Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndiBobi//WheyHoLetsGo

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs neki neve, csak úgy kitaláltam, megcsináltam és néztem és olyan szexi. Hádde nem?  Már bizonyosan említettem, hogy édesszájú vagyok, ezért próbálom a csalást is relatíve diétabarát módon megoldani (néha ezen próbálkozás csúfos kudarcba fúl). De nem ma! Hahh!..
Elég jól elmaradoztunk. De hát van ilyen. Azért ne maradjatok süti nélkül. :) Az a helyzet, hogy én édesszájú vagyok. Mindig is az voltam. Már nem nagyon eszek cukrot, mert se az életmódomba nem illeszthető bele, se a felmenőim diabéteszes sorát nem szeretném gyarapítani. Ettől függetlenül az…..
Nem, ez most nem recept. Inkább apró szösszenet és egy mini sikersztori kezdete. Hahh! Méghozzá nyújtós. Gondolom, senkinek nem mondok újat azzal, hogy nyújtani hasznos dolog, sőt egyesek szerint kell. Mindenkinek a lelkiismeretére van persze bízva, továbbra sem vagyok edző, de már…..
Mára a tetoválás (szerencsére) egy elég elfogadott és elterjedt formája a tesmódosításnak, kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül. Ez alól a sportos életet élők sem kivételek. Ha lemegyünk a terembe vagy kikocogunk a Margit szigetre egy körre, bizony több mintát is…..
Aki ismer az tudja, lelkes híve vagyok a testmódosítás néhány formájának. Szeretem, ha fáj, na! :P De mit is jelent ez (már a kifejezés, nem az hogy én mit szeretek)? Ha összevetjük a google találatait és a testmódosítás művelőinek véleményét, arra a következtetésre…..
Menthetetlenül közeledik a karácsony és vele együtt az evészet. Ez az az időszak amikor mindenki rohan, sanszosan elmaradnak edzések és bizony, be-be csúszik egy kis csoki, süti, stb. Nincs is ezzel baj, hiszen a december nem a szigor hónapja, ezzel még a legkeményebb diéta guruk is…..
Whey ho let's go! Csicsóka chips 2014.12.02 20:00:00
Azért nem vacakoltam hangzatosabb címmel, mert a „csicsóka” szó szerintem önmagában is mókás. Mindenféle beceneve van még, mint a csókapityók (hihi), a földialma, a tótrépa, illetve a szegények krumplija. Utóbbit azzal érdemelte ki, hogy roppant igénytelen és nő, mintha…..
Én legalábbis nem tudok betelni a zabkásával. Egy cseppnyi fantáziával művészi és gasztronómiai remekeket lehet belőle alkotni, egészséges (gyúrós/diétás ha úgy akarom) és finom. Amúgy nem terveztem zabkása receptet kirakni (mert ebben nem én vagyok a májer), de annyira…..
AndiBobi//WheyHoLetsGo 2014.11.25 10:53:58
@Artorias of the Abyss: Ha minden nap ugyanúgy készítjük, valóban nem olyan változatos. De ha kicsit variálunk rajta, akkor izgalmas lehet újra és újra, a fantáziának semmi nem szabhat határt. Persze embere válogatja, de érdemes próbálkozni. :)
AndiBobi//WheyHoLetsGo 2014.11.25 10:54:37
@roqfort: Kására fel! :)
...már ami a mozgás-testkép kérdéskört illeti. Voltam elhízva, jojóztam, éheztem, hajszoltam. Szerencsére a múlt idő akkurátus, hiszen mára kicsattanóan fitt vagyok. :) Kettő, azaz 2 kilogrammal jöttem a világra Pécsett, így a kórházi dolgozók seggdugónak csúfoltak. Ezután…..