!Néhány rég kiszemelt terméket sikerült beszereznek, sokat 50% kedvezménnyel, volt amelyiket 25% kedvezménnyel.Ezeket vettem:- Rimmel Stay Matte púder 004 sandstorm- NYX szemhélypúder 12 golden- Essence szemöldök púder 02 natural blonde style-…..
ÚJ SZERELMEM!Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy ezen a hétvégén (április 11-13) vannak a Glamour napok! Bizony én becsábultam a dm-ben, és egy rég kiszemelt szempillaspirált tudhatok most már magaménak! Csomagolás: Nekem nagyon tetszik. Egyszerű, és nagyszerű. 10/10Kefe:…..
Ma van a költészet napja, ami egyben József Attila születésnapja - ezért most az egyik legkedvesebb versemet írom le tőle. Nagyon-nagyon örülnék, ha ti is ideírnátok kommentben a ti szíveteknek leginkább kedves verset (lehet többet is), mert olyan jó lenne látni, hogy ezekben az…..
Egy Kifli Élete Zene szerdára 2014.04.09 04:13:00
Az elmúlt pár napban túl sokat nem tudtam tenni a blog érdekében - nagyon fájt a kezem. Furcsa is volt nem készíteni semmit :-) Most már szerencsére javult egy kicsit, bár a jótól még messze van, de remélem, innentől már gyorsan rendbejön. Igaz, ha teljesen őszinte akarok lenni,…..
A süthető, azaz hőre keményedő gyurma egyik legizgalmasabb felhasználási módja az, ha gombokat készítünk belőle. Erről az Nők Lapja Café oldalán írtam részletesen, és ha érdekel benneteket, hogyan lehet például édes epres gombokat készíteni kislányruhára, kattintsatok ide…..