Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Polgári Konzervatív Párt közleménye: Hiteles, szervezett ellenzék hiányában a Fidesz nemzeti elkötelezettségű, reálisan gondolkodó tagjainak és vezetőinek maradt a felelőssége, hogy megálljt parancsoljanak Orbán külpolitikai tébolyának -- ha már a jogállam felszámolását…..
redli 2014.10.30 20:46:41
@Boross Bence: először is tisztázni kellene azt, hogy ma Mo-on milyen jelentéstartalmak társíthatóak a konzervatív gondolkodáshoz és melyek azok, amiket nagyon messziről kellene elkerülni. Másrészt, demagógia, populizmus, nacionalizmus és egyéb szélsőbalos barátaitól meg lehet-e szabadulni és ha igen, ennek milyen lehetőségei vannak? Ki lehet-e iktatni a tagadás szellemét egy következő politikai generáció fejéből? Az egymásra mutogatás helyett, az észszerű kompromisszumok kerülnek-e előtérbe? A sértődött, érzelmi és indulati reakciók helyett lehet-e a párbeszéd, a tolerancia és a bölcsesség irányába elmozdulni?
Még több kérdés merül fel bennem, és ha ezekre a válasz bármi más az igenen kívül, akkor nem sok reményt látok, legyen az bármilyen és bármennyi politikai alakulat.
redli 2014.10.30 22:02:41
@zipe moha: ez az utolsó piramis csak a következményeket mutatja. A valós probléma az, hogy a gazdasági és a szellemi elit között van egy hatalmas szakadék. Magyarországon nem tudsz egyszerre mindkettőben szerepelni. Egy normális társadalomban a kettő nagyjából egybe esik. És ebben, csak ebben az esetben van lehetőség arra, hogy a polgári és a gazdasági középosztály megerősödjön és a legalsó, szociálisan rászoruló réteg létszáma minimalizálhatóvá váljék.
G. Fodor Gábor a Századvég stratégiai igazgatójaként nem eléggé érdek nélküli fél a kormány megítélésében ahhoz, hogy valóra válthassa másik énjének tett ígéretét, a "politikai gondolkodás" kontextusának létrehozását Magyarországon. Kár, mert tanúsíthatom, hogy…..
redli 2014.10.27 23:00:17
@Moin Moin: az elegancia nem mások függvénye...
Másodszor olvastam el a történetet, de nem tudom, mit kellene kiemelni. A poszt-WTC-időszak legjobb romantikus történetében ugyanis van leszbi-szerelem, kielégíthetetlen nő, 87ezer forintos arany. Azt sem tudom, hol vagyok, hihetetlen történet, és a lányról még nem árultam el, hogy…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..